lejla80 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (10.9.2016 9:19:28)
|
Jutro curke.. jeste li mi se naspavale? Ja ne pamtim kada sam ovak cvrsto spavala, ne ureklo se. Samo jednom, u znanju sam ustala do WC-a[sm=smiley36.gif] Sad mi nešto teško, haman mi je ovo previše [sm=smiley36.gif] Tačko ma to su ti ove lažne kontrakcije, ako ih puno ima i ako dugo traju, mogu i one uticati na otvaranje. Govorim ti da si u treminu jer si u devetom mjesecu pa ti nije važno, mislim čak je poželjno da prije krene heh... Ma nema nekih specijalnih znakova kad će krenut, osim bolova, pucanja vodenjaka ili ispadanja sluznog čepa. Meni u prvoj trudnoći pukao vodenjak u 41 sedmici, i onda počeli bolovi. Do tada ama baš nikakvih znakova nisam imala. Tak da lezi i čekaj hehe. Jedeš li ti hurme i ananas, ovo što preporučuju u devetom zbog bržeg otvaranja? Midnight ma zatišje je ovdje cijelu heftu, žene se porađaju i odlaze a niko se ne novi javlja. Bilo je nekih novih članova, samo su mahnuli i nestali, tak da ćemo haman samo nas par ovdje mahalati i ispijati kahvice [sm=zmeden.gif] No ne sikiraj se, dok je mene, imat ćeš s kim pričati, ja uvijek nađem vremena da zavirim šta se dešava na rr, kad god prilegnem, a to se češto dešava [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|