škorpija -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (14.2.2016 17:36:48)
|
Ja ću iznijeti bebicu u platnenoj nosiljci, prijateljica mi posudila rozu šarenu, pravu za princeze, a i malca sam iznijela u tome, samo je biola tammžnoplava pa je sad ne želim opet koristiti[sm=smiley36.gif]. Doduše nama je bebac i spavao prva 2 mjeseca u toj nosiljci, baš je ono bila dobro obložena i bebac se u njoj ušuška i toplo mu, a u krevetić kad smo ga stavili izgledao je kao sardina u okeanu [sm=smiley36.gif] inače svugdje u svijetu beba se smije iznijeti samo u naveti, koja se može pričvrstiti pojasom u autu, ili u autosjedalici, evo neka me mala_sa ispravi ako griješim, samo kod nas zaostale sestre smatraju da je to nezdravo za bebu angelica ja sam počela kupovati za maću čim sam saznala spol, i od tad nikad nisam prestala [sm=smiley36.gif] beba_bu drago mi je da si cauchy navela takav pozitivan primjer nedonoščeta, još heeej prije 28 godina, nek je živ i zdrav [sm=smiley1.gif], bit će i kod nej sve aBd u redu isha] znala sam ja da ima neka zvrčka, vidjet ćemo hpćeš li pogoditi[sm=bravo.gif]
|
|
|
|