RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (18.2.2016 18:01:14)

IZVORNA PORUKA: LieToMe

IZVORNA PORUKA: Isha

IZVORNA PORUKA: samy_lo

IZVORNA PORUKA: cauchy

Izgubili smo bitku[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
Mali andjeo nas je jucer napustio.

CAUCHY draga rasplakala si me,dva put sam imala spontani pa mi je bilo tesko,a kamo li tebi,sve je od Boga..budi jaka molim te..tako mi je zao,i tesko..uz tebe smo

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
nemam rijeci utjehe, uvijek se rastuzim i mozak zablokira
neopisivo mi je zao. zelim ti snagu da izdrzis [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] draga, zao mi je [sm=smiley13.gif]. Da ti dragi Bog da snage i kad budes spremna ugledas + i docekas svoje pilence. Od sveg srca ti zelim

Vanne -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (18.2.2016 18:09:15)

Cauchy da vam dragi Allah olaksa...pretuzno zaista...ne znam sta da kazem...

minie -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (18.2.2016 18:13:22)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Draga Cauchy da vam dragi Allah olaksa dane koji dolaze.
Ljubimo te puno

Angelica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (18.2.2016 18:17:43)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

škorpija -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (18.2.2016 18:28:08)

Cauchy mila jako mi je žao, neka ti Allah olakša tvoju bol [sm=smiley19.gif]

mala_sa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (18.2.2016 18:37:08)

IZVORNA PORUKA: mama3333

vrtni patuljak molit te jel to test koji se radi umjesto amiocinteze,ako jeste gdje si ga radila i koliko kosta jer je meni dr rekao između 650-700 eura.

Ne sikiraj se unaprijed [sm=smiley13.gif], bebe osjete sav nas stres. Pij dosta tecnosti, ako imas domaci sok od jabuke on je bas dobar za obnavljanje plodne vode. I naravno mirovanje. Mi smo terminuse, javljaj se cesce [sm=smiley1.gif]

Beba_Bu -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (18.2.2016 18:50:44)

Cauchy , mala pticica je otišla svom Gospodaru, sad lebdi iznad Denneta. Mali džennetski ptić. [sm=smiley27.gif]
Želim ti sve najbolje,žao mi je.Bit će aBd još [sm=modricrtici.gif] . Samo ti budi hrabra i jaka,odma će ti biti lakše,ne predaji se :*
Žeelim tii punoo srećee,i da uskoro dođeš opet u našu temicu [sm=nosecka.gif] .

Mi danas došli s kontrole,srećom prvu me primili ali sam doslovno CRKLA-PALA od one guzve,vrucine huh...I kad me prozva GLE čuda - nema moje doktorice neka nova..Čudna!Radiše mi prvi put CTG,nije ni pogledala onaj papirić sa otkucajima.Upita me imaš li tegobe,na što ja rekoh nemam drugih osim jak,jak iscjedak nepeckajuci,nesvrbeci, onako samo iscjedak i bol u "stidnoj kosti" dolje,karlica me rastura.
Kaže:UZV nećemo radit nema potrebe,a ni za pregledom.Dade mi vaginalete (koje nisam od huje ni kupila) i uputnicu za bolnicu citiram :"Ako slučajno krene evo ti uputnica,ti bolovi u stidnoj kosti mogu značiti otvaranje." I ustade i ode u drugu prostoriju raditi nekoj ženi PAPA nalaz.
Ja CONFUSED , gledam...[sm=zmeden.gif] ŽENO STO SAM DZABA DOLAZILA? Ali znade na kraju sestrica reć za 7 dana kontrola i 10 KM. -_-
I to je to sve ukupno trajalo 3minute..

Ja sam nadobijala odjecice,da ne znam kud cu vise sa odjecom. :D Mama se sali:"Ne moras prat robicu koja je,iskoristi i baci. :D "

Isha Andjela,kako je biti sledeci na listi? :D Imate li treeemeee? [sm=rozica.gif]

Beba_Bu -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (18.2.2016 18:54:06)

Kako stavite te tickere,kad vam se pređe preko nicka da izađe pregnancy tickerr? :D[sm=bravo.gif]

škorpija -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (18.2.2016 18:59:54)

IZVORNA PORUKA: Beba_Bu

Kako stavite te tickere,kad vam se pređe preko nicka da izađe pregnancy tickerr? :D[sm=bravo.gif]

http://lilypie.com/

Logica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (18.2.2016 19:08:03)

Cauchy basum sagolsum..da vam Allah podari sabura ..nemam rijeci utjehe,isplaci se odtuguj dajte sebi vremena jer vam je ovaj period bas bio tezak i jedno veliko iskusenje..da vam Allah podari mnostvo zdrave i hairli djece i da ti svaka sljedeca trudnoca bude lagana..

Beba_Bu -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (18.2.2016 19:09:42)

IZVORNA PORUKA: škorpija

IZVORNA PORUKA: Beba_Bu

http://lilypie.com/

Znam to sve,ali kako da mi bude tu u nicku? :D

Leena -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (18.2.2016 19:14:38)

Cauchy, mila, da vam Bog dragi da sabura... Nemam rijeci[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

nudzejma -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (18.2.2016 19:18:57)

Cauchy[sm=smiley19.gif]
Neka ti dragi Bog da sabura da ovo prebrodis....[sm=smiley31.gif]

blossom -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (18.2.2016 19:22:06)

[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]
Tako mi je zao cauchy.. Mogu samo da se nadovezem na vec napisane rijeci utjehe.. Da vam dragi Bog olaksa u ovim teskim trenucima..

Mirkica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (18.2.2016 19:26:29)

Cauchy zao mi je iskreno Allah nek ti se smiluje da to prebolis ali moras biti jaka i dalje krenuti jer bice insallah jos bebice koja ce trebati svoju mamau , saljem ti milion zagrljaja [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Amani12 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (18.2.2016 19:50:09)

Draga nasa cauchy... Nemam rijeci...
Da ti Bog da mnogo snage i da olaksa.
Beskrajno mi je zao... Andjeo mali [sm=smiley13.gif]

bebaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (18.2.2016 19:51:45)

Cauchy nemam dovoljno riječi utjehe....jako mi je žao...šaljem ti zagrljaj podrške...[sm=smiley31.gif]

sprinter -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (18.2.2016 20:09:27)

cauchy baš mi je žao .tako sam vjerovala da će bebica se izboriti. [sm=smiley19.gif]

mama3333 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (18.2.2016 20:38:04)

mala sa hvala ti ...ne brinem bas puno jer doktor rece da nije opasno samo pratiti,jer bebics je masala dobra super napreduje,ali kad ovako vidim sta se desava nije mi svejedno

mala_sa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (18.2.2016 21:58:23)

IZVORNA PORUKA: mama3333

mala sa hvala ti ...ne brinem bas puno jer doktor rece da nije opasno samo pratiti,jer bebics je masala dobra super napreduje,ali kad ovako vidim sta se desava nije mi svejedno

Razumijem te, meni koja imam urednu trudnocu nije svejedno a mogu tek zamisliti samo kad imas neku zabrinjavajucu cinjenicu onda ti misli rade 100 na sat, a ko za inat nista dobro da pomislis. Ali vjeruj da ce biti sve uredu i bit ce tako aBd [sm=smiley1.gif]

BebaBu kad napravis tiker kopiraj link "za forume" u prozor "dodaj tiker" (naci ces ga kad udjes u moja ringeraja, podesavanje foruma, privatnost i tu zalijepi link i klikni na zapamti). Al ti objasnih [sm=smiley36.gif]

*andjela* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (18.2.2016 22:19:49)

Cauchy draga evo sad otvorila forum i prvo sam to vidjela...[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]...bas sam se rastuzila,neznam sta bih ti rekla,nemam rjeci a ni utjehe...ja sam bas bila optimisticna i nadala se da ce sve to dobro biti na kraju [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

*andjela* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (18.2.2016 22:25:50)

skorpija pa propisala mi je totemu pre mjesec,ja nikako da se natjeram da je kupim...sve kontam usla u deveti mozda se i porodim,al kad sam pronovila krvnu sliku ,zeljezo grozno,kaze ona popij bar jednu kutiju..kad mi je MM juce donjeo,gledam kakva je ovo droga...bas mi ne sjeda nikako ,pijem dve ampule dnevno ,ovu drugu planiram sad pred spavanje,kad legnem i zaspim kontam bice mi tako lakse za podnjeti,sad koliko je to pametno
I ja pripremila i nosiljku,dekice i stvari za ebino iznosenje,bila sam i za sebe ,al sam obukla nesto od tih stvari juce [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]...Ja se sad opustila,prosle sedmice cekaj,pa cekaj svaki dan ,sve spremno ,sad bas ne mislim,kad cura odluci ,svakako imamo par dana

beba bu ja sam iduca...mada nesto kontam da bi mogli i u mart preci

Isha -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (19.2.2016 9:42:44)

Jutro zene[sm=smiley1.gif]

Danas cu aBd na kontrolu i ctg, mislim da me nece gledati vaginalno, a inace nista novo nema od jucer.

*andjela* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (19.2.2016 10:08:49)

Srecno isha
Kod mene isto nista posebno ,kao da se ne priblizavam terminu,a jos 6 dana,uopste se ne osjecam da bi se mogla poroditi ubrzo

Medi_87 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (19.2.2016 10:28:33)

Draga nasa cauchy beskrajno mi je zao [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>