mala_sa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (4.2.2016 11:06:21)
|
Mahanje i od nas [sm=smiley1.gif] Mene od jutros spopale kontrakcije, jedva sam A u skolu odvela, bas me stomak bolio [sm=smiley13.gif]. Sad evo odmaram... Jos sinoc se onaj mm uzvrtio, ne moze da zapi pa je i mene milion puta probudio, doslo mi je bilo da ga jal mlatnem necim jal istjeram u dnevni [sm=hudicek1.gif]. Skorpijo, oprema je super, da je hairli iskoristite aBd [sm=bravo.gif]. Hvala za kompliment, meni je tek poceo stomo da raste, pa jos spadam u mrsavice [sm=smiley36.gif]. Mum2be, meni je sa prvom bebom mlijeko pocelo 3 dan, a sa drugom 5 dan. Pijes li caj za dojilje??? I sok prirodni od jabuke, od toga definitivno mlijeko bas brzo nadodje. Samo stalno sikara nek je u ustima, navuci ce momak [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Svasta sam procitala, al pola zaboravila [sm=zmeden.gif] Spominjale ste kozmetiku za bebe, moji su oduvijek na Weleda, sampon i kupka u jednom. Od kamilice je i bez dodatnih parabena, konzervansa, boja i sodium sulfata. Ja sam bas zadovoljna. Prvih 15ak dana sam ih kupala samo u caju od kamilice, smatram da za mrve nema potrebe bas za nikakvim samponom. I iskustvo za Chicco kolica, ja imam jako pozitivno, moja su liteway kisobran serija, i drndaju evo godinama bez ikakvih problema.
|
|
|
|