BubaDara -> RE: Čekaonica - april (8.4.2016 13:44:30)
|
Žene moje drage, kako vi to po kaficama po Tz a bez mene? [sm=jezicek.gif] Nisam bašš u Tz nego u Gračanici ali ja sam šumaher pa mogla bi stići svuda [sm=smiley36.gif] Sram da vas bude [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] Anandi i ja se zadnjih mjesec često ubijem klasovnim kolačem, nekako mi baš godi, jučer sam uz njega salatu od paradajza i krastavaca s kajmakom, ma malo je reći da sam se ubila [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] BraMar imaš odličan odjel za trudnice u FIS Vitezu, pa ako ti je na ruku pogledaj tu, ja sebi kupila odlične trudničke tanje hlače, baš za ovaj topli period, koštale 39 KM, preudobne su mi stvarno i vidjela sam da ima fakat izbora [sm=smiley1.gif] Imaš također i u waikiki-ju dobar trudnički odjel [sm=smiley1.gif] Pofezna draga grlim te jako [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Ako Bog da, sad si svakim danom sve bliža novom postupku i da nam se čim prije pridružiš na veselijim temama [sm=smiley1.gif] Ostale ženice također grlim i želim sve najbolje! Danas je petak pa jedva čekam vikend da počne za lunjanje [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|