Beba_Bu -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (1.2.2016 14:13:15)
|
IZVORNA PORUKA: Arijana2 Pozdrav[sm=smiley1.gif] da li imate problema sa niskim tlakom u trudnoci?Meni je pretezno nizak pa se osjecam nekako umorno,nestabilno,cak i mi se i zamanta pa se plasim.Prestala sam piti kafu u trudnoci a inace pijem.Kako vi deverate sa tim? Draga moja, ja imam inače nizak pritisak, 110/60 , a sad mi je 80/50 , 85/55 , 90/50 ..Tako mi varira..Ali mi takav odgovara :) Blossom moja seka se takođe iskupovala za mene :D Inače prvi put postaje tetka ^_^ Bude u Medini,baš sutra idem po paket :D vidim da se jako raduje :D Dok sam ja s njene strane već 4 puta tetka :D A samo smo nas dvije u mame heheh :) Uh...Evo mog Februara i Marta.. [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Za 8 dana u 9mj. :D Pa s Božijomvoljom :D Još ne mogu nigdje da nađem sivu baby torbu.. Izludi me..Inače sam teška na odabiru i ukusu..Treba mi torba baby siva,po mogućnosti tamnije siva..Ako neko zna gdje ima da mi proslijedi link i sl. Ili sutra cu za SA , pa ako ima neka radnja da mi preporuče Sarajke :*[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|