RE: Čekaonica - april (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

daduška -> RE: Čekaonica - april (5.4.2016 17:14:56)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Divne vjesti Leptirice ! Neka je sa srećom!
Harmonika je prava proročica [sm=smiley36.gif]
Malo me jeste zabrinula doktorica kada je rekla da bi se već trebali čuti otkucaji, ali šta bi ja bez vas..... [sm=smiley31.gif]Ja sam se već naručila za uzv kod privatne doktorice.

samy_lo -> RE: Čekaonica - april (5.4.2016 17:42:57)

Leptirice i Daduska da vam cestitam

Leptirica13 -> RE: Čekaonica - april (5.4.2016 18:01:02)

Hvala svima od srca...da nam nase trudnice sve rode zdrave i zive bebice a cekalice da brzooo zatrudne pa da svi budemo sretni i zadovoljni [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

harmonika -> RE: Čekaonica - april (5.4.2016 18:33:33)

Nikada neću shvatiti tu potrebu doktora da nas isprepadaju. Nisam stručnjak ali znam da se otkucaji srca trebaju čuti u rasponu između 6. I 7. nedjelje. Možda da si danas otišla bili bi otkucaji. zato,daduška,nemoj da ti to unese nemir. Neka si se naručila na uzv. Vidjećeš da će biti ok. Proročanstvo ćeš da častiš najboljom pizzom u Gr.

daduška -> RE: Čekaonica - april (5.4.2016 18:49:10)

[sm=smiley36.gif] Obavezno! Gr ili Pr sasvim svejedno [sm=smiley36.gif]
Doktorica je bila malo zabrinuta kada me je pregledala, a onda zamisli tek mene..... A doktori, prije će me zabrinuti, nego uliti malo više optimizma. Ali sada sam super. Čekamo petak [sm=smiley1.gif]

BraMar -> RE: Čekaonica - april (5.4.2016 19:05:19)

Daduška, to je isto uradila socijalna gin. meni!
Aparat joj ne neka klackalica iz 17 vijeka, i ona sva nesigurna u sebe..gleda me blijedo onim telećim pogledom!

Privatnik košta, ali me i VTO koštala žestoko. Jbg izdržaću još i UZV do porođaja, bar da me pregledaju k'o što treba na aparatu iz ovog vijeka!!!

Zato, no sikiriki. Piči privatno i javljaj :)

BraMar -> RE: Čekaonica - april (5.4.2016 19:08:36)

Harmonika i Daduška kad već spominjete, Antic's je između Pr, Gr i Bl ... a pizza provjereno dobra!
Nije da sam se sama pozvala [sm=smiley29.gif]

harmonika -> RE: Čekaonica - april (5.4.2016 19:33:20)

Uh BraMar ideja ti je odlična. Taman se nađemo na pola puta,doduše meni je najdalje ali nema veze. Kad smo kod privatnika... ja idem privatno kod ginekologa,kod hematologa a i nalaze koje trebam raditi za hematologa odradim privatno jer u državnoj nikad nemaju reagense za d dimer i aptt. Pa kad to sve skupim treba mi finih parica ali Bože moj,izdržaće se,još manje od tri mjeseca. Sljedeći mjesec planiram u baby shoping. Kolica smo naručili.

BraMar -> RE: Čekaonica - april (5.4.2016 19:39:52)

Eto dogovora [sm=zz_spin.gif]
Ni ti nisi uspela svekrvu obrlatiti za kolica? Negde nas dvije grešimo..

Nego, zaboravih ranije reći, sprema se otvaranje Manje u tvom gradu..eto ti sachera uskoro [sm=smiley2.gif]

harmonika -> RE: Čekaonica - april (5.4.2016 19:47:50)

oooo pa nisam to znala,divna vijest za mene i moje nepce! a može i daduška kada bude donosila doznaku pokupiti tebe pa fino dođete kod mene u prnj. A tada ćemo probati da uvidimo šta je problem sa našim svekrivama.

perlica55 -> RE: Čekaonica - april (5.4.2016 21:15:42)

Leptirice i Daduška, čestitam curke [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Da na idućem pregledu kucaju hrabra srca [sm=smiley1.gif]
Kod nas se sa 6+1 čulo srce, al je ginek komentirao da ima novi UZV,
a nije siguran da bi na starom čuli... Sretno dalje [sm=smiley1.gif]

3_godine -> RE: Čekaonica - april (5.4.2016 23:57:47)

A ja se pitam gdje ste danima, falite mi, a ono vec april gazi uveliko :) :) . Pozdrav svima i sretno novim trudnicama na uzv. Sve ce to biti odlično mjesec je krenuo bas super!

aidicaa -> RE: Čekaonica - april (6.4.2016 9:22:31)

Pozdrav i od mene [sm=smiley1.gif]
Novi mesec, nova nafaka, da aBd bude puno plusica u ovom mesecu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ja uskoro krecem sa bockanjem, danas idem kupiti bockice [sm=smiley1.gif]

aidicaa -> RE: Čekaonica - april (6.4.2016 9:26:37)

Leptirice i Daduska cestitam jos jednom, uzivajte [sm=love.gif][sm=love.gif]

BubaDara -> RE: Čekaonica - april (6.4.2016 15:11:11)

Leptirice13 divneeee vijesti u ovom divnom danu!!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Da ti dragi Bog podari divnu trudnoću i da nam rodiš zdrave blizance [sm=duda.gif][sm=duda.gif]
Oduvijek mi je bila želja za blizancima hihihihi [sm=smiley36.gif]
Mi smo danas radili nalaze i po prvi put antitjela i nalaz super [sm=bravo.gif] Izgleda da je beba pokupila moju krvnu grupu [sm=bravo.gif]
Muž je već ljubomoran ali sretni smo da je sve uredu [sm=bravo.gif][sm=duda.gif]
Mi gazimo 18-u sedmicu i super se osjećamo, puni energije u ovim lijepim sunčanim danima [sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_skip.gif][sm=zz_dance.gif][sm=sloncek.gif][sm=kuza.gif]
Evo kafica za sve, jedna popodnevna [sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif]
Dugo nisam počastila a vidim o kolačima se priča [sm=smiley36.gif]

aidicaa -> RE: Čekaonica - april (6.4.2016 15:31:45)

BubaDara super za nalaz [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

BubaDara -> RE: Čekaonica - april (6.4.2016 17:39:34)

Hvala aidice [sm=zz_wink.png]

anandi -> RE: Čekaonica - april (7.4.2016 8:07:48)

Jutroooo
BubaDara bravo za nalaz [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
aidice sretno s bockanjem [sm=bravo.gif]

aidicaa -> RE: Čekaonica - april (7.4.2016 8:10:15)

Hvala Anandi [sm=smiley31.gif]

Leptirica13 -> RE: Čekaonica - april (7.4.2016 8:16:56)

BubaDara bravoooo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
aidice, samo lagano :)

hvala na lijepim zeljama..

Ja se super osjecam...nema simptoma, osim zijevanja I sike me malo bole..
Prosle sedmice sam vise spavala..tj ranije..ove mogu I do 11 izdrzati..valjda lijepo vrijeme, pa I mi odmah zivnemo...

poljubac za sveee...I jedva cekam da mi pocnete sa bocanjem...[sm=bravo.gif]

Silver -> RE: Čekaonica - april (7.4.2016 8:25:40)

Leptiricee [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za [sm=duda.gif][sm=duda.gif]

Daduskaa kucat ce ❤❤❤ samo opustenoo!

Kod mene nista, u ponedeljak dobila [sm=hudicek1.gif] i vec jucer nista nema a ni jutros [sm=zmeden.gif] mali me to brine jer inace imam duge i obilne menstruacije ali hajd...sacekat cu jos da vidim!

Ostalim curamaa 😙😙😙 dobre nalaze i puno [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]

pcelica 23 -> RE: Čekaonica - april (7.4.2016 8:42:20)

[sm=smiley36.gif] mnogo srece u novom mjesecu da nam aBd svima bude nafake [sm=smiley1.gif] trudnice uzivajte [sm=smiley1.gif]
Silver mila ne znam sta bi to moglo biti ,nemoj se brinuti [sm=smiley1.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] vas sve

anandi -> RE: Čekaonica - april (7.4.2016 9:00:03)

pcelice pa jesil ziva zeno, nema te [sm=smiley36.gif]
silver zna se desiti da bude oskudan ciklus.
Curke moje ja sam jos tri dana na kontracepciji pa cekam [sm=hudicek1.gif] i slijedi estrofem.
Ne mogu da vjerujem da ce mi za nekih cca 20 dana vratiti eskime[sm=bravo.gif]

aidicaa -> RE: Čekaonica - april (7.4.2016 9:11:57)

Anandi brzo ce to proc [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Leptirica13 -> RE: Čekaonica - april (7.4.2016 9:18:08)

eto ga anandi..priblizava se..[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
a jesmo kukale pocetkom godine...mislim da smo bile spremne otici u tuzlu I sve ih tamo nalupati po guzi I ne izaci dok ne daju prvi termin, sljedeci mjesec...

I pravo mi je zao sto smo rastrkane po gradovima..tako bih voljela sa stomacima,aBd, da se nadjemo u kakvoj basti na sladoledu...mmm

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>