Sanjalica 85 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (29.2.2016 12:54:38)
|
Kako ste mi okruglice [sm=smiley1.gif] Evo i februar skoro pa zatvorismo [sm=bravo.gif], jos nam Isha ostala, ali malenoj se izgleda nece vani po ovom vremenu [sm=smiley1.gif], sretno Isha kad god da krene. Andjela cestitam na bebici [sm=bravo.gif], nek je ziva i zdrava, a tebi zelim brz oporavak [sm=smiley27.gif] Dobro dosle nove clanice, zelim vam lagane i uredne trudnoce [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Mi smo u petak bili na kontroli, sve super sto se bebe tice, napreduje super, za 3 sedmice je dobila 500g, ali je izgleda i dugonogicka na mamu [sm=smiley36.gif]. Doktor se malo zabrinuo kada je mene vidio kako hodam, kaze do sada jos nije vidio takav oblik disfunkcije simfize, pogotovo u sedmom mjesecu, ali pomoci mi nema, trpiti i izgurati do kraja. Malo su mi bili cudni nalazi urina pa i njih moram ponoviti i UK uraditi, ali valjda nije nista strasno. Inace malena je strasno nemirna, samo bi se nesto svadjala samnom, kako god se namjestim njoj ne odgovara, pa lupa nogicama i rukicama iz sve snage[sm=smiley1.gif]. MM to interesantno, pa je izaziva, gnjavi mi stomak samo da bi ona reagovala, a meni vise muka od toga da mi neko gladi i pipka stomak [sm=smiley13.gif]Planiram uskoro poceti ici na vjezbice, ali sad kada pogledam kako se ovo vrijeme kvari, tesko da cu se nakaniti [sm=zmeden.gif]. Je li koja od vas isla, kada bi bilo najbolje krenuti? Poljupci za sve [sm=smiley27.gif][sm=pikapoka1.gif]
|
|
|
|