Sanjalica 85 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (1.2.2016 20:31:26)
|
IZVORNA PORUKA: mom2B Ja cu samo kratko da se javim sa lijepim vijestima Nas mali djecak je rodjen danas u 14h, ima 3400g a dug je 52cm. Detalje pisem uskoro, ali cu samo reci da je porod bio lagan... Ljubimo vas sve i zelimo vam da sve prodjete na porodu lako i da uskoro uzivate sa svojim bebicama... Cestitaaaaaaaaam draga [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] nek je ziv, zdrav i sretan dugo, dugo godina sa svojoj mamom i tatom. Brz oporavak ti zelim. Puno poljubaca [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Ima li kosice, koliko te je mucila zgaravica, to pitanje mi prvo pade na pamet [sm=smiley1.gif] A maksuz sam usla da vidim sta je sa tobom, ne slici ti da se ne javljas citav dan [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Uh zaboravih, sveki ima fore do sutra da sklepa jabukovacu [sm=zz_bounce.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_bounce.gif] A mene ubiiiiiii zgaravica[sm=smiley13.gif], kao da mi neko kiselinu sipa u jednjak, fuj...a gospodjica je imala takav performans maloprije, bilo mi zao da se pomjerim, valjda se obradovala prostoru, posto sam citav dan presjedila, a na to nije navikla [sm=zz_skip.gif][sm=zz_running.gif][sm=sloncek.gif][sm=kuza.gif]
|
|
|
|