Beba_Bu -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (18.2.2016 18:50:44)
|
Cauchy , mala pticica je otišla svom Gospodaru, sad lebdi iznad Denneta. Mali džennetski ptić. [sm=smiley27.gif] Želim ti sve najbolje,žao mi je.Bit će aBd još [sm=modricrtici.gif] . Samo ti budi hrabra i jaka,odma će ti biti lakše,ne predaji se :* Žeelim tii punoo srećee,i da uskoro dođeš opet u našu temicu [sm=nosecka.gif] . Mi danas došli s kontrole,srećom prvu me primili ali sam doslovno CRKLA-PALA od one guzve,vrucine huh...I kad me prozva GLE čuda - nema moje doktorice neka nova..Čudna!Radiše mi prvi put CTG,nije ni pogledala onaj papirić sa otkucajima.Upita me imaš li tegobe,na što ja rekoh nemam drugih osim jak,jak iscjedak nepeckajuci,nesvrbeci, onako samo iscjedak i bol u "stidnoj kosti" dolje,karlica me rastura. Kaže:UZV nećemo radit nema potrebe,a ni za pregledom.Dade mi vaginalete (koje nisam od huje ni kupila) i uputnicu za bolnicu citiram :"Ako slučajno krene evo ti uputnica,ti bolovi u stidnoj kosti mogu značiti otvaranje." I ustade i ode u drugu prostoriju raditi nekoj ženi PAPA nalaz. Ja CONFUSED , gledam...[sm=zmeden.gif] ŽENO STO SAM DZABA DOLAZILA? Ali znade na kraju sestrica reć za 7 dana kontrola i 10 KM. -_- I to je to sve ukupno trajalo 3minute.. Ja sam nadobijala odjecice,da ne znam kud cu vise sa odjecom. :D Mama se sali:"Ne moras prat robicu koja je,iskoristi i baci. :D " Isha Andjela,kako je biti sledeci na listi? :D Imate li treeemeee? [sm=rozica.gif]
|
|
|
|