tačkicaa -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (13.9.2016 23:35:28)
|
Bejbibi I ja sam ti zaljubljenik filmova i serija. Samo što ja ne mogu svašta gledat', pola me glumaca nervira, pola žansrova, ali uvijek se nađe nešto. Najdraži su mi psihotrileri, volim one frik negativce, psihopate Hopkins, Spejsi, Niklson [sm=bravo.gif] Najbolji filmovi svih vremena su mmi Hanibal trilogija, to mogu gledat' svaki dan [sm=smiley36.gif] Jedno vrijeme sam gledala one morbidne baš, ali eto kako matorim to me haman popušta, sreća [sm=smiley36.gif] Tako da, i mi smo ti tu neđe, skoro svaki dan se odgleda po film-dva, posebno sad kako sam trudna pa mi se vala niđe ne izlazi... Ma ja ću probat' bez marame, k'o što kažeš, valjda mogu s jednim izać' na kraj, tebi baš treba kengur torbica da stigneš na sve strane [sm=smiley36.gif] A Lejla trebam li ja nosit' i neke slane krekere možda? Vodu? Ili samo čokoladice? Hrane li oni nas gore? [sm=smiley36.gif] I nisam nabavila Plivasept (valjda se tako zove, ono nešto za kupanje), je li i to treba nosit'? Neđe sam čula da treba? Halalite ako je napisano sve s brda s dola, neše sam naočale zaturila, pa mi se ne da tražit' [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|