tačkicaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - JULI (14.7.2016 11:49:17)
|
Hej haj [sm=bravo.gif] Evo ja sam danas k'o svoj na svome, naoblačilo, zahladilo, ma ljetopa jedna [sm=bravo.gif] Pravo jesenje vrijeme za jesenje dijete [sm=smiley36.gif] Ema, Buba slabo vi mene pratite, ništa vam to ne valja [sm=jezicek.gif] A bilo je fino, trbuh uživo, samo kaže malo mu [sm=smiley36.gif] Znači Ema, za tebe su belaji zvanično počeli [sm=smiley36.gif] Nadam se bar da se dijasporci nisu baš tebi svalili [sm=smiley36.gif] Lejla Čestitam za kontrolu [sm=bravo.gif] Maglaj_Mum čestitam i tebi malog bracu [sm=bravo.gif] Bebice Mogu mislit' kako je to nezgodno [sm=zmeden.gif] Ali eto šta se može, sreća imamo ove dnevne, pa šta 'š valja mijenjat' pelene [sm=smiley1.gif] Daro Sad ćeš ti aBd na odmor, pa se fino brini o svojim gljivicama [sm=smiley36.gif] Nudzejma I ja sam cijelu noć dahtala k'o riba na suhom, teška noć [sm=smiley13.gif] Mogu mislit' kako ti je bilo na UKC-u, mene je preksinoć neka blaga prpa safatala, kontam sve bliže i bliže, a ja se osjećam nedoraslom za te velike pohode [sm=smiley36.gif] Mada ne mislim da je tebi bila prva iz istog razloga, ti si već provjerena mama [sm=smiley1.gif] I žene, dok nisam zaboravila, opet sam planirala na one vježbe, ako me šta ne zezne, pa rekoh fakat šta treba nosit'? U čemu se to radi sve? [sm=zmeden.gif] Ako je nekoj dosadno, da vam preporučim seriju Peaky Blinders, evo ja sam sva u mafijaškom moodu [sm=smiley36.gif] Imate mahanje i neka ne zamjera neka ako sam štogod preskočila [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|