mala_sa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (26.2.2016 13:51:14)
|
Evo i nas sa kontrole [sm=smiley1.gif] beba mashAllag, napreduje taman po sedmicama kako i treba, danas smo 22+3, teska je oko 500gr; i da potvrdjeno je princezaaa [sm=rozacrtici.gif]. Malo su nam stisnute arterije koje idu prema posteljici, tako da cemo to pratiti na slijedecem uz aBd, kazu da nije nista alarmantno, beba hB fino napreduje, a i imaju vremena do 28 sedmice da se opuste, tako da ce cekati do tad. Pitala sam ima li neki razlog, kazu da ako ne pusim onda se ne zna sta je uzrok, jednostavno nekad tim arterijama treba duze vremena da fino uspostave protok. Tako da, eto sada cu malo razmisljati vise o tome... Andjela znaci djaba alarmiramo [sm=smiley36.gif], za grlo limun, med, caj i cekaj da prodje [sm=smiley1.gif]. Nego uhvati se tog tm, da malo pokrenete tu zvrckicu debelu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Logica ja se ne sjecam da sam cula zvuk ikakav, ali sto da ne, ako je bas tisina i skoncentrises se mozda stvarno mozes cuti male baloncice [sm=smiley1.gif] Mini zeno jesi ozdravila, pisala si da si bolesna i odtad te nema, nadam se da je sve ok [sm=zmeden.gif][sm=smiley1.gif] Masemo vam pa se tipkamo opet [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|