Beba_Bu -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (27.2.2016 18:43:40)
|
Pozdrav i od nas. [sm=bravo.gif] *andjela* haman neka lijena bebsi hehe :P Ma zna ona da joj je najljepše u maminom stomaku,sta je briga ehhe :) Isha ima li kod tebe nekih poronaznaka? :D mi bili na kontroli prekjučer (cetvrtak) , sve ok. CTG ok :) elhamdulillah. Jedino sto smo preksinoc povracali cijelu noc i dan,ionako imam zgaravicu,sinoc me je "razgulilo" , voda me cak ujedala za jednjak i zeludac..Ja dok nisam bila trudna,kad izbacim kiselinu progorim najlonsku vrećicu,papir, užas..A sad uff..Jedva čekam porod [sm=bravo.gif] i moj smotuljak. I DA SE NAJEDEM KO SLON. :D U mene MM na terenu,dolazi tek 4.marta,nadam se da se necu poroditi dok on ne dodje,ipak nam je prvi bebush,pa bi bilo baz bezveze da ne bude tu,kad smotuljcic dodje :) Šef mu je baš [sm=smiley29.gif] , cijeli februar nije išao nigdje na teren sve tu u okolini, sad ga našo' slat pred porod da radi :D ali eto,mora se zaradjivat sta je tu je. :D Ljubimo vas i drzimo fige narednim porodiljama.. :* [sm=bravo.gif] DOBRO DOŠLE NOVE TRUDNICEEE ^_^ * mma marina to je sve do hormona,ne sikiraj se svakom djetetu je određena nafaka i briga o njemu hehe :)
|
|
|
|