minie -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (17.2.2016 8:09:06)
|
IZVORNA PORUKA: cauchy IZVORNA PORUKA: minie IZVORNA PORUKA: cauchy Poslušala sam vaše savjete, uzela sam sterilne bočice za urin u apoteci i dvije su već pohranjene. A što se izdajanja mlijeka tiče, izdajam tačno svaka tri sata, čak i po noći. U međuvremenu još stavljam kupusne liske, a neposredno prije izdajanja masiram toplim gazama, rekla mi patronažna da od toga bolje izlazi mlijeko. Za sada bebici ne mogu nositi mlijeko, hrane ga oni, a nadam se da će za izvjesno vrijeme moći piti moje mlijeko, da će mi se uspjeti izboriti mališan. Sutra moramo ići da ga upišemo, jer rok je 10 dana. pozdrav svima i hvala za savjete. Samo ti draga tako nastavi, mali je to borac i lav, uskoro ce on biti u maminom narucju. Jeste li izabrali ime? Kako koji dan prolazi imam više nade daćemo uspjeti izboriti se. Moram vjerovati da će se maleni izvući, inače ne bih mogla funkcionisati. Da, izabrali smo ime, Emrah. Divno ime sa divnim značenjem. Biće on aBd dobro, samo moras pozitivno razmisljati, jer treba mu snazna i zdrava mama [sm=smiley1.gif] Jutro, Danas malo bolja situacija, samo nevjerovatno toplo za ovo doba godine i nadam se da ce virusi stati sa sirenjem. Mala_ sa kasnije zovem da ga narucim kod zubara, obecao je da ce biti hrabar djecak, pa vidjecemo [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|