RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

lejla80 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (14.9.2016 9:57:41)

Eh evo spiska malo da se podsjetimo, vala ga odavno ne vidjeh [sm=smiley1.gif]

SPISAK TERMINA AKTIVNIH TRUDNICA [sm=bravo.gif] [sm=duda.gif]
Neaktivne nakon odredjenog vremena brisemo.
(zbog neaktivnosti na temi) [sm=smiley1.gif]

SEPTEMBAR 2016 [sm=smiley1.gif]

26.09. samy_lo [sm=modricrtici.gif]
28.09. tackicaa [sm=rozacrtici.gif]

OKTOBAR 2016 [sm=smiley1.gif]

06.10. anidla [sm=modricrtici.gif]
10. 10. winky_sa [sm=modricrtici.gif]

NOVEMBAR 2016 [sm=smiley1.gif]

02.11. Maglaj_num [sm=modricrtici.gif]
10.11. amelaaa [sm=rozacrtici.gif]
28.11. svamojadjeca [sm=modricrtici.gif]

DECEMBAR 2016 [sm=smiley1.gif]

01.12. bebica11 [sm=rozacrtici.gif]
03.12. lejla80 [sm=modricrtici.gif]
04.12. leptirica13 [sm=rozacrtici.gif]
24.12. bambi1 [sm=modricrtici.gif]

JANUAR 2017 [sm=smiley1.gif]

05.01. NARI
06.01. midnight489 [sm=rozacrtici.gif]
20.01. aidicaa

FEBRUAR 2017 [sm=smiley1.gif]

02.02. saraa

MART 2017 [sm=smiley1.gif]

05.03. ananas_ze
06.03. bejbibi

[/quote]

tačkicaa -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (14.9.2016 10:44:00)

Amela trebam ja zapisat' te napitke sto wi pobrojala, a zq filmove cemo lako [sm=smiley36.gif]
A danas ki samo ctg odradise, neka kobajagi doktorica na hodniku rece da ue ok i poslase me kuci [sm=smiley13.gif] pojma nemam jesmo li dosli do 3 kile [sm=smiley13.gif] Ali hajde, valjda oni znaju...
Lejla neka si nam ga postavila, dugo ta ne vidjo', a vid' me na vrhu masala [sm=bravo.gif] brzo ovo meni prodje, skoro sam se reg.na forum i smagala od zena velike trbuhe [sm=smiley36.gif]
Dje su ostale hanume? Bebice, Nari, kako su ukucani? Je li prolaze boljke? Bejbibi to tvoja A danas duze spava pa i ti koristis? [sm=smiley36.gif]

lejla80 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (14.9.2016 11:20:06)

Tackice jesi pitala za pregled? Doduše čini se da ni mene nisu pregledali svaki put kad odem na ctg. Ma hajde svakako je možda bolje da previše ne čačkaju uhh a težinu svakako znaju i za kilu ofulat. .. Kad ideš sljedeći put? Ima li nam Samy gore?

Joj i ja volim knjige, moji su ukućani ljubomorni na njih, hah, kad ugledaju knjigu znaju neću je pustit dok ne pročitam. Mene knjige baš opuštaju.

tačkicaa -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (14.9.2016 11:54:47)

Ma jesam. Nego prvo reče da sačekam i onda ta neka kratko ošišana plavušu kobajagi konstatovala da je sve ok i nema potrebe za pregledom. Ma dođe žena, juče' joj rekla da ima manjak plodne vode, a one bi nju kući poslale jer doktor nije to napis'o na nalazu ?! [sm=zz_banghead.gif]
A Samy haman ne viđo', ja sam baš poranila [sm=smiley1.gif]

samy_lo -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (14.9.2016 13:58:29)

e Samy nije bila na Jezeru hahha,tek sutra u 12..tako se dogovorih sa doktorom

strepnja -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (14.9.2016 15:53:07)

Da se pritefterim za maj, kazu 11. za [sm=duda.gif]
A sto mi je muka zene drage..... sve i jednu trudnicu koju sam znala (osim svoje tetke kad je bila trudna s drugim sinom prije nekih 18 godina) - niti jednoj nije bilo muka ni sekunde. A ja evo, prezivljavam svaki dan, ali bukvalno. Pocne ujutro oko 10 i traje isto tako do nekih 10 navece, bez obzira na hranu, vodu, bademe, djumbire, limune, donat mg i kojekakve jos stvari sto su mi ljudi govorili da probam. koliko mi je muka, uopce se vise ne radujem, a jos isli na IVF i svasta nesto... [sm=smiley13.gif]

Midnight_489 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (14.9.2016 16:07:30)

Ženice,evo i mene [sm=smiley36.gif]
Kuham ručak,moje omiljeno jelo-tjestenina sa mesom [sm=jezicek.gif]

lejla nek si vala spisak stavila,ja nikako da uhvatim vremena na računar da uđem i postavim [sm=smiley36.gif] baš sam neodgovorna
strepnja prvo da ti čestitam,i želim ti laku trudnoću ❤️ Što se tiče mučnina,i meni je na početku trudnoće bilo užasno sa tim,pisala sam ovdje na forumu.Ma sve mi žene možemo predbroditi,tako i mučnine [sm=smiley1.gif] ne brini se.Stavljam te na spisak čim sjednem za računar

Et žene,idem sad da mi ručak ne izgori. [sm=smiley36.gif]

lejla80 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (14.9.2016 16:08:30)

Dobro nam došla strepnja[sm=bravo.gif]
I ja sam muku mučila prva tri mjeseca intenzivno a onda je postalo lakše. Izgleda nema lijeka za mučnine osim da se izdrži, nažalost. Ja sam stvarno sve živo probala.
Eto izdrži draga, isplati se i javi nam se češće. Evo stavit ćemo te na spisak da zajedno očekujemo [sm=smiley1.gif]

Midnight_489 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (14.9.2016 16:13:07)

SPISAK TERMINA AKTIVNIH TRUDNICA [sm=bravo.gif] [sm=duda.gif]
Neaktivne nakon odredjenog vremena brisemo.
(zbog neaktivnosti na temi) [sm=smiley1.gif]

SEPTEMBAR 2016 [sm=smiley1.gif]

03.09. Vrtni patuljak [sm=rozacrtici.gif] - porodila se 19.08. [sm=bravo.gif] [sm=duda.gif]
09.09. BubaDara [sm=rozacrtici.gif]
11.09. Agatha [sm=rozacrtici.gif]
16.09. ema08 [sm=modricrtici.gif] - porodila se 27.08. [sm=bravo.gif] [sm=duda.gif]
26.09. Lejni [sm=modricrtici.gif]
26.09. samy_lo [sm=modricrtici.gif]
28.09. tackicaa [sm=rozacrtici.gif]

OKTOBAR 2016 [sm=smiley1.gif]

06.10. anidla [sm=modricrtici.gif]
-- 10. winky_sa [sm=modricrtici.gif]

NOVEMBAR 2016 [sm=smiley1.gif]

02.11. Maglaj_num [sm=modricrtici.gif]
10.11. amelaaa [sm=rozacrtici.gif]
28.11. svamojadjeca [sm=modricrtici.gif]

DECEMBAR 2016 [sm=smiley1.gif]

01.12. bebica11 [sm=rozacrtici.gif]
03.12. lejla80 [sm=modricrtici.gif]
04.12. leptirica13 [sm=rozacrtici.gif]
24.12. bambi1 [sm=modricrtici.gif]

JANUAR 2017 [sm=smiley1.gif]

05.01. NARI
06.01. midnight489 [sm=rozacrtici.gif]
20.01. aidicaa

FEBRUAR 2017 [sm=smiley1.gif]

02.02. saraa

MART 2017 [sm=smiley1.gif]

05.03. ananas_ze
06.03. bejbibi

APRIL 2017 [sm=smiley1.gif]

MAJ 2017 [sm=smiley1.gif]

11.05. strpnja

Evo spiska sa novom članicom :)

bejbibi -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (14.9.2016 17:06:28)

IZVORNA PORUKA: strepnja

Da se pritefterim za maj, kazu 11. za [sm=duda.gif]
A sto mi je muka zene drage..... sve i jednu trudnicu koju sam znala (osim svoje tetke kad je bila trudna s drugim sinom prije nekih 18 godina) - niti jednoj nije bilo muka ni sekunde. A ja evo, prezivljavam svaki dan, ali bukvalno. Pocne ujutro oko 10 i traje isto tako do nekih 10 navece, bez obzira na hranu, vodu, bademe, djumbire, limune, donat mg i kojekakve jos stvari sto su mi ljudi govorili da probam. koliko mi je muka, uopce se vise ne radujem, a jos isli na IVF i svasta nesto... [sm=smiley13.gif]

Dobro nam dosla draga ..zelim ti da sto prije prodju mucnine i da sto lakse podneses..potpuno te razumijem..ja sam 15+3 i obavezno ujutru imam mucnine a moram jesti da ne bih povracala..a prije sam tako ko ti non stop.sad je malo lakse...a ja imam jos jedan odvratan problem..pljuvacka mi moja smeta [sm=zmeden.gif]uopste ne gutam ...samonkad jedem il pijem i to samo kislwu...vodu ne mogu ni pojmiti..et uzasno ...nema lijeka nazalost ,samo strpljenje [sm=smiley13.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (14.9.2016 17:12:46)

Dancek sada [sm=smiley1.gif] ne stigoh se javiti prije ...oko A jutros,otisla po M,malo setali,kuhali ,popila nes i evo lexim sada ...napyhao mi se stomak ,puknut cu[sm=smiley36.gif]

TACKICE I AMELA za vas su onda oni filmovi teksaski masakar,saw,spit in ur grave i ostali[sm=smiley36.gif] ja te ne volim,sto se masakriraju,ne mogu tih scena ...

Ja slavo citam ..iskreno muka mi od knjiga ..prije 2g magistrirala i vjerujte da sam i sanjala knjige [sm=smiley36.gif] dosta zasad ..samo tv dolazi u obzir[sm=smiley36.gif] mada citam po koji roman ili krimi ...sherlock holmes npr..to volim [sm=smiley1.gif]

Sad gledam neku seriju na fox life[sm=smiley36.gif] djeca su napravili dzumbus al briga me [sm=jezicek.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (14.9.2016 17:15:21)

Btw,imam super film za preporuciti ...romanticni je ..

Me before you

Predobar jeee [sm=smiley1.gif] obavezno pogledajte..lagan film,a kraj ce vas bas iznenaditi [sm=smiley1.gif] necu nista otkriti vise

tačkicaa -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (14.9.2016 19:12:18)

Strepnjo dobro nam dosla. Nadam se da raspolozenje nije u skladu s nickom [sm=smiley1.gif] ja sam od onih koje nisu imale mucnine, Bogu fala, tako da nemam nekih savjeta
Midnight vala zeno ti sto nam napravi spisak, to je cudo jedno [sm=smiley36.gif] pola zena se porodilo davno, vidis da smo samo Samy i ja ostale da iscekujemo skore dolaske [sm=smiley36.gif] haman slatkisi udarili u glavu [sm=smiley36.gif] i ja sam luda za tjesteninom btw
Bejbibi Spit on your grave mi je jedan od drazih, a Teksaski masakr ne volem, nervira me [sm=smiley36.gif] a romantiku ne podnosim, to mi malo mucnine izazove [sm=jezicek.gif] salim ee, nemam haman zivaca za te izlive [sm=smiley36.gif]

lejla80 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (14.9.2016 19:29:20)

Vala baš Tackice, evo i ja gledam spisak. Ja ga taman prepravila, ona opet odnekle izvukla ovaj stari.

Eh kakvi su večeras filmovi na repertoaru? Ispratila sam čojka na termin, pa da i ja šta pogledam.

samy_lo -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (14.9.2016 20:12:42)

Vi se zanimate filmovima,a ja se zanimam porodjajnjm pricama :D
kad li cemo mi TACKO napustiti spisak :D

Midnight_489 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (14.9.2016 20:34:41)

Izvinite žene za spisak,haman mi kompjuter štopa nisam ni primjetila [sm=zmeden.gif]
Halalite još jednom [sm=smiley36.gif]

Kad već pričamo o filmovima,ja večeras planiram napraviti Movie night,pa ću pogledati hoće li biti
nekih zanimljivih filmova za gledati na Cinesteru ili Fox movies [sm=smiley1.gif] ja,filmovi,dekica i slatko [sm=jezicek.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (14.9.2016 20:48:05)

Auuu TACKICE to bas volis one morbidne,krvave filmove[sm=smiley36.gif]

LEJLA imas temu najbolji film za preporuciti pa prelistaj malo ..stavila sam tamo spisak al sad da me ubijes ne mogu se sjetiti sta sam navela[sm=smiley36.gif]

Ugl pogledaj ovaj novi me before you..vjerujte nece zaliti..predobar film...lagan

Ima dobar i the once below
Misconduct
Shutter island ,stariji malo ..leo di[sm=smiley36.gif]
Ma joj ima milion nekih dobrih ..starijih pogotovo ...uh blokirao mi mozak sad ne mogu se sjetiti....al zadnje sto sam gledala je dressmaker, room,the gift,gone girl,the invitation, ....

Mozete gledati na filmovita ili filmovizija .ili skinuti sa yify[sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (14.9.2016 20:50:02)

Ma SAMY da promuhabetimo malo o necemu drugom dok iscekujemo[sm=smiley36.gif] prostudirali smo teme o trudnoci i porodjaju [sm=smiley36.gif]
Al eto ako vec pricamo o tome da kazem da mi je veceras stomak ko u 7 mj[sm=smiley36.gif] nesto se napuhao i tvrd je ...a jela sam u salati grah pa mozda od toga [sm=jezicek.gif]

lejla80 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (14.9.2016 20:59:03)

Ja zadnji koji sam maksuz uzela da gledam je 60 nijansi sive haha. ...[sm=jezicek.gif] Eh sad bejbi jel to ti na računaru gledaš. Možda se i ja bacim u filmove da upotpunim ovaj svoj kućni život....

Oj a tek porođajne priče, nisam odavno zašla tamo, izbjegavam tu temu. Samy draga, ako je do Midnight nećete vidjeti zadugo sa spiska[sm=jezicek.gif]

tačkicaa -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (14.9.2016 21:14:38)

Ja evo gledam utakmicu, valjda ovi nasi hadalji opet ne izgube. Ne znam ni sto gledam, kako su me samo iznervirali protiv Rusa prosli put...
Nego prije 20 minuta sam imala neki bol citavom duzinim stomaka, dole nisko. Nekih minut-dva. I sad crkam sljedeci, a haman da nece [sm=smiley36.gif]
Lejla mozes pogledat Shuted Island, to ti je jako dobar film, a nije krvav. Dikaprija svi vole, pa eto [sm=smiley36.gif] i dobra ti ta za spisak, po Midnight mi cemo ovdje sve ostat do njenog termina [sm=smiley36.gif] ali hajde, trudnjacama se ne zamjera
Samy evo ja navijam svaki minut da se maknem sa spiska. Boli li tebe stogod? Ja se i prolivu obradujem jbt [sm=smiley36.gif]

tačkicaa -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (14.9.2016 21:18:34)

Bejbibi evo meni sad naumpade film Fracture. Pogledaj ako nisi, meni se svidio. Joj vala i meni mozak stao, a imam ih nedje milion,kvalitetnih. Imaju oni neki Svedski, Djevojka koja se igrala s vatrom, Djevojka s tetovazom zmaja i jos jedan... Dobri su i Svedjani. Guglaj malo Lejla, vidis da cekam trudove, sad si nasla [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (14.9.2016 21:29:24)

Ahaha TACKICE dobra si [sm=smiley36.gif] hej sad ce to brzo ....moze svaki tren a mozda i preneses[sm=smiley36.gif] da te malo utjesim[sm=jezicek.gif]

A gledala sam frakturu ...e bas mi taj bio u glavi,znam da je na F i da glumi hopkins al nisam se mogla sjetiti[sm=smiley36.gif] predobar film..takve volim najvise...a isto dobar ima i gradjanin opasnih namjera ..auuu gerard batler glumi 😎

LEJLA ja najvise skidam sa neta 😂 a mozes na lptp gledati na filmovita.com i filmovizija ...

lejla80 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (14.9.2016 22:12:42)

Pa pune ste prijedloga. Sutra ću malo da proguglam to skidanje filmova. Ne mogu zuriti u racunar ama bas nikako. Imam i onaj smart TV, samo i njega trebam malo proguglati haha....Ja sam sa tehnikom prilično na Vi, a i mm je. Baš smo se našli.

Tackice i proliv je dobar znak. Javljaj sve žigove. Ja svakako po svu noć hodam, da imam šta pratit haha....ma neka te bona još sa nama [sm=smiley19.gif]

lejla80 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (14.9.2016 22:14:51)

Ovog placljivog sam slučajno ubola na mobitelu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

samy_lo -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (14.9.2016 22:26:08)

mah zignu me veceras par puta u dnu stomaka tako da ostadoh bez daha..ali to je sigurno od bebinih udaraca..evo 2 sata ne miruje

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>