RE: Čekaonica - april (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

ablica -> RE: Čekaonica - april (8.4.2016 14:49:01)

Pofezna, ja sam radila postupak u Bahceciju, nije mi uspio i nakon neuspjeha sam našla 1001 manu. Ali ipak samo odlučili da i drugi postupak radimo kod njih, jer je činjenica da imaju najveći postotak uspješnosti u BIH (lično znam zaista dosta ljudi kojim je uspjelo). Tako da ti zaista preporučujem njih za sljedeći postupak.

Leptirica13 -> RE: Čekaonica - april (8.4.2016 14:59:53)

utrogestan je od 100 mg, dodju dvije table, ukupno 30 vaginaletica.. (koristim 3x3)
a estrofem je od 2 mg, njega dodje 28 tabletica (pijem 3x1)

I jos uvijek mi je ovo u terapiji...ne znam do kad cu koristiti..mozda do 12 sedmice..

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

IZVORNA PORUKA: Leptirica13

ja utrogestan koristim 3x3, tako da meni kutija bude 2,5 dana :(
A estrofem sam pocela koristiti, cini mi se nakon punkcije..PRVO JE BILO 2X1,NAKON TRANSFERA 3X1

zaboravila si mi napisati koliko komada dodje u kutiji i kolika je doza po tabletici? hvala ti..
je li ga jos uvijek koristis ili je bilo samo do bete?

harmonika -> RE: Čekaonica - april (8.4.2016 15:01:54)

Malena,može i slastičarna proći,s obzirom da ćeš biti trudna (a ja sam vidovita,by the way) oprostiću ti što nećeš sama da se potrudiš. Ooooo daduška,šta ja to vidim? nećeš se izvući od časti. Bramarka mi duguje saher,malena baklavu a ti bi mogla neki dobar suflee

BubaDara -> RE: Čekaonica - april (8.4.2016 15:13:08)

daduška [sm=bravo.gif] za malo srculence!!!! [sm=love.gif]
Mogu misliti kako si sretna hihihiihi, sjetim se sebe nakon prvog uz i sreće i treperenja, lebdiš negdje, ne znaš kud bi od sreće! [sm=bravo.gif]
Da nam budete zdravi i živi uvijek [sm=smiley1.gif]

BraMar -> RE: Čekaonica - april (8.4.2016 15:17:47)

Harmonika 100 kila ćeš imati nastaviš li ovako [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

malena27 RR -> RE: Čekaonica - april (8.4.2016 15:22:57)

Ma razvicu je ako treba za tebe gdjo Vidovita [sm=bravo.gif]
Samo bar 2 dana unaprijed javi da se pripremim...ima da ti skoci secer pa ti moram pripremiti gdje i da te smjestim na spavanju [sm=smiley36.gif] Daleko si ti...moras malo i odmoriti...

Leptiricu sarenicu, hvala ti do neba!

harmonika -> RE: Čekaonica - april (8.4.2016 15:35:04)

Ohoho,imam i prenoćište,odlično. Ništa ti ne brini,bramarko,ja sam za 7 mjeseci dobila 4 kg. Za ova dva i kusur da nabijem još 10 nije strašno. Nešto mi se slabo prima pa mogu jesti koliko mi duša žel.

BraMar -> RE: Čekaonica - april (8.4.2016 16:02:36)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

IZVORNA PORUKA: harmonika
Ništa ti ne brini,bramarko,ja sam za 7 mjeseci dobila 4 kg. Za ova dva i kusur da nabijem još 10 nije strašno. Nešto mi se slabo prima pa mogu jesti koliko mi duša žel.

Lejni -> RE: Čekaonica - april (8.4.2016 17:02:43)

Anandi, hvala na pozivu ja ne odbijam hranu sad posebno kad nemam mucnina ☺

Zene ja ovde vise ne ulazim ma samo li udjem ogladnim, skidajte se sa teme pite, baklave, kolaci, hajde da dodamo i moje tulumbe haha svjeze napravljene, jos mi palacinke pomenite pa ima da se odjavim sa rr

Harmonika prvo, smanji dozivljaj ili rasporedi i ne nagovaraj nas ostale da se gojimo nama se prima haha. Ne znam kako si uspjela da dobijes samo 4 kg zeno, gladujes li? Kad si vidovita hocu li ja tvojim stopama?

Daduska bravo mila vidis kako je sada sve ok i lakse ti je sigurno. Znam da je to jako emotivan trenutak. Uzivaj u svakom trenutku.

Mene danas smori ova kisa neka, bas sam se bila navikla svaki dan da skitam

harmonika -> RE: Čekaonica - april (8.4.2016 18:59:03)

Lejni,kakvo crno gladovanje. Jedem u neograničenim količinama i kad mi se jede,u bilo koje doba. A imam ja viška 5 kg od prije trudnoć. Mislila sam da ću doći na 100 kg ali eto nešto mi se ne prima.

wery -> RE: Čekaonica - april (8.4.2016 20:31:31)

Daduska, bravo, cestitam na malom srculencu, mogu mislit toga osjecaja.
Harmonika, samo uzivaj, super pa ti se ne prima, i ja hranu obozavam.
Zelim i ja vasim stopama, povucite me pliz [sm=smiley1.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_bounce.gif]

harmonika -> RE: Čekaonica - april (8.4.2016 20:55:15)

Wery vučem,vučem. Brzo ćeš ti za nama. U pravim si rukama. Ova prošlomjesečna profina grupa je bila uspješnija nego ikad. Preko 50% uspjeha.

Lejni -> RE: Čekaonica - april (8.4.2016 21:33:22)

Harmonika onda ti svaka cast, prava si srecnica. Ne znam kako kod mene moze biti ali ja sam uvijek bila bas mrsava nikad pretjerano ali linija je bila nesto o cemu se vodilo racuna dok nisam stupila i brak i muz i ja smo se mnogoooo popravili. Ja sam maksimalno u zivotu imala 60kg a kad sam sad usla u trudnocu na prvo mjerenje 71kg . Onda do 21.03 izgubila ukupno oko 1kg a sad molim boga da ide norlmalnim tokom jer zene koje su mi rekle kao i ja sam izgubila tako na pocetku su posle za 4-5 mjeseci dobile 15kg najmanje.

harmonika -> RE: Čekaonica - april (8.4.2016 21:52:08)

lejni neka nama naših pilića,lako ćemo za kg. Ja sam niska,svaki kg mi se primijeti ali znaš šta-aj dont ker ;-)

Bubule82 -> RE: Čekaonica - april (9.4.2016 8:35:28)

Profezna BarMar i anadi kad je kafa?! :)

Lejni -> RE: Čekaonica - april (9.4.2016 10:03:50)

Harmonika, nisam ni ja visoka ali tacno od kako sam navalila ove kile nije mi dobro. Zato ce mrvica kad prohoda da majki dovede liniju u ref hihi. Neka su samo zivi i zdravi i dabogda da jedina briga svim zenama u trudnoci bude hoce li se mnogo ugojiti, da druge brige nemaju, da sve bude ok. Mada ne valja se ni rasiriti puno, sve u mjeri.

Evo od mene kafica [sm=kava.gif][sm=kava.gif] a sad ce nastavak biti od vas komentari o hrani

BubaDara -> RE: Čekaonica - april (9.4.2016 10:27:29)

Jutric mojim najdrazim zenicama [sm=smiley1.gif]
Vidim ovdje se opasno priča o hrani, sreća harmonikice pa meni slatko ne ide baš od ruke u trudnoći inače bi s tobom stigla do 100 kg [sm=smiley36.gif]
lejni da te utješim i ja sam se udala sa 63 a zatrudnila sa 76 a samo nakon godinu braka! [sm=smiley36.gif]
Sreća pa za ova 4 mjeseca dobila samo 1 kilicu pa se nadam da necu pretjerati za ostalih 5 [sm=smiley36.gif] Drage moje kako vrijeme leti, mi po terminu danas ulazimo u peti!!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Grlim vas sve i želim ugodan vikend [sm=smiley1.gif]

anandi -> RE: Čekaonica - april (10.4.2016 8:45:11)

Jutroooo, ustajte spavaliceee [sm=kava.gif] ceka
Sta se to toliko pise o hrani, ako ste za kod mene je danas maslanica u planu, pa bujrum
daduska [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za srculence, sad se opusti i uzivaj
BubaDaro ma Gracanica je pripisaj hoda [sm=smiley36.gif] zacas cas ti nama doci ovdje da kahvenisemo [sm=smiley36.gif]
Pofezna imas poruku na fb Isplati se tamo uzimat lijekove. Clexan koristim od 4000jedinica
Leptirice provjerila sam ja za clexan i on se ne placa samo u kantonu Sarajevo, mi nazalost na TK moramo kesirat

BubaDara -> RE: Čekaonica - april (10.4.2016 11:57:17)

anandi evo i ja pijem [sm=kava.gif] [sm=smiley36.gif]
Danas smo duze spavali, lijepi vikend i neradna nedjelja [sm=smiley36.gif]
Vjeruj ja baš kontam sta da jedem, maslanica bi sjela ko budali šamar [sm=smiley36.gif]
Eeee, pofezna je prva koja me dodala i na fb, i skontam da mi zna seku...kako je svijet mali! [sm=smiley1.gif] Možda i vas koju znam a nisam ni svjesna svoje nesvijesti [sm=smiley36.gif]

aidicaa -> RE: Čekaonica - april (10.4.2016 12:33:06)

Dan zenice.
Ja sam danas druga smena, a bila vredna jutros pa izribala rernu od sporeta, naprskala ga jos sinoc pa danas ga ocistila za deset_ min [sm=smiley36.gif]
Ja sam jos uvek u iscekivanju menge, jos juce trebala dobiti [sm=hudicek1.gif]
Da nisam trudna bre [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

pcelica 23 -> RE: Čekaonica - april (11.4.2016 15:25:32)

cao drage moje [sm=smiley36.gif] ima li vas [sm=smiley1.gif] Jao,ja vazda nesto petljam [sm=smiley1.gif] danas odem da uradim papa test i nesto nisam Bog zna ni razmisljala o tome.I kad sam dosla kuci citam da ne bi trebalo imati odnose unutrar 24 sata,a meni plodni dani i naravno da imama odnose [sm=smiley1.gif] eh sad ,valjda nece biti neki belaj!
A,ja nazvah sad G da ga pitam,on veli nema to veze bitno je kako se uzme test!! Eto valjda nemam razlog za brigu [sm=smiley1.gif]

Lejni -> RE: Čekaonica - april (11.4.2016 18:18:47)

BubaDara ja sam fo sada gubila a od zadnjeg pregleda do sledeceg cu uskoro znati koliko sam u plusu hehe, zadnji oni su najopasniji za kilazu i voda i sve. Bravo za otvaranje novog mjeseca, mi smo danas usli u 17-u a uskoro ce kontrola koju jedva cekamo.

Opet hrana a zene?

Aidice je li dosla [sm=hudicek1.gif], cekamo

Sreca zene pa malo progrija danas inace bih bila mnogoooo mlitava

BubaDara -> RE: Čekaonica - april (11.4.2016 19:46:26)

lejni znaci nisam jedina koja jedva ceka kontrolu? [sm=jezicek.gif]
Ja bi sad išla svake sedmice da vidim sta radi moje sunce, jer mi prosli put maše hihihihihi uvijek me iznenadi nečim pa bi ja stalno da se gledamo i snimamo [sm=smiley36.gif] Eeeh kad nas se samo sjetim na temi kad smo čekale plusiće i eto Bog dragi nam dade da sam samo dan prije tebe ugledala svoje [sm=rozacrtici.gif] Ljubim te i mazi pupu od mene [sm=love.gif]
Pusa i puno baby prašinice šaljem i ostalim našim ženicama trudilicama!

aidicaa -> RE: Čekaonica - april (11.4.2016 22:33:39)

Lejni jos uvek je cekam [sm=hudicek1.gif]. Nadam se da ce sutra stic pa da pocnem sa stimulacijom.

Leptirica13 -> RE: Čekaonica - april (12.4.2016 10:21:13)

hej zenice moje...
I mi zeljno cekamo svoj ultrazvuk, da cujemo dva mala srceka...[sm=bravo.gif]

a isto tako jedva cekam da nam prijavite svoje plusice..ovaj mjesec je pun pogodak...[sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>