BubaDara -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - JULI (25.7.2016 14:54:36)
|
Hello i od nas za danas [sm=smiley1.gif] Mi evo išle malo u kupovinu, da iznenadimo babija finim ručkom kad dođe s posla [sm=smiley1.gif] ema dobro došla u klub prpica [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] Ništa nisam bolja, sve kontam hoću li se znati ponašati u bolnici kao prvo, a tek onda porod, boli li to stvarno toliko, hoće li sve biti ok, hoću li imati snage, znati predisati, tiskati, uhhh 1000 pitanja po glavi nekad, a onda samo skontam ma vala kad su tolike žene, mogu i ja, neće uglavnom ostati u meni [sm=smiley36.gif] nije ni u jednoj ostalo! [sm=jezicek.gif] To štucanje ja mislim da često osjetim, a izgleda tako kao da mi neko srce kucka u stomaku i osjetiš u dnu stomaka gdje je glavica (bar ja tako) i u pravilnim razmacima. I mm osjeti kad stavi ruku i onda se smijemo [sm=smiley1.gif] Čitala sam da je to jedan od znakova da je beba dobro, ali da trebaš pratiti jer ne bi trebalo trajati duže od 10 minuta. Eto da znaš [sm=smiley1.gif] lejla i mi uvijek sebi platimo preko osiguravajuće kuće, da ne komplikujemo stvar. Uhh sad ćeš ti na brćkanje, blago tebi [sm=bravo.gif] De ti nas napomeni još jednom da je sad na nas red [sm=jezicek.gif] Bona sve prvotelke, kako ti nije žao [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] tačkice ubi ova rodbina na TK [sm=smiley36.gif] i sama sam stavila embargo, nema smisla, za 15 dana ulijećemo u deveti pa što je previše previše je [sm=smiley1.gif] Ej meni RR sve govori 1 sedmicu prije da sam, po dr sam ušla u 34. a RR kaže trudni ste 34 sedmice! [sm=zmeden.gif] Sve me prepada unaprijed ko lejla [sm=smiley36.gif][sm=smiley1.gif] leptirice13 nek si nam se javnula [sm=bravo.gif] mashallah i ti dogurala do 22. [sm=bravo.gif] vidiš kako vrijeme leti [sm=smiley1.gif] drago mi je da je s bebijem sve uredu, a ti ćeš sve izdržati ako Bog da, mame smo, možemo sve [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif] Žene ovdje je užasno grmilo i sijevalo i lila kiša, ja se isprepadala, isključila sve i skupila po dekicu, srećom prestade evo pa uključih se da vam se javnem malo. [sm=smiley1.gif] Našla sam neki temicu iskustva sa škole za trudnice ili tako nešto gdje su neke žene opisale te tehnike disanja i svega, pa ako neka još nema mogućnost ići na vježbe možda da pogleda, vjerujem da će nam biti od pomoći, a tačkici hvala za linkove [sm=smiley31.gif][sm=smiley20.gif][sm=zz_wink.png] Ono što me još zanima, kod ovih što su rodile, koliko se uspije misliti na disanje i pridržavati pravila [sm=zmeden.gif] Čujemo se mile moje, odoh se baciti na pripremu ručka [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|