BubaDara -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - JULI (11.7.2016 11:32:12)
|
heheheheehe vidjela sam jučer to [sm=smiley36.gif] Ne znam šta bih ti rekla, koliko god mogla novčanikom, ne želim se prosipati aman zaman nečim toliko, kad su tolike žene rodile normalno u bolnici i u mom gradu i u Tuzli, zašto bih se morala u startu nešto izdvajati pa furati se aman ja ću se privatno poroditi, kad imam hvala Allahu dž.š. urednu trudnoću pa valjda bude i porod normalan. Vjernik sam i želim koliko toliko ostati skromna i normalna, a opet ko voli nek izvoli [sm=smiley1.gif] da me se ne shvati pogrešno, to je eto samo moje mišljenje [sm=jezicek.gif] Ooooo dobro došla u klub otečenih nogica, somunčića, krofnica itd [sm=smiley36.gif] ne sumnjam da ćeš i ti svojim uskoro početi davati razna imena [sm=smiley36.gif] Moj ti je savjet kad već ne radiš, da što manje šetkaš po ovom suncu jer toplota im smeta. Kad si kući odmaraj nogice često tako što ćeš ih dok ležiš podići na viši nivo (ja sebi stavim 2-3 jastuka čak i kad spavam da dođu sebi i budu spremne za naredni dan, novu turu novu avanturu [sm=smiley36.gif] Ako Bog da i ja ću raditi još ovu i sljedeću sedmicu i pa-pa posliću moj, vidimo se sljedeće godine [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=zz_wavespin.gif] Kako ste mi vi ostale? Ima li kakvih tegobica? [sm=smiley1.gif] Ja već osjećam da se brzo zadišem i stalno nešto kao odhukujem, baš osjećam kao neki stalni pritisak na dijafragmu. Cura udara sve jače i jače hehehehe i sad nam je nekako najslađa kad udara, ja i mm se istopimo na trzaje i pomjeranja, naročito kad je mirna pa je izazovemo malo i odreaguje [sm=smiley1.gif] Mažete li intenzivno "trbuhe" što bi rekla tačkica? [sm=smiley36.gif] Ja sad svako veče poslije tuširanja namažem hipp body butter pa kontam je li dovoljno ili trebam i ujutro ili da mažem još nečim? Neke žene se kunu u maslinovo ulje a meni se ne da, djeluje mi premasno da bi i na posao išla takva po ovim vrućinama, pa da eto upitam šta vi i kako vi jer ne sumnjam da i vi vodite računa o njezi i strijama [sm=smiley1.gif] Ja ih hvala Bogu još nemam ali što ide koji dan vidim trbuh raste intenzivno pa da se bolje pripremim ili da bar imamo o čemu pričati jer vidim skoro pa nam tema ponestalo [sm=jezicek.gif] Sve vas [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|