Sanjalica 85 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (20.2.2016 13:51:37)
|
Drage zenice evo i mene [sm=smiley1.gif] Vise sam se sva ukocila od lezanja na bokovima, sve me boli. Malo cackala po netu i po svim simptomima i bolovima koje imam izgleda da je povezano sa Sindromom disfunkcije simfize. Da li je neka imala ikada problema sa tim? Boli stravicno, prepone, sve karlicne kosti, kukovi, oko vagine (da prostite) i pozadi trtica. Kao invalid sam. Nisam stvarno pekava, ali ovo me lomi, ne mogu se ni naspavati, jer me svako okretanje u krevetu probudi. A ova moja malena nemirna, kao zvaku me razvlaci, lupa gdje stigne i kad stigne. MM sega, on uziva, prica sa svojom cerom, kaze to ona njega mazi kada nasloni glavu na stomak [sm=smiley1.gif], muskarci i cerke, posebna je to veza. Iduci petak idem na kontrolu,pa cu vidjeti sa doktorom da li sam potrefila dijagnozu, jer ovo nije isijagija sigurno, tu bol sam apsolvirala. Skorpija cestitam na malenoj princezi[sm=bravo.gif], dug i sretan zivot joj zelim, a tebi brz oporavak [sm=smiley1.gif]. Pisi nam kako je bilo, bas me zanima ta procedura sa carskim, jer vrlo vjerovatno da cu i ja tako.
|
|
|
|