tačkicaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - JULI (26.7.2016 11:28:23)
|
Joj Ema baš mi je žao što te te stvari kačaju, kad si baš osjetljiva [sm=smiley13.gif] Ma zakačim i ja svojim neđe, haman ne procijenim doro, ali nema modrica. Mogu mislit' kako si se prepala [sm=smiley13.gif] Ajde ne brini, sve je to ok. Eto čula si primjere, znale su žene i past' na stomak, a bebče k'o bebče, otpono [sm=bravo.gif] Malaaaa Kako ti je u Bosni? Kako slušaju gerilci? Slažete li se? [sm=smiley1.gif] Jes' vala, evo i nama je usitnilo, ali ja se ne sekiram, kako BubaDara uspije, uspjeću vala i ja [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] A za Search ni mi ništa ne znamo [sm=zmeden.gif] Bejbibi Kakav bona Zika virus, mani se nepotrebne sekiracije. Brini se ovako ko ja za klistriranje i to [sm=smiley36.gif] Haj ja se sve nadam da mi od bolova neće bit' na umu gurajuli mi cjevčice dogod [sm=smiley36.gif] I kad pominješ tu depresiju, mene je i toga malo strah [sm=zmeden.gif] Jesi li se javljala doktoru ili si deverala sama? Agatha Eto ni ja još pojma nemam o imenu [sm=zmeden.gif] Ima ih par koja mi se sviđaju, ali ja budala dok sam mislila da je paša rekla mm da on daje curicama i zajebah se [sm=smiley36.gif] Meni se sviđa: Nadia, Esma, Lejna, Amila,... ali svakom neko nađe mahanu ili je ja nađem, tako da ne znam još [sm=zmeden.gif] Drago mi je da je momčina bolje, posebno jer ti mo'š na kafu [sm=smiley36.gif] Ja to štucanje haman nisam ni primijetila, meni brate stomak kucka već mjesecima, ja kontam ili moj želudac kuca ili bebino srce [sm=smiley36.gif] Ma vala kad je to kuckanje ja sam mirna, bar ne divlja okolo [sm=smiley36.gif] Bebica Znači kad sve sumiram, klistiranje i nije tako strašno, samo eto Lejla kuka , ali ona vazda nešto kuka i prepada nas prvotelke pa da pola odbacimo [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] 22.sedmica, joj kako vrijeme prolazi [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|