škorpija -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (4.2.2016 16:21:35)
|
Ja sam danas opet bila u kupovini, ali malo drugačijoj, navratih u apoteku da uzmem neke sitnice za sebe i bebu, prošli put muža sam vraćala po 5 puta, jer svaki put kupi pogrešno [sm=smiley36.gif]. Kupila sam rivanol za ranu od epizetomije, ne gajim nadu da ću je izbjeći ni ovaj put, i za bebin pupak prah Baneocin,(zamjenu za Bivacnin) , mrežicu ua pupak Virfix broj 7, sterilne gaze. I uzela sam zamjenu za Plivine d3 kapi, zove se Oleovit, niz mnogo izvora sam čula da su bolje od plivinih, niosu gorke i da ne pojačavaju grčeve, plivine kapi navodno pojačavaju grčeve, pa reko hajde da probam. e sad ne sjeam se šta mi još ono treba, prošli put onaj Bivacin sprej za ranu nisam ni koristila, kontam da ga ne uzimam, e ne znam koje uloške da uzmem[sm=zmeden.gif], Vir 80 neću, prošli put mi se sve ona mrežica upetljavala s koncima [sm=hudicek1.gif], neću ni jednokratne gaćice, odron su bile, nisu mogle držati uloške na mjestu nikako, uzet ću obične pamučne pupkuše gaće i po potrebi ću ih frknuti u smeće
|
|
|
|