lejla80 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (4.9.2016 12:00:24)
|
Jutroooo..ev i mene [sm=smiley1.gif] Agatha a joj mogu te zamisliti na prijemu sa bolovima dok oni postavljaju milion pitanja, ne znam samo odakle im onolika hahah ... Ma super brzo si ti prošla, to će biti neki zvrk od djeteta haha, ima da trčiš za njom[sm=smiley36.gif] Tačko onda ne miči nigdje, ako nećeš da se tamo porađaš. Ako si ih poželila, eto tebi njih uskoro hahah...... Bejbibi uzivaj u ručku, i ja obično tako svog iskorištavam za vikende, al utekao mi je jučer, otišao na neki put, tak da sam prisiljena bit vrijedna ovaj vikend. More bit da operem i koji prozor [sm=smiley36.gif] Anidla može biti da se taj tvoj doktor bolje razumije u taj UZ pa njega stalno koristi .....pogledaj na onom spisku ima li ga ikada na 4D UZ. Bubo bubo blago tebi ideš kući, još svečani ručak ihhh mi poguzije volimo svečane ručkove. Jesi ti počela da jedeš, znam da je poslije carskog na početku, ono sve nešto pomalo? Hvala za info, namah ću da se zadam u razgledanje, a sad mi pade na pamet da mi je sveki u Njemačkoj pa ću i njihove stranice da pogledam, možda ugledam šta fino ;) A za silikone ti te ne znam, vjerovatno se curica navikla na njih. Još je i oni dohranjuju sa flašicom. Polahko samo, naviknut će se ona i bez toga. Kod moje sestre je mali nakon tri mjeseca flašice prešao samo na dojenje. Samy ma nikad se njima ne zna, ne umire se sva djeca pred porod. Ti spremna, sad slijedi čekanje. Nari, uhhh mogu mislit kako ti je veselo, al muzevi ko muzevi, slabo koji ima strpljenja. Ja se zato ljutim na ovog svog, ne dam da ruzi malca bezze. Il se ono ko isključi kod kuće, dijete zove a on ni habera ...auuuuu, sad sam posebno osjetljiva na to.
|
|
|
|