*andjela* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (18.2.2016 13:39:21)
|
ja pravim rucak ,pa kad V.ustane narucili smo se ja i on na sisanje...i feniranje to ja[sm=smiley1.gif] Ove ampule tothema su grozne,neznam jel iko pio,ja sve nikako i sad doktorica kaze,moras bar jednu kutiju,kad popijem muka mi od toga i udari mi u glavu,samo mi se spava,ko da nije moja glava...neznam sta da radim ,da sad ovih zadnjih par dana hodam ko drogirana [sm=zmeden.gif] isha i ja tako...jedna dan ko da nisam trudna,drugi dan me ovo pritiskanje i probadanje pokoci da je uzas MM zove sa posla i pita <kako si > ...ja reko super SVE BOLJE I BOLJE [sm=smiley36.gif],KAO DA NISAM PAR DANA PRED POROD Sto se tice crvenila,mi kad smo imali sa tim problem ,a kod V ,je bilo posle virusa i proliva,nista nije pomagalo,sav se izasuo i guza i prepone...pa mi koristili onaj rastvor hipermangana i u tome ga kupala mislim guzu i dole gdje crvenilo ,i bas mu je pomoglo Mala sa ja sam vec pocela sad govoriti kad me pitaju ,kad ce beba ,kad je termin ,da se beba nece rditi u februaru ,vec u martu [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|