Leptirica13 -> RE: Čekaonica - april (8.4.2016 9:52:40)
|
Dusa draga..Pofezna.. :( Nismo te zaboravile..cesto si mi u mislima I znala sam da si sad u svojoj cahuri..I ja sam ista takva...kad sam tuzna, najradije bih da sam sama.. I dok ne prodje,ne diraj me.. Sto se tice Bahcecija, ja ih toplo preporucujem...po svim osnovama..krenuvsi od Sanite sa recepcije, pa dalje...neki dan, kad smo bili na uz, kaze dr zatrudnila jedna zena koja je prethodno imala 4 neuspjeha (radjeno van BIH) I to neuspjesno zbog neke gluposti koju doktori nisu uradili.. I kod njih sad zatrudnila..tako da su stvarno detaljni,bez zurbe I srkleta...jednostavno se osjecas kao kod kuce.. cijena je 4500KM + lijekovi... (zamrzavanje je 500 KM, ako zelis - u slucaju neuspjeha,sa ovim imas cijenu manju od 2000 za postupak,pa se isplati platiti zamrzavanje) ne znam koliko se ceka ako ne uspije...ali, sigurno ne skupljaju zene kao u tuzli [sm=zmeden.gif] (izvinite,morala sam :( ) ako je sve uredu, vrlo moguce odmah za mjesec..narucit se mozes preko telefona I vrlo brzo se dobije termin..mi smo dobili za 5 dana termin.. ako se odlucic,ja ti zelim svu srecu svijeta...
|
|
|
|