lejla80 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - JULI (13.7.2016 10:19:10)
|
Jutro cure moje, jeste li se naspavale? Mi smo sinoć došli kući napokon. Ja totalno nenaspavana [sm=zmeden.gif] Mališa se nešto cijelu noć vrtio, a i ja zajedno sa njim. Kontam vruće mu, kad jutros imam šta i vidjeti, obraz nateknut, očito se neki zubić upalio. Šmrc....antibiotik nam ne gine. Propratit ćemo još malo situaciju, mozda se i izvučemo. Danas kontrola aBd, baš dugo nisam bila da gledam ovo mini stvorenje, privodimo lagano kraju 20 sedmicu, nije loše, još samo da ove vrućine prodeveramo heeh...a danas će nam doktor reći možemo li malo i na more skoknuti, da rashladimo g.... Search ti još 2u1 hehe, sama sam ti takva bila u prvoj trudnoći, drž se, pitanje je trenutka kada će krenuti aBD, pa da se hairli sve završi i da nam se što prije javiš sa dobrim vijestima. Nudžejma baš mi je žao što si se nasikirala, al hvala Bogu da je sve OK. Polahko za stvari, kupit ćeš, ipak si ti dugo mirovala pa nemaš kondicije za duge šetnje i razgledanja. Valjda je nešto i od brace ostalo[sm=smiley2.gif] Ema ma vrijedi se boriti za svoja prava, sve smo mi to zaslužile i naradile. Mnoge žene uzimaju godišnji tako što nagode da pokriju tih 28 dana porodiljskog prije termina, pa eto možda i to nekoj pomogne u odluci. Znam da je moja zaova to dva puta radila, inače pravnica po struci, a kasnije je mogla koristiti cijelu godinu dana sa bebecima. A što se tiče tog osipa, pojma ti nemam, vjerovatno neka alergija.. Tačkice baš si nagodila kada ćeš raditi stolariju heheh da to nije koji od trudničkih hirova, nadam se da nećeš dugo bit u izbjeglištvu hehe Daro ma i ja ponekad osjetim baš nisko, vjerovatno zavisi od toga na što beba nalegne od cijenjenih nam organa, pa tako vrši pritisak. Tvoja curetina se znači namjestila već kako treba, ljubi je majka. Vjerovatno neće više ni mijenjati položaj jer nema baš mnogo prostora da se razleti. Ostale moje dame budite mi također pozdravljene ..
|
|
|
|