Kedi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (26.2.2016 20:25:04)
|
cao, ja sam imala zadnju menstruaciju kracu nego inace manje obilnu i smedje boje, pocela je 28.1 a zavrsila 1.2 inace mi taje po 7 dana, bila sam na pregledu doktorica je mislia da je trudnoca jer sam imala dosta simptoma ali nije vidjela nista,radila sam sve nalaze ı sve je uredno, medjutim prije sedam dana mi se pojavio smedji iscjedak mozda kap dvije tri dnevno glavobolja ledja me bole stomak kao grcevi,umor, samo bih lezala i odmarala ,svakim danom smedji iscjedak je svjetliji sada kao da je zute boje ı skoro da nema, ja sam juce uradila test na trudnocu ujutro i bıo je pozıtıvan navece sam uradila jos jedan i taj je bıo pozıtıvan, nazvala sam doktoricu, kaze odmah lezı ne hodaj ne radı nısta samo do wc ako teba to je trudnoca koja moze da se zavrsı lose zbog krvarenja.........alı ja sam procıtala da je to ımplatacıjsko krvarenje koje se moze desiti ukoliko dodje do trudnoce ali mene nakon njenıh rıjecı brıne to smedje krvarenje zapravo smedje pomjesano sa bıjelom bojom tolıko rıjetko da se ne moze nı nazvatı krvarenjem....... ZNA LI NEKO STA MI SE DESAVA trebam lı lezatı odmaratı, sta ako prokrvarım hocu lı trcatı doktoru jer onı to odma smataju spontanım...da li je tecno test pokazao trudnocu s tim da da sljedecu menstuaciju bı tebala oceivatı sutra perkosutra ali ne vjerujem da ıma ısta od toga da lı se nekome slıcno desılo sta moze bıtı
|
|
|
|