*andjela* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (3.2.2016 9:50:27)
|
Jutro ....evo ja i moj V pijemo kaficu i gledamo crtani [sm=smiley36.gif] Isha dosad sam isla mjesecno...jednom na uzv ,jednom na pregled...a sad u devetom cesce,tako kod nje..sad 8 februara mi je kontrola na 15/20 dana,bila sam na pregledu 22 januara zadnji put...znam one sedmice oko termina sa V ,da sam isla svaki drugi dan na ctg Ja pripremila sve upola,i sve se nadam da cura nece pre 10 februara,jer imam neki planova...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]... MM mi sad radi svaki dan,pa slobodan tk 8 i 9 ,pa sam tad planirala da kupimo odjelce,pelene ,sve sto hvali ,da odemo u kupovinu ,kod kumova na babine ,ako se ne porodim u medjuvremenu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]...A ja svako vece imam neki osjecaj da ce mi krenuti kontrakcije,stalno me nesto boli pomalo ,ledja,stomak...il umisljam...Danas kontam da li da namjestim krevetac[sm=smiley1.gif] Sto se tice stolice,ja nisam imala problema u trudnoci...al isto zadnjih dana idem cesce...al nije dijareja,neznam kako je kod tebe Ney... al i ja sam dosta cula da se spominje ciscenje pred porod,al dijareja vise
|
|
|
|