minie -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (2.2.2016 15:07:34)
|
IZVORNA PORUKA: cauchy Drage, ne mogu nazvati to krvarenjem, dok ležim nema ništa, znači nista na ulošku. Kada odem do kupatila, kad se obrišem papirom, ostane rozi trag na papiru i onda opet nema. Znači meni ne curi, ne izlazi dok se ne obrišem toalet papirom. A jesam jutros imala one lažne kontrakcije malko jače, ono ne boli, samo se na par sekundi stvrdne stomak. E sad, kao što blossom reče, imam ja osjetljiv grlić, na početku mi je to rekla doktorica, ali ne znam od čega bi sad krvario, nisam od prošle sedmice bila na pregledu, a odnos zabranjen još od početka. Nije ni depiliranje u pitanju, to je na dnevnom redu sutra ujutro. Sad, da mi nije od stresa? Papigica za koju sam vezana jutros mi se razboila, pa nije baš da samo o tom mislim, ali nije mi svejedno. Vidjeću sutra šta će biti. Ovo nije dakle crvena krv, kao menzes, već u tragovima roza. Isto sam imala pri izlasku iz bolnice. Ma ja mislim da je to tebi od pregleda i mozda od ubrizgavanja vode [sm=smiley1.gif] Nemoj se brinuti. Mala_sa odvedite vi njega za svaki slucaj ;) Ja jedva cekam 4, jutros sam jela tunu za dorucak (jedinu ribu koju inace mogu jesti) i tako mi se stomak napuhao i muka mi je. Ovako mi je jos jednom bilo, a nisam skontala od cega, a taj dan jela isto tunu. Znaci nema nikakve ribe do daljenjeg i nece mi nedostajati [sm=smiley36.gif] Cak sam i pola limenke Cole popila, ali nista ne pomaze [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|