škorpija -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (19.2.2016 13:12:10)
|
IZVORNA PORUKA: ney75 Draga Aida ti je inace panicarka, poznato je da se ona najvise bori da odrzi trudnocu, pisala sam ovdje prije 3 sedmice kad isla na prvi ctg, da me htjela ostaviti jer nije valjao, a kad mi je radio dr Spahovic rekao mi ne znam sto je digla frku, niti sto i je radila ctg, tebi je jos rano (bila 36+1), ja sam naravno na svoju odgovornost odbila da ostanem, i evo hvala Bogu dosad sve super, svaki ctg mi iz prve bude extra. Ja da sam na tvom mjestu, tražila bih da me jos neko pregleda, dezurni dr ko je, ili trazi Gorana, on je najbolji, sve ce ti detaljno objasniti.. ja evo trebam u ponedjeljak da idem na ginekoloski kod Aide, vjeruj ne znam bil otisla, da mi ne kaze hajd ostani, jer je moju prijateljicu nedavno 6 dana drzala u bolnici jer je bila 6 prstiju otvorena navodno, a cura se porodila skoro 3 sedmice poslije.. Sto mi ne reče ranije, i ja bih odbila da ostanem, kontam sutra da tražim da idem kući ako sve bude ok. Sad me i neka dr. mlada i fina ginekoloski pregledala, ma kaže ni blizu sto sam i ja znala. Beba se mrda uobičajeno ko luđakinja, kontam šta je sad maća, a jutros kad je trebalo, izradi me. Dobila sam cimerku, isto je Aida luda ostavila pa mi malo lakse jer je dosaaadnooo
|
|
|
|