bejbibi -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (14.9.2016 17:06:28)
|
IZVORNA PORUKA: strepnja Da se pritefterim za maj, kazu 11. za [sm=duda.gif] A sto mi je muka zene drage..... sve i jednu trudnicu koju sam znala (osim svoje tetke kad je bila trudna s drugim sinom prije nekih 18 godina) - niti jednoj nije bilo muka ni sekunde. A ja evo, prezivljavam svaki dan, ali bukvalno. Pocne ujutro oko 10 i traje isto tako do nekih 10 navece, bez obzira na hranu, vodu, bademe, djumbire, limune, donat mg i kojekakve jos stvari sto su mi ljudi govorili da probam. koliko mi je muka, uopce se vise ne radujem, a jos isli na IVF i svasta nesto... [sm=smiley13.gif] Dobro nam dosla draga ..zelim ti da sto prije prodju mucnine i da sto lakse podneses..potpuno te razumijem..ja sam 15+3 i obavezno ujutru imam mucnine a moram jesti da ne bih povracala..a prije sam tako ko ti non stop.sad je malo lakse...a ja imam jos jedan odvratan problem..pljuvacka mi moja smeta [sm=zmeden.gif]uopste ne gutam ...samonkad jedem il pijem i to samo kislwu...vodu ne mogu ni pojmiti..et uzasno ...nema lijeka nazalost ,samo strpljenje [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|