Sanjalica 85 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (22.2.2016 15:10:51)
|
Pozdrav zenice , evo i mene[sm=smiley1.gif], sepava, jedva pokretna ali guramo [sm=smiley1.gif] Vidim prica se o uputnicama, ja bih ovih dana trebala da uzmem uputnicu za GAK, posto sam kontala od 30-e sedmice vec da odabetrem doktora gore, pa da razmotrimo solucije poroda, a moj DR (privatnik) svakako vodi do 36 sedmice i onda salje ne kliniku. Ne znam stvarno sto ti vasi ljekari prave problem sa uputnicama, meni moja dr opce prakse daje sve uputnice bez problema. Jedino svaka 2 mjeseca odem da mi neko prepise nalaz privatnika, zbog bolovanja, a i to mi izlazi u susret pa me ne pegla svaki mjesec. Sto se tice TORCH testa, Lejni probaj gore da odradis ono za sta imaju reagense, ako izasta uopste imaju, a onda dobro pretabiri ove nase privatne laboratorije jer cijene znaju da variraju. Bila je skoro akcija u Prolabu, TORCH 260 KM, uzasno skupo, cak i za akciju. Ja sam izgleda debelu srecu imala za te reagense. Sta vi mislite kada bi bilo optimalno krenuti na vjezbe za trudnice? Blizu mi je Saraj polje pa sam mislila tamo, cini mi se da je jednom sedmicno, i to jutarnji termin!
|
|
|
|