NARI -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - JULI (31.7.2016 13:48:41)
|
Cao zenice! Ja ne skita danas, nego peglam. Upalim sebi klimu i " raspali". S jedne strane mi drago da nema nikoga na temi, jer to znači da ste dobro I da skita te, a s druge strane je stvarno pusto.Buba Dara, baš mi zao zbog modrica i problema sa venama. Bit će aBd bolje kad se porodis. A mi sve tako mislimo, samo nek je bebi dobro. A trebale bi se malo zamisliti. Bebi može biti dobro samo ako je i mami dobro [sm=zz_wink.png] Buba Dara spomenu august kao termin , uh blago li se vama terminusama. Da mi se samo poroditi. A valja meni tipu ponosati do Nove godine. Prvo svoje dijete sam rodila u julu i nije mi se trudnoća otekla. Nekako prva tri kritična mjeseca prošla u neznanju zimi, taman kad je došlo proljeće malo stomu pronosala. A čim je postalo teško i vruce, eto ga termin. Drugo sam rodila u novembru i znam da mi se ljeto odužio. A sad ovo treće. ... čini mi se trudnoća da vječnost traje. I meni su, Buba Daro vene problem. I veće kukovi bole. Šta će tek biti kasnije.[sm=zmeden.gif] Nego, pišite zenice kako vama vrijeme prolazi, čime se zanimate. Ja sam inače vrijedna, uvijek sebi nalazim nekog posla. Ne mogu ležati. Ali opet, valjda kako sam na bolovanju, vrijeme nekako sporo prolazi. Čuvajte se I uživajte!
|
|
|
|