orhideja2505 -> RE: Čekaonica - april (4.4.2016 11:23:48)
|
Pozdrav drage moje, nema nista pametno kod mene, zato ne pisem ..Nisam nikad otisla doktoru na pregled, nemojte me ruziti...Imam jedno negativno iskustvo da podijelim s vama, učlanila sam se na jednu fb grupu mislim da se zove pobijedimo neplodnost, ugl cura neke biljke skuplja pravi cajeve i hajd, izbacila jedan post za neku travu i ja citala komentare vidim sve 5, hajd reko da narucim sebi, pije se dva mjeseca i tako... Ugl da vas previse ne peglam, javim se ja u pp toj curi, sve super narucim kaze ona moras uplatiti prije slanja, reko dobro hajd nisu neke pare 50KM , nije ni bitno, i ja to sve uredno uplatim pošaljem joj br sto mi je teta u pošti rekla s kojim ce podici novac, i zavrsim sve posaljem dokaz naravno da sam sve fino odradila kazem za pola sata novac na racunu..I da bi sutradan krenula da udjem na grupu -nece , ne moze da si pita [sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif][sm=zz_stomp.gif] kuku, pomagaj tamo vamo, nece ..Ja se javim curi reko ne mogu da udjem na grupu kaze ma ne znam sto ne moze provjeriti cu ja to, posalje onda meni neki kod da pratim postu medjutim ne preoznaje ga uopste tamo kad ukucam post track...... Kontam ko je tu lud, i tako niti mi je dosao caj, niti ista..[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] ko je tu lud Bog zna, kaze mora do srijede doci...Kontam jel putuje iz Zimbave da mu treba 7 dana..Elem tako da znate dobro ispitajte sve sto narucujete, ova cura kaze da ce doci..Vidjecemo, mislim da nece, necu ja propasti za 50 KM ali ako si u stanju za taj novac prevariti ne znam stvarno..Rekla sam muzu nek joj je na dusu ako me prevarila...Izvinite na duzini posta, pozz za sve[sm=kava.gif][sm=kava.gif]
|
|
|
|