lejla80 -> RE: Razgovori o očekivanju beba - Septembar (2.9.2016 10:36:49)
|
Jutro žene, evo uštipaka od heljde, hajte Bujrum, ja ih napravila ko da nas je desetoro, ev ubili se jedući Ahmed i ja. Još sam pustila njega da sam maže sa nutelom ajjj do lakata se on umazao [sm=jezicek.gif] Kod mene sinoć bilo spavanja hvala Bogu, prošli smo i bez grčeva, jest da listovi još uvijek bole od preksinoć. Evo malo surfam po internetu da vidim šta još osim mg mogu unositi da ih spriječim. Nari a zašto ti na sekciju ideš? Koje su kod tebe indikacije? Misliš da će ti trebati izdajacila tamo? Ojjjj ja imam toliku averziju prema izdajalicama[sm=zmeden.gif] Imam je a vala nikad je upotrijebila nisam. Ja još pojma nemam o porodu. Leptirice prvi put čujem za to curenje. To bi u pravilu trebao biti kolostrum. Mislim, ono ko malo curne pa se zakori na bradavici. Jesi li zbog toga dobila duphaston, mislim ja ga svakako pijem zbog kontrakcija. Eto i nas gazimo šesti, ulazimo lagano u sedmi mjesec heheh[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], odmah je sve lakše. Jel privatno ideš kod Sanjina ili si gore na Jezeru? Mene je vodio u prošloj trudnoći, malo predetaljan, meni to išlo na živce hahah...i dopisivanje sa njim preko mobitela. Ne znam kakav je sada. A za sekciju ti je svejedno, svakako nećeš ništa znati ako se odlučiš za opštu. Bas me zanima kako se osjećala dara kad je spinalna popustila?
|
|
|
|