*andjela* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (15.2.2016 14:45:35)
|
Hahhaa tu sam ja...provela citavo jutro na kontroli..pa onda isla po V.bio kod mojih jutros,pa dok smo se raspremili,njega uspavala,rucali,sad tek uhvatila vremena da pisem... Nema nista znacajno sto se tice pregleda...CTG uredan,mada mi je ona volonterka ganjala prvo pola sata bebu po stomaku ,da me vec bila zabrinula,al dobro bitno da je uredan a i ona nema iskustva.. Uzv uredan,plodne vode dovoljno ,posteljica 1 stepen idalje...Beba oko 3,570[sm=zmeden.gif] Otvorena 1,5 cm kao i prosle sedmice,grlic smeksan al jos nije nestao,ona kaze dok ga god ima da nece krenuti bolovi...beba se namjestila pa me zato i pritiska,al nema tu sad pomoci ,dok se god ne porodim..i da imam 10 dana do termina,da se ne zurim [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Mada i ona kaze,da to nista ne znaci i da se stanje moze promjeniti za 2 sata,da mi pukne vodenjak,dobijem bolove,pogotovo jer nije prva trudnoca..za 7 dana opet na kontrolu Sad sam svojima rekla da me puste da odmaram ovih 7 dana,i da me vise niko ne pita kako sam[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]..imali nekih promjena ,simptoma [sm=jezicek.gif] isha jesi ti zavrsila pregled,kako si prosla
|
|
|
|