tačkicaa -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (10.9.2016 14:57:55)
|
Sto ste se fino raspricale [sm=smiley1.gif] Ja danas ko mumija, nisam spavala ni sinoc, ni jutros nesto ne mogodo', a u glavi ko kasa. Evo sad malo 'prekinula' na satak-dva, sto bi djed rahmetli reko [sm=smiley36.gif] Uspjeli smo smeljat' baklavu, moj mm i ja, nasa prava baklava [sm=bravo.gif] ja inace je jedem, pa ne znak ni kakva je. On velu dobra, pa eto zene ako vam treba recept [sm=jezicek.gif] Vala ce i meni falit' Bajram, kod mene ga nece haman ni bit' [sm=smiley13.gif] mm sutra navece ode, mora se neko pobrinut za kurban, i nasi isto imaju kurbane i obaveze, tako da ja bukvalno sama ostado' ovdje [sm=smiley13.gif] al haj, svakako nisam ni za sta [sm=smiley36.gif] Samy znaci i ti iščekujes? I mene je od sinoc dva puta zignulo u preponi, a to mi se nikad prije nije desavalo. Mene sta god zaboli novo, kez od uha do uha [sm=smiley36.gif] Samo mi se ne ide u bolnicu [sm=smiley13.gif] Eto hanume, pisite, ja Bgmi redovno citam, ali kako Bejbibi rece, rijetko kome kad imam sta odgovorit [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|