tačkicaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - JULI (28.7.2016 13:14:54)
|
Pozdravljam gospoje [sm=bravo.gif] Evo ja sad jela, malo nadoknadila sinoćnje nespavanje, tako da sam zakasnila na svašta [sm=smiley36.gif] NEma veze, kako žene kažu, ko zna kad ću se naspavat' poslije trudnoće [sm=jezicek.gif] Agatha PA eto, kad sagledam sve vaše simptome koje sam do sad čula, ja ću se i porodit' a neću skontat', možda meni neki novi simptom izleti [sm=smiley36.gif] Pa onda nek' mm spresijeca pupčanik [sm=smiley36.gif] Joj zamislite to ljudi... KAko su se žene nekad porađale, kad nisu išle u bolnicu i to [sm=zmeden.gif] Jesmo li mi sad postale prave pizde ili su one bile prave mučenice? [sm=zmeden.gif] Jbg, opet nalet filozofskih misletina [sm=smiley36.gif] Ignorišite, to je do bebčeta [sm=smiley36.gif] Znači moglo bi pivce biti dobro za dojenje [sm=smiley36.gif] Jao kako bi to bilo fino, beba cucla i mama cucla, a ljudi se ibrete [sm=smiley36.gif] Nego, jesi li ti bolje danas? Ima li promjena? Kako guica? [sm=smiley1.gif] O Leptirice Žao mi je zbog gospoje, ali kad se ovako sve sagleda, ni jedna nije zadovoljna. Evo moju npr.ne bodu injekijama, ali čovjek je proklet, evo ja kukam svejedno [sm=smiley1.gif] Ti bar imaš zašto [sm=smiley1.gif] Držim fige da nalaz bude uredan i malo srculence naravno [sm=bravo.gif] Bejbibi Kako znam ja ih genetski nemam, mislim da je nemoguće imat' ih a ne znat' [sm=zmeden.gif] A vala je utjeha i to da će brzo proći ako se pojave [sm=smiley1.gif] Svaka tebi čast, to mmora da je baš mučno [sm=smiley13.gif] A kontala sam slj.sedmice aBd otić' na zadnju kontrolu kod ove moje privatnice, pa onda u Dom zdravlja, na vrijeme počet' iskat' [sm=smiley36.gif] I moraću baš tako, spremit' torbu, pa pored vrata [sm=smiley36.gif] Ma nije to ništa, kod nas je Ema spremila torbu u 5. mjesecu [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] Šalim se Ema, nemoj se ljutit', još ću ja tebe molit' za savjete [sm=smiley36.gif] Eh BubaDaro svašta znojnoj guici padne na um, pa đe neće hemoroidi [sm=smiley36.gif] Ali me rastužila ova tvoja priča o venama. Baš mi je žao [sm=smiley13.gif] Ali hajde neka ti ne bude teško, evo ja nemam te probleme, a opet skoro nikad ne oblačim suknjice i haljinice, imam bijele noge, koje su uvijek bijele [sm=smiley36.gif] A je li ti doktorica nešto rekla za porod pa pominješ i carski? Ili ti kontaš da bi moglo zbog vena i to? A evo i Lejla nam malo došla sebi [sm=smiley36.gif] Umorila se žena u brdima s kaficom [sm=jezicek.gif] Ignoriši ovo, to samo zloba i zavist izbija iz mene jer sam ja imala majstore juče' [sm=smiley36.gif] Joj ti se već drugi put farbaš, a ja nikad [sm=smiley13.gif] Moraću i ja nekad ovih dana, da malo ovu prasu osvježim, grozna je [sm=zmeden.gif] Šiša mi se, a ne smijem [sm=zmeden.gif] Ako ne mognem skupit' kosu u rep, upucaću se [sm=smiley13.gif] Ema Znači, ti fasovala gamad [sm=smiley13.gif] Haj još malo i proće [sm=smiley1.gif] I ja ću morat' skoknut' do Waikikia, nahvaliste te spavaćice baš Nari Joj što se ismija' opisima [sm=smiley36.gif] sve na izvolte veliš [sm=smiley36.gif] Ma bruka ba od države, ali hajde bar ste sve u dronjcima i bar ne moraš kontat' o tome. Moraš se nečim tješit' [sm=bravo.gif] Midnight E baš fino što si se napavala i našopala [sm=smiley36.gif] Nego žene, evo naumpade mi novo pitanje [sm=smiley36.gif] Vi koje ste u Sa, hoćete li sve na Jezero rodit'? Je li neka u Vojnu kontala? PS. Meni termin za tačno dva mjeseca [sm=bravo.gif] Znači danas u osmi lagano [sm=bravo.gif]
|
|
|
|