tačkicaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - JULI (21.7.2016 12:47:24)
|
Mahanje i od mene [sm=bravo.gif] BubaDaro Ja ti stvvrno ništa ne znam o tim bolovima koji te muče, ali sam sigurna da ti to stalno sjedenje i hodanje ne pomaže. Najbitnije je da se primiriš, pa vidi hoće li proći. Ti nemaš kad ni odmorit' kako valja, pa ti se možda čini da ne popušta ni kad miruješ. Sutra aBd uzmi dan i odlezi, pa onda ako ne bude bolje konataj šta bi mogla [sm=smiley1.gif] Samy Drago mi je da si se javila [sm=smiley1.gif] Kako je bebče? Sluša li? Garant sluša, čim je sve svu garderobicu dobilo [sm=smiley36.gif] Mene moja rasturi, zato će se i pokrivat' ponjavicom, još ništa nema [sm=smiley36.gif] Svamojadjeca Jesi li se ti adaptirala na trudnoću ponovo? Znam da je bilo neke brige na početku? [sm=smiley1.gif] Search Joj ja se sve bojim da se ti ne porodiš na spavanju [sm=smiley36.gif] Prva trudnica koja nije osjetila porod [sm=smiley36.gif] I kad tako kažeš 'družila se s mužem u viziti, meni svašta na um padne' [sm=jezicek.gif] Drži nas informisane, kod mene i mm zna da ima jedna trudnjača s bebom ljenguzom što neće vanka, pa rekoh da i njega obradujem [sm=smiley36.gif] Midnight Pridružujem se Bubinim ruženjima, sram te more bit', samo se izgubiš [sm=smiley36.gif] Haj što ne pišeš, nego kažeš da nisi ni pročitala sve naše misletine [sm=smiley22.gif] Strašno! [sm=smiley22.gif][sm=smiley17.gif] Bebice Ja nije samo da sam se šokirala tvojim dogodovštinama, nego pola nisam ni skontala [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Svaka tebi čast i tvojim rasplodnim organima [sm=smiley36.gif] Lejla E vala si me zabrinula [sm=zmeden.gif] Nemam ni karton otvoren niđe kod državnih ginekologa, znači da sam najebala. Onda valja prvo u porodičnu kod doktorice, pa da ona šalje tom državnom, pa tek onda da ga ganjam [sm=zmeden.gif] Ima da se porodim dok to sve sredim [sm=smiley13.gif] Agatha Je li tvoj gerilac bolje danas ? Čuj molim te, ova paničarka odma' dala uputnicu, a ona gore u avgustu naručila [sm=smiley36.gif] Pa ti budi pametan [sm=zmeden.gif] Ema Ako ćemo po gatkama, ni one ne znaju je li mmi muško ili žensko, faca mi brate ista [sm=smiley36.gif] A što se kila tiče, ja računam da pola izgubim na porudu, ostalo pola da beba izdoji, i onda imam još malo prostora ako trebane koja kalorija za ganjanje i to [sm=smiley36.gif] Iglavnom, ja to planiram da se ništa ne primijeti kad rodim u roku od dva mjeseca [sm=smiley36.gif] Tako bude na filmovima, čak i domaćim [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|