Sanjalica 85 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (24.2.2016 12:34:18)
|
Pozdravcic i od mene [sm=kava.gif] Ja sam prava nocna ptica, zaspim oko 11 i nakon prvog odlaska u wc patim se da ponovo zaspim do zore, i onda ovako do 12 h [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Vrtni patuljak, cijena tih vitamina je oko 120 KM za mjesec ja mislim, nemaju u sebi nista vise nego obicni prenatal, omega folna i slicno, samo sto tvoj doktor ima beneficije od prodatih komada [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Ja pijem Prenata Natural Wealth, pa mi je dr savjetovao da uzmem i Omegu 3 posebno posto je nema u ovim, ali u ostalim Prenatal tabletama je ima. Pijem i Folacin ali to zbog anemije. Radila sam na jednoj privatnoj klinici i bas su te proizvode tusili, da ljekari sto vise prodaju, pa ce dobiti putovanje na ovaj ili onaj kongres itd, farmaceutski lobi. Meni je drage moje stomak opet samo preko noci buknuo. Tako me je zatezalo da sam imala osjecaj da cu eksplodirati [sm=smiley36.gif], debela raste li raste, ljubi je majka [sm=smiley1.gif]. I jucer me na jednom mjestu blizu pupka ,stalno naizmjenicno svrbilo i peckalo, jutros pogledam strija, kao da me je neko porezao. A trackam se ko mahnita. Kao su nam terminuse, skorpija pomutila planove bebama, pa se sada sve umirile [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|