Sanjalica 85 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (16.2.2016 12:34:36)
|
Pozdrav drage moje i od mene [sm=kava.gif] Ja vam se blago receno raspadam, jedva korak mogu napraviti, po noci ne mogu spavati jer me oba kuka bole, a ova moja smizla umjesto malo da mi olaksa, samo mi kontru tjera [sm=smiley13.gif]. Sada me pocelo probadati i pod rebrima i sa desne strane stomaka, ma bas sam bezveze sva. A ove nase stare zene, vidovite vange, bas mi idu na zivce vise, zapele da je djecak i ne popustaju. Suhu mi neku svezale, mislim, nije bitno uopste sta je, ali mi sve poceli kupovati za curicu, doktor dva puta potvrdio, vise me stid ponovo ga i pitati, a one nesto vjecaju, stomak ti ovakav, stomak ti onakav, Bas mi zivce vade [sm=zz_banghead.gif] Helem od nervoze i svega samo galamim po kuci, MM jadan bjezi iz sobe u sobu, da i njega ne potkacim [sm=jezicek.gif] Cauchy draga nadam se da se bolje osjecas, mlijeko samo u sterilne bocice i ne zaboravi pisati datume. Uskoro ce malisa sve to da popapa. Mozda cak i kada malo ojaca budes mogla da nosis da mu pomalo daki na sondu. Grlimo vas i mislimo na vas [sm=smiley31.gif] Joj citav sta nam ovomjesecne terminuse pisu, pa sve mislim imam ja jos 13 sedmica, necu jos da razmisljam o tome, ali kako mi je i ovih 27 proletilo, i maj ce brzo da stigne [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Sretno svima, da vam budu ekspresni porodi i zive i zdrave bebice [sm=smiley27.gif][sm=9nebesa.gif][sm=smiley27.gif]
|
|
|
|