RE: Čekaonica - april (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

mama3333 -> RE: Čekaonica - april (14.4.2016 15:12:37)

hvala drage moje,tacno je danas 6 mj i 14 dana,al doktor ne iznosi planove samo kontrole svako 14 dana,ne bojim se puno sedmog,al me strah osmog mjeseca ako odluci da idemo do devetog jer ja najmanje jednom sedmicno krvarim..al vidjecemo
na predzadnjoj kontroli bilo placenta marginalna,na zadnjoj vec parcijalna...

harmonika -> RE: Čekaonica - april (14.4.2016 15:24:09)

pa malena,suprug često ide poslom za Sarajevo. Moraću jednom ugrabiti priliku da idem sa njim pa eto me na degustaciju.

malena27 RR -> RE: Čekaonica - april (14.4.2016 15:27:08)

mama3333, da izgurate sto duze zajedno [sm=bravo.gif]
znam da se brines, ali eto ti cinis sve sto je u tvojoj moci...

harmonikice, jesi i dalje vidovita? de kazi sta ce biti sa mnom i mojim postupkom? [sm=smiley36.gif]

harmonika -> RE: Čekaonica - april (14.4.2016 16:02:07)

Sve mi miriše na blizance ;-)

BraMar -> RE: Čekaonica - april (14.4.2016 16:10:46)

Harmi ako si pogodila eto tebi doživotne opskrbe baklavom [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Pofezna -> RE: Čekaonica - april (14.4.2016 18:47:59)

Malena de mi reci Jel i ti radiš u Bahceci? Koliko si ti čekala na početak postupka? Želim ti od harmonike predviđanje, od srca 💕.

Lejni -> RE: Čekaonica - april (14.4.2016 18:51:45)

Malena i Anandi, zelim vam puno puno srece i da nas vrlo brzo obradujete.

Harmonika znaci pocinje kupovina, bravooo

Mama, sigurna sam da ce dr donijeti ispravnu odluku. Neka prodje najbolje moguce po bebu i tebe naravno. Samo ce cuvaj. Jos malo izguraj, ja se nadam da ces ti izgurati do pocetka devetog i taman je to.

Ko pomenu grah, BubaDara, i ja sam se najela i kod mene ti je kao sedmi mjesec. A muz kaze da setamo. Ima da pobijem stomakom svakog na kog naidjem. Ako me ko i pita moram slagati za sedmice i mjesec. Lupicu nesto hahaha

3_godine -> RE: Čekaonica - april (14.4.2016 21:50:34)

Bockanje pocinje 6 juna ako Bog da.

malena27 RR -> RE: Čekaonica - april (15.4.2016 8:14:50)

IZVORNA PORUKA: harmonika

Sve mi miriše na blizance ;-)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] zbog ovog mislim da cu traziti da mi vrate samo 1 embrion [sm=jezicek.gif]

malena27 RR -> RE: Čekaonica - april (15.4.2016 8:17:27)

IZVORNA PORUKA: Pofezna

Malena de mi reci Jel i ti radiš u Bahceci? Koliko si ti čekala na početak postupka? Želim ti od harmonike predviđanje, od srca 💕.

Jeste, u Bahceci [sm=smiley1.gif]
Meni su rekli kad se odlucim, da se samo javim 1. dan ciklusa...u nedjelju sam dobila, javila se dr. mailom rekavsi mu da cu zvati ujutro za termin, on mi odgovorio da dodjem odmah ujutro u 9...
Mi smo ranije isli kod njih da vidimo sta ce nam trebati od nalaza i lijekova i to smo sve rijesili u februaru, htjeli ici u martu ali ja dobijem gripu pa smo morali prolongirati...

malena27 RR -> RE: Čekaonica - april (15.4.2016 8:18:25)

IZVORNA PORUKA: BraMar

Harmi ako si pogodila eto tebi doživotne opskrbe baklavom [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] samo nek' smanji na jedno, puno ce mi biti 3 djece [sm=jezicek.gif]

harmonika -> RE: Čekaonica - april (15.4.2016 8:41:36)

Al' ću da se smijem kad saznaš da su blizanci. nije pun,šta je troje djece za takvu ženu?

malena27 RR -> RE: Čekaonica - april (15.4.2016 8:44:45)

Draga moja Harmonika, kad rodis tog malog prcu ako Bog da, vidjeces koliko energije treba...ja vec imam i godina i vec jedan carski iza sebe, pa me strah da ne bih mogla ni iznijeti takvu trudnocu, blizanacke su trudnoce teze...

BraMar -> RE: Čekaonica - april (15.4.2016 9:32:37)

Harmi ubijedila si i mene da je Malena kandidat za dva komada [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Jos samo da njoj objasnimo zasto je to dobro [sm=jezicek.gif]

malena27 RR -> RE: Čekaonica - april (15.4.2016 9:36:05)

Boga mi, na ovom vaktu 3 djece [sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif] Pa kad za djeciji doplatak se dobije oko 12 maraka, ali samo socijalni slucajevi [sm=zmeden.gif] ne znam sta bih vam rekla...
Ma vidjecemo jos, voljela bih ja stvarno punu kucu djece, sinoc me moj sincek pita sto on nema brata ili sestru, on bi volio oboje...kaze svi imaju bar jedno [sm=smiley19.gif], ja cu ti pomagati, cuvati ih, braniti, bicu im veliki brat...

BubaDara -> RE: Čekaonica - april (15.4.2016 13:00:33)

malena i anandi sretno od srca [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]
Ako Bog da ovaj put da slavimo sve kako harmonika kaže [sm=smiley36.gif] [sm=sloncek.gif]
Ja sam baš imala volju za blizancima, ali ne dade se eto prvi put [sm=smiley36.gif]
Lejni znači i ti si stradala grahom hahahaha [sm=smiley36.gif]
Je li se vidi stomačić već? Kod mene slabo primjetan, osim tako kad se najedem dobroooo nečega [sm=smiley36.gif]
Sinoć opet ubila se sladoledom i onda me uhvatila groznica, budala luda, sama sebi ne znam granicu [sm=zz_furious.gif]

malena27 RR -> RE: Čekaonica - april (15.4.2016 14:14:02)

Jos cete mi i naslutiti [sm=smiley36.gif]
Neka bude kako dragi Bog da. Prihvaticu svoju sudbinu [sm=smiley1.gif]
Nadam se da nece biti prezahtjevni kao ovaj moj prco...al' sve prodje kad me zagrli i kaze: ''Ti si najbolja i najljepsa mama na svijetu''. Sunce moje...da Bog da sve dozivljele ovakvu ljubav. Nismo ni svjesne kroz sta prodjemo da dodjemo do beba, a sve se zaboravi kad te malo cudo zagrli, miluje i trazi njeznost i ljubav...

BubaDara. hvala!

Hvala i tebi Harmi...bujrum dok se nisi porodila, moracu praviti za slatku tu baklavu sto spominjes...

Key99 -> RE: Čekaonica - april (15.4.2016 14:26:49)

pozdrav drage moje

od mene ispis iz aprilske cekaonice [sm=smiley19.gif]
juce na pregledu mi je utvrden previsok progesteron tako da smo prekinuli terapiju i otkazali transfer [sm=smiley19.gif]
malo mi je falilo da se pred doktorima raspekmezim btw bili su obojica i onako fino sa mnom a ja samo gledam kako da pobjegnem iz ordinacije[sm=smiley19.gif]

drugi mjesec za redom nije bas jednostavno ali idemo dalje aBd maj je nas mjesec [sm=bravo.gif]

harmonika -> RE: Čekaonica - april (15.4.2016 14:27:57)

Hehehe,malena,vidiš da i T naslućuje batu i seku! jeste u pravu si,sa godinama je sve teže. Ja radim sa 26 šestogodišnjaka,konjske živce imam. Ali kad dođem kući sat vremena me muž ništa ne smije pitati,glava pulsira.

harmonika -> RE: Čekaonica - april (15.4.2016 14:32:55)

Key nemoj da se brineš i plačeš,ja uvijek kažem ko zna zašto je nešto dobro. Ja sam imala neuspješan postupak u junu prošle godine i odem na konsultacije u zagreb par dana poslije te negativne bete. Stave me u septembru u postupak. Sve se odvijalo munjevitom brzinom,tačno mi bilo došlo da odustanem,pitala sam se šta mi to sve treba tako brzo. Ali eto,hvala bogu pa uđoh u postupak,sad me ovaj mali pišonja tuče po stomaku. Eto maja za par dana.

ljiljo -> RE: Čekaonica - april (15.4.2016 14:48:08)

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

Boga mi, na ovom vaktu 3 djece [sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif] Pa kad za djeciji doplatak se dobije oko 12 maraka, ali samo socijalni slucajevi [sm=zmeden.gif] ne znam sta bih vam rekla...
Ma vidjecemo jos, voljela bih ja stvarno punu kucu djece, sinoc me moj sincek pita sto on nema brata ili sestru, on bi volio oboje...kaze svi imaju bar jedno [sm=smiley19.gif], ja cu ti pomagati, cuvati ih, braniti, bicu im veliki brat...

dusa draga, to i meni moj kaze a meni se srce cijepa kako da mu objasnim da ne mogu, onda me to baci u tesku depresiju osjecam se nesposobnom, uzas al bice aBd

Malena slazem se sa ovim prognozama od Harmonike [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ai znas sama da svako dijete ima svoju nafaku [sm=smiley1.gif]

meni ne bi smetalo [sm=smiley36.gif]

jagodicamica -> RE: Čekaonica - april (18.4.2016 8:51:41)

Pozdrav drage moje, vidim da vas ovdje ima i starih i novih... redovno vas citam,ali rijetko pise posto i nemam bas sta mnogo...
ali sda me stislo pa zelim da podjelim s vama...
trebam da dobijem za dva sata, stoomak me boli imam grceve kAO PRED MENSTR., ALI POCELU SU DA ME bole bradavice jos prije 10 dana negdje... to mi nikad nije bilo... sada ne znam samo zelim da vas pitam sta vi mislite da li postoji mogucnost [sm=nosecka.gif]...[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] izvinite samo sam nestrpljiva mnogoooo[sm=smiley1.gif]

jagodicamica -> RE: Čekaonica - april (18.4.2016 8:52:40)

ovdje je greska... izvinite 2 dana a ne sata [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

malena27 RR -> RE: Čekaonica - april (18.4.2016 9:01:56)

Jagodicamica, uradi test na dan ocekivane [sm=hudicek1.gif]

malena27 RR -> RE: Čekaonica - april (18.4.2016 10:39:28)

Dan zenice mile...
Key jesi bolje? Kako si mi samo slatka i ususna i sva njezna...ima li onog likera? [sm=smiley36.gif]
Harmoniko, slaba si ti vidovita Dzemila [sm=smiley36.gif] U petak kod mene samo 3 folikula bila, da Bog da da bude kao u tvom ''predskazanju'' [sm=smiley36.gif]
Ja sam malo psihicki pala kad mi je receno da imam samo 3 folikula...ali ne dam se, vidjecemo stanje danas...

Kako ste mi vi cure?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>