RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

Logica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (20.2.2016 3:33:02)

Dobro jutro drage zene :) evo od mene jedno nocno javljanje..probudile me fizioloske potrebe :) pa sad ne mogu da zaspim..ali kako se zene zale u ovom periodu ja sam dobra :)

Kako u ovo doba ne moze covjek a da o svacemu ne razmislja zanima me da li oni ulosci vir i jesse sto ste spominjale imaju zastitne folije da ih nakon upotrebe umotam i bacim jer mi djeluje po pakovanju da su po duzini redani? Kontam da u torbu kad krenem u porofiliste ako Bog da pored papira u koji bi ih umotavala stavim i kesice za zamrzivac pa da u njih bacam uloske da ne smrde il sta vec..eto o cemu ja razmisljam u ova doba :)

Tako imam neki predosjecaj da cu se ranije poroditi a sinoc i mm govori isto tako da vec sam u fazi finisiranja priprema za bebu..sljedeci vikend opracu jednu turu bebinih stvari pa vikend poslije toga sareno ako Bog da..polako da ispeglam i onda u devetom samo da dignem noge i cekam :)

Zelim vam lijep i ugodan dan i nadam se da sad slatko spavate i lijepo sanjate :)

škorpija -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (20.2.2016 3:48:36)

Jutro draga, evo i da da se tuspasim u sabah, puko mi vodenjak u 3 sata, prebacili me sa patologije trudnoće u porodilište, nista me ne boli, krsta malo boluckaju ko pred menzes, ja opet u šoku[sm=smiley1.gif]

škorpija -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (20.2.2016 3:50:46)

I da ulošci nemaju nikakve kese, ponesi svoje, meni sestre dale uloške, nisam ponijela torbu za porodilište, ništa nemaaaam ni spavaćicu, samo pidžame[sm=smiley36.gif]

Logica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (20.2.2016 6:57:10)

Pa skorpijo onda je super sto si ostala ako nista da se ne vozas tamo vamo a i bebolina poranila 15 dana :) da tebi bude hairli i da imas sto laksi porod :)

samy_lo -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (20.2.2016 8:30:44)

SKORPIJOO ispaltilo ti se sto ai ostala.ta doktorica imala cini mi se predosjecaj da ces se poroditi za vikend hehhe..da imas sto laksi i brz porod

Isha -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (20.2.2016 9:26:02)

Skorpija, sretno [sm=bravo.gif], da sve prodje u redu i da uskoro mazis svoju princezu.

Logica, ovi Jessa sto sam kupila su upakovani pojedinacno, tako da ima u sta da se umotaju. Oni su dugi 37 cm, a debljina je 6 mm. Vir ulosci nemaju nikakav omotac.

ney75 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (20.2.2016 10:06:19)

Skorpija super, sreca pa me nisi poslusala :D da ti Allah olaksa i podari brz i lahak porod, i da uzivas sa svojom macom fino in shaa Allah :)

mala_sa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (20.2.2016 11:01:44)

Jutro [sm=smiley1.gif]

Skorpija legendo [sm=smiley36.gif], zelim ti sto brzi, laksi i bezbolniji porod; mozda se vec i imazis sa svojim mirisnim zamotuljkom [sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]

samy_lo -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (20.2.2016 11:04:58)

Zene,kada sam u petak bila kod Nikulina rece mi da mi je maternica malo zavaljena i iziritirana..zbog cegai to?

magicalani -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (20.2.2016 11:06:16)

Skorpija, puno srece na porodu ti zelim! Eto bebe[sm=smiley1.gif]

*andjela* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (20.2.2016 11:15:42)

Eto skorpija ipak nisi bezveze ostala...
Cekamo da nam javis da je princezica stigla [sm=bravo.gif]

Izgleda da cemo se zamjeniti ,ja u mart ,ti u februar [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Ja bas govorim svojima,kako stalno pitaju imali sta novo,boli li te ista..
Dok meni ne prodje termin ,i oni mene ne spuste dole u radjaonu i ukljuce indukciju,izgleda da mene nece nista zaboliti [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Isha -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (20.2.2016 12:19:59)

Andjela, skorpija je sigurno u februaru, a nas dvije mozemo i u mart [sm=jezicek.gif].

Lejni -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (20.2.2016 12:48:15)

Skorpijo super sto si ostala draga sad sretno.

Logica cudne misli u ta doba. Meni je inace zavaljena maternica bila ali mi je rekao da ce se u jednom trenutku vratiti kad beba bude dovoljno porasla samo da pratim da li normalno mogu obavljati sve fizioloske potrebe. Vjerovatno da nesto ne pricepi.

Ova moja tackica mala bi samo jela, rekla sam joj nema toga kad izadjes abd pa krkaj koliko hoces jer ces inace imati mamu slonicu [sm=smiley36.gif]

Leena -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (20.2.2016 13:13:01)

Porodila se nasa Skorpija [sm=bravo.gif]
Detalje javim kad saznam, poslala mi je samo sms: rodila se, carski

samy_lo -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (20.2.2016 13:21:28)

Bravo za nasu SKORPIJU

Sanjalica 85 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (20.2.2016 13:51:37)

Drage zenice evo i mene [sm=smiley1.gif]

Vise sam se sva ukocila od lezanja na bokovima, sve me boli. Malo cackala po netu i po svim simptomima i bolovima koje imam izgleda da je povezano sa Sindromom disfunkcije simfize. Da li je neka imala ikada problema sa tim? Boli stravicno, prepone, sve karlicne kosti, kukovi, oko vagine (da prostite) i pozadi trtica. Kao invalid sam. Nisam stvarno pekava, ali ovo me lomi, ne mogu se ni naspavati, jer me svako okretanje u krevetu probudi. A ova moja malena nemirna, kao zvaku me razvlaci, lupa gdje stigne i kad stigne. MM sega, on uziva, prica sa svojom cerom, kaze to ona njega mazi kada nasloni glavu na stomak [sm=smiley1.gif], muskarci i cerke, posebna je to veza.

Iduci petak idem na kontrolu,pa cu vidjeti sa doktorom da li sam potrefila dijagnozu, jer ovo nije isijagija sigurno, tu bol sam apsolvirala.

Skorpija cestitam na malenoj princezi[sm=bravo.gif], dug i sretan zivot joj zelim, a tebi brz oporavak [sm=smiley1.gif]. Pisi nam kako je bilo, bas me zanima ta procedura sa carskim, jer vrlo vjerovatno da cu i ja tako.

*andjela* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (20.2.2016 14:15:32)

Bravo za Skorpiju [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Isha ma meni ne smeta,cak bi mozda vise volila pocetak marta,i to ce za deset_ak dana,jedino mi je taj 29 malo kritican [sm=jezicek.gif],al kako god cura odluci ...na nama je samo da cekamo,samo da ne bude prekrupna na kraju ,vec 3,500 kg ,na prosloj kontroli
vidis moze to i za cas da se promjeni

Lejni -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (20.2.2016 15:04:56)

Skorpija dobro je pa si ostala, cestitam ti, neka je ziva i zdrava.

Logica strasna si mi u ona doba sa razmisljanjima ali ne znam kakva cu ja biti pa se necu sad smijati tebi

Isha -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (20.2.2016 15:38:21)

Skorpija, cestitam na princezi[sm=bravo.gif], a ti se sto prije oporavi [sm=smiley1.gif].

Isha -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (20.2.2016 15:39:52)

Spisak aktivnih trudnica u 2016

FEBRUAR 2016

25.02. Andjela [sm=rozacrtici.gif]
28.02.Isha [sm=rozacrtici.gif]

MART 2016

01.03. Ney75 [sm=modricrtici.gif]
04.03. Skorpija [sm=rozacrtici.gif] porodila se 20.02.[sm=bravo.gif]
09.03. Bebabu [sm=rozacrtici.gif]
21.03. Manka [sm=rozacrtici.gif]
26.03. Choopy [sm=modricrtici.gif]

APRIL 2016

06.04. Arya [sm=rozacrtici.gif]
08.04. Suncica15
15.04. Logica [sm=modricrtici.gif]
18.04. maya 25 [sm=modricrtici.gif]
20.04. *Sun*

MAJ 2016

07.05 Tajra26
08.05. Dinaina
10.05. Minie [sm=modricrtici.gif]
12.05. Sanjalica 85 [sm=rozacrtici.gif]
16.05. blossom [sm=modricrtici.gif]
20.05. Daliyah92 [sm=rozacrtici.gif]

JUNI 2016

24.06 felix [sm=rozacrtici.gif]

JULI 2016

01.07. Mama3333 [sm=rozacrtici.gif]
02.07. mala_sa
20.07. Arijana2

AVGUST 2016

03.08. nudzejma
14.08. Angelica

SEPTEMBAR 2016

03.09. Vrtni patuljak [sm=rozacrtici.gif]
26.09. Lejni [sm=rozacrtici.gif] [sm=smiley36.gif]

Leena -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (20.2.2016 17:22:36)

Evo mm se cuo sa skorpijinim m, dobro su i mama i princeza, princeza je duga 51cm, kilazu nije znao[sm=smiley36.gif] muskarci [sm=jezicek.gif]

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (20.2.2016 17:25:59)

Skorpija cestitke [sm=bravo.gif] kod tebe nesto kao kod mene, puko vodenjak u 2 , a u 16:23 hitan CR...ali hvala Bogu nek ste zdrave i zive. Cekamo tvoju porodjajnu pricu .[sm=smiley1.gif]

Logica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (20.2.2016 21:28:04)

Ooo skorpijo ode i ti u carice :) ajde mashala nek bude hairli i sto brzi oporavak zelim :)

Ostalim zenama evo po palacinka virtuelna da ne bude da sama zalazem :) a nakon 9 mjeseci osnivam grupu debeli i sretni pa pridruzite se :)

Ugodnu noc i lijepe snove zelim :)

Lejni -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (20.2.2016 21:31:50)

Logica jednog clana odmah imas haha

Leena -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (20.2.2016 22:58:42)

Evo poruke od skorpije:
Uglavnom maća se rodila jutros u 9.50 carskim rezom. Pukao mi vodenjak jutros u 3, ali voda je bila sva krvava i stalno mi je neka sukrvica tekla, a kontrakcija nikako
Skroz zatvorena, ustvati 3 cm, grlić 70 posto smeksan, kaže bećiragić , parcijalna abrupacija posteljice,ja ukucam na internet loše prilično. Uglavnom odluče da idem na carski, uradili ga mišeljić i puzić, bećiragiću završila smjena, uglavnom ne mogu vjerovati da žene Same odluče da idu na carsku, mene je rana bolila milion puta više nego prvi porod uz drip, beba dobra, vuče ko vučica, nadam se da ćemo brzo uspostaviti dojenje
Ona je 3.300 teska, 51 cm duga, taman

Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>