BubaDara -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - JULI (8.7.2016 9:36:38)
|
Jutrić i od nas dvije [sm=smiley1.gif] Hajmo kafica [sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif] Vidim samo leptirica poranila[sm=smiley1.gif] Draga i mi smo isto odlučili za ime davno i zovemo je isto imenom [sm=smiley1.gif] ali to je super, navikneš se fino [sm=smiley36.gif] što bi rekli uđe u uho [sm=jezicek.gif] A ne sikiraj se za carski rez, ako Bog da samo da sve prođe hairli, i ja uvijek kažem hvala Allahu pa postoji i takav porod jer nekim ženicama je to jedini način da donesu svoje bebice na svijet. Be positive [sm=smiley31.gif] ema znači prije zagarantovane hehehehehe [sm=bravo.gif] Vidiš, isto smo i kilica dobile [sm=jezicek.gif] Ne daju se prije [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] Nek i tebe malo napadnu za kilažu [sm=smiley36.gif] Ja sam sinoć napravila sebi preparat od cvekle, mrkve, jabuke, limuna i pekmeza, pa vidjet ćemo koliko će pomoći nalazima [sm=smiley1.gif] Samo ako ne pomogne roknuću se koliko sam samo kuhinju zaprljala! [sm=smiley7.gif] tačkice [sm=bravo.gif] i tebi za urednu kontrolicu, tvoja je beba meni baš cool, ne da se pa ne da vidjeti [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Nekad ti malo i zavidim hehe, jer sam i ja u početku više voljela da ne znam nikako, da bude iznenađenje, ali eto svi oko mene navalili pitaj pitaj i tako saznadoh za hanumče [sm=smiley1.gif] lejla ti se pravo dala u izlaske i skitnju [sm=smiley1.gif] totalno si moderna majke mi [sm=smiley36.gif] vrtni patuljčiću[sm=bravo.gif] i za tvoju bebicu i urednu kontrolicu [sm=smiley1.gif] Ima li išta draže nego s pregleda doći rahat [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif] Očekujem od vas te instrukcije s vježbica, kako da dišem, kome šamar da opalim na porodiljnom stolu itd... [sm=zmeden.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] Bebice11 bolje da ti ne pričam svoje izvale zaborava [sm=smiley36.gif] Jesi li kad zaključavala mobitelom auto??? Počela klanjati bez mahrame na glavi??? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Blago rečeno, to je samo dio... [sm=smiley1.gif] Meni kažu da je normalno, muž me sad stalno zeza za to, pogotovo za mahramu jer me vidio tad kako klanjam bez mahrame i kaže ja kontam šta joj je i samo izađe iz sobe i kad sam i ja u pola namaza skontala i ponovila sve, završim i pričam njemu šta sam uradila, ona se smije i kaže pa vidio sam ja i kontam šta joj je [sm=smiley36.gif] Eto dosta mene za danas, valjda sam vas sve spomenula [sm=smiley1.gif] agatha i tebi [sm=smiley31.gif] I da prozovem onu lejni ljenčugu, nikako da nam se javi [sm=jezicek.gif] Jesi li živa draga? Ako čitaš šarni nam kad ponešto [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|