tačkicaa -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (19.9.2016 13:15:19)
|
Amela zao mi je zbog djeda i bolesti i svega sto te snaslo [sm=smiley13.gif] Samy ja vala ne znam sto se onda ja raspadam ovako. Doduse sad sam bila na carsiji, neke stvari završavala, ali sve me neka prpa hvatala, da me uhvati grc u preponi, da ne zigne ovo, ono. Jos kobajagi otisla sama, naljutila se na muza [sm=jezicek.gif] sad se ne mogu sjetit ni sto sam se naljutila [sm=smiley36.gif] Ima li kod vas tih momenata? Leptirice neka si se i ti malo javila, trebas češće, vidis kako nas ovdje sve nesto manje. Steta. Zelim ti sto brzi oporavak, kasalj zna bit' zeznut' [sm=smiley13.gif] Winky iscekujemo, evo vidis [sm=smiley36.gif] mada, ako je tebi vec vrijeme za ctg, mozes komotni i ti iscekivat s nama [sm=bravo.gif] O Lejla uprpila se bila, ha? Neće bona to jos kod tebe, nego eto mora malo nesto zignut, kako bi nam se inace požalila [sm=jezicek.gif] Al' si mi vala na umu, mozda me Bog kaznjava ovim bolnim zglobovima jer tebe zezam [sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif] Nari, Bebice jr li ista bolje stanje kod vas? Bejbibi Kako filmovi? Mogu mislit sto se raspilavis [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|