RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

Isha -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (21.2.2016 1:40:29)

Leena, hvala sto si nam javila. Najvaznije je da su one dobro, a skorpiji ce trebati vremena da se oporavi, ipak je to operacija.

Kako su tvoji pilici?

Logica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (21.2.2016 5:18:16)

Lejni ti si od onih rijetkih sretnica izgleda sto mogu da jedu u trudnoci..ja nisam povracala ali nisam nista mogla ni da jedem..samo pazi nek je zdravo i raznovrsno a pusti kile,skidacemo ih kad se pisoline rode :)

Upravo sam prvi put sanjala da presvlacim svoju bebu i malo sam [sm=smiley19.gif] jedva cekam :)

mom2B -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (21.2.2016 12:05:14)

Ja usla samo da vidim ima li slatke kod andjele i ishe, a ono nasa skorpija napravila pometnju :)

Draga skorpijo od [sm=smiley27.gif] cestitam dolazak malene princeze [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], neka vam je ziva i zdrava 100 godina [sm=love.gif] Zelim ti sto brzi oporavak i uzivanje sa djecicom [sm=smiley1.gif]

*andjela* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (21.2.2016 13:58:08)

Mom2b hahha sjecas s eda si ti u januaru odugovlacila tako sad i ja i Isha..[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Nesto mi se slabo javljate...mene nesto glava boli od jutros...V mi se malo prehladio,od jutros kise i curi mu nosic,pa je sav kenjkav...danas cemo se morati nekako izboriti,samo kmezi...Vani fino ,nije hladno,ja sad cekam mamu da dodje ,mislile malo da usisamo po kuci...

Kod mene jos nista posebno,malo pojacan sekreti stolica cesca,al to mozda i od ove toteme pise da je moguce,
nesto sam se i opustila pa vise i ne razmisljam da se trebam poradjati za koji dan...sutra oko 1-2 kontrola,ako sta ne bude slucajno do tad [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]...mada sma ja vec odlucila da ce beba u mart preci ,ako me ne iznenadi sad [sm=smiley36.gif]

Vrtni patuljak -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (21.2.2016 14:21:57)

Skorpijoooooooooooooo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Cestitam od srca, da ste svi skupa zivi, zdravi i sretni jos 1000 godina!!!! [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif]

Daliyah92 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (21.2.2016 16:14:13)

Skorpijo cestitke na bebici [sm=bravo.gif] Da bude ziva i zdrava sto godina [sm=smiley1.gif] Falices na temi [sm=smiley1.gif]
I ja sam na carski prvi put i bas tako nisam mogla shvatiti kako se neko moze odluciti za carski ako ne mora. Trebalo mi je bas vremena da se oporavim.

Mene ledja bole ovih dana [sm=smiley13.gif] Prvo sam mislila da sam pretjerala sa hodanjem jedan dan, ali me od tad svaki dan bole. Nekako vise na desnoj strani. Na kotrolu cu u utorak pa cu pitati dr. za to. Stalno me boli i ne popusta, a ne znam kako da sebi olaksam...

Nadam se da ste vi sve dobro [sm=smiley1.gif] Bas smo se malo ulijenile sa javljanjem [sm=smiley1.gif]

Isha -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (21.2.2016 18:46:08)

Daliyah, mene bole ledja, ali s lijeve strane, pomalo sepam, ne mogu se kako treba nasloniti na lijevu nogu[sm=smiley13.gif]. Najgore mi je kada mladjeg moram podignuti.

Andjela, docekat cemo treci mjesec [sm=jezicek.gif], mozda ti i neces, ali ja sam blizu marta bas [sm=smiley36.gif].

Beba_Bu -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (21.2.2016 18:50:26)

IZVORNA PORUKA: škorpija

Jutro draga, evo i da da se tuspasim u sabah, puko mi vodenjak u 3 sata, prebacili me sa patologije trudnoće u porodilište, nista me ne boli, krsta malo boluckaju ko pred menzes, ja opet u šoku[sm=smiley1.gif]

Eto bila sam u pravu da ce smotuljak brzo :D cEEESSTIIIITAAAAAAAAAAAMMMMM , svijet bogatiji za jos jedno ZENSKOO :D [sm=bravo.gif]
Masallah neka je hairli i bebich i tii :*

...

andjela* drzim ti figeee :) [sm=bravo.gif]

*andjela* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (21.2.2016 19:26:35)

Samo da se prijavimo ...da smo tu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Bila mi mama danas pa smo malo usisale kucu i sredile..V smrca cutav dan,stalno curi nos,pa je ond amalo i nervozan zato,al izdrzacemo ....
Sutra na kontrolu...
Isha...pa ako ne bude nista u toku iduce sedmice,ja cu gledati da taj 29 preskocim nekako,[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Prvu sam se trudnocu porodila 40 + 7 pa bi moglo i sad tako..
Neznam kako tvoj doktor,al ja ako se ne porodim ,vjerovatno cu ici na termin kod svoje doktorice,i ona ce mi garant reci ako ne bude nista z avikend ,da se 29 javim gore u bolnicu

Lejni -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (21.2.2016 19:35:55)

Logica ja nisam mogla do sad, doduse i sad mogu samo odredjeno. Samo.par puta povratila ali oko ovo doba pocinju mucnine i gubim snagu nekako. Joj sve gledam pred spavanje ako sam gladna da se odmah zavalim u krevet jer inace bruka. Od juce mi je stomak ogroman kao da sam peti mjesec. Sramota me mrdati iz kuce [sm=smiley36.gif] da sam makar duze [sm=nosecka.gif] pa neka ga haha. Svako pola sata muz i ja umiremo od smijeha mojoj trbi. Ujutru sve normalno ali od poslije podne haos samo iskoci

Isha -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (21.2.2016 19:55:08)

Andjela, ja sam prvog rodila sa 40+5, vidjet cemo sada kako ce biti. Nesto sam se nadala da ce ranije ovaj put, jer je trece, ali ne mora znaciti nista. Mislim da ce me svakako pustiti sedam dana da prenesem, ako ne bude prije.

Lejni, tako je i meni bilo, predvece se stomak ukaze [sm=jezicek.gif].

blossom -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (21.2.2016 20:08:57)

Aaa pa skorpija, cestitam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] sto brzi oporavak ti zelim, a majusnoj dug i sretan zivot [sm=smiley1.gif]

Isha i andjela, jos malooo [sm=zz_dance.gif]

Uh zene, mene glava boli svaki dan, ne znam sta se desava... I to samo lijeva sljepoocnica i obrva [sm=zmeden.gif] Prije trudnoce sam imala bas cesto glavobolje ali otkako sam trudna, nije me nikako boljela... Mislila da mi je pritisak skocio, kad ono nizak 100/60.. Jos mi muka neka dodje, samo bih lezala u mraku i sutila...

Uh jel normalno da skljocaju kosti? Meni po dnu ledja i sjedalna kost skljocaju kako god se pomaknem.. Da mi nije rano da se zdjelica pocne rasklapati [sm=zmeden.gif]

Jao osjecam se bas kao kakva bakica, sva sam mlohava i klimava [sm=smiley21.gif]

Eto pozalih se ja vama posteno... Muza me vise stid [sm=smiley36.gif]

*andjela* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (21.2.2016 20:21:31)

ISHA ma tako sam i ja kontalo da ce prij ,kontam drugi porod,a i nece reko biti isti slucaj oba puta...al evo priblizilo se pa nije tako bi bitno...bice u ovih desetak dana valjda...

mom2B -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (21.2.2016 20:25:45)

andjela kad bude sudjeno doci ce bebice, ali znam da te uhvatilo nestrpljenje [sm=smiley1.gif] ja sam svaku vece sanjala bebicu i vjerovatno zato mi se oduzilo [sm=smiley36.gif]
Ja nesto ne vjerujem da cete isha i ti otici u mart... bilo bi lijepo da ne bude porod 29.2. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Joj nama je jucer dan bio urnebesan... malenog su grcevi mucili toliko da cijeli dan nije zaspao... Srce me boli sto mu ne mogu pomoci da grcevi skroz nastanu [sm=smiley19.gif]
[sm=smiley19.gif] Radimo sve sto znamo da mu ih ublazimo, ali zao mi ga bude kad se previja od bolova [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

*andjela* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (21.2.2016 20:29:07)

mom2b vjeruje da sam se prosle sedmice bila malo opteretila kad ce....i svaki dan iscekivala,a sad sam se opet opustila,svaki dan standardno ,vec i zaboravila da se trebam poroditi za koji dan,kao da sam u 6 mjesecu ...kaze MM vise si mi dosadila ti i tvoji termini,on postao nestrpljiv[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ..nesmjem ga ni nazvati ka dje na poslu,reko pomislice odma da je krenulo....
Ja ga zezam ..ja bi mogla ovako jos 2-3 mjeseca [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

mom2B -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (21.2.2016 20:38:33)

IZVORNA PORUKA: *andjela*

mom2b vjeruje da sam se prosle sedmice bila malo opteretila kad ce....i svaki dan iscekivala,a sad sam se opet opustila,svaki dan standardno ,vec i zaboravila da se trebam poroditi za koji dan,kao da sam u 6 mjesecu ...kaze MM vise si mi dosadila ti i tvoji termini,on postao nestrpljiv[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ..nesmjem ga ni nazvati ka dje na poslu,reko pomislice odma da je krenulo....
Ja ga zezam ..ja bi mogla ovako jos 2-3 mjeseca [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

to na kraju je najgore i za trudnicu a i za njene najblize... moji su dobro krili koliko su uzbudjeni... Samo je sveki brinula zbog jabukovace [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Na kraju je nije ni pravila jer su komsinice donijele nekoliko tepsija baklava i kolaca... Toliko smo dobili da smo ih morali zalediti [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

škorpija -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (22.2.2016 2:56:26)

Upravo se u Vojnoj porađa žena, treća beba, odmah na sto dok je dosla. Da nije ko od naših 😊.Imate mahanje od mene i maće, nadamo se da ćemo brzo kući

samy_lo -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (22.2.2016 7:50:22)

Imate veliko mahanje sa endokrinologije [sm=smiley36.gif]

minie -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (22.2.2016 8:42:33)

Jutric,

Samo da vam mahnem, maloprije napisah kilometarski post i niej prosao [sm=smiley13.gif]

Skorpijo cetitam, neka vam je ziva i zdrava 100 godina. Je li braco vidio sekinu sliku [sm=love.gif]

Samy_lo nadam se da ces uskoro izaci iz bolnice i uzivati u trudnoci kod svoje kuce

Ja sam bas lose, glava mi puca, oci suze, bas sam prehladjena, nos me isto uhvatio. Evo popih toplu limunadu, nadam se da ce biti neke koristi.

Lejni -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (22.2.2016 9:24:11)

Isha, znaci to je ok, hehe ma jedva cekam onaj pravi trudnicki pa da budem ponosna

Samy_lo i Skorpija i vama mahanje

Minnie limunade navali i neki caj topliji pa valjda prodje

mala_sa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (22.2.2016 9:29:49)

Jutro i od nas [sm=smiley1.gif], ja se vikendom bas tesko stignem javiti, stalno som u pokretu, tako da procitam na brzinu ali ne stignem pisati. Jucer sam pretjerala sa hodanjem, kad sam dosla kuci takve su me kontrakcije uhvatile da sm mislila poradjam se, prave porodjajne sto krenu iz dna stomaka i udaraju u ledja. Bas sam se bila prepala...

Skorpija cestitke na princezi [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] stize ona iznenada svojoj mami, hvala Bogu eto sad ste obje dobro, a rana ce zarasti [sm=smiley1.gif]

Samy_lo strpi se jos malo, valjda te brzo aBd puste. Govori li iko kad bi mogla kuci??

Mini vrijeme je bas promjenjivo pa nije ni cudo da si prehladjena, meni topla limunada bas pomogne, nadam se da ce i tebi [sm=smiley1.gif]

Andjela neka te jos na temi, falit ces [sm=smiley1.gif]

Isha da ti nisi ova sto je Skorpija opisa? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Zene koje imaju bolove u ledjima i kukovima, razumijem sasvim, u istom sam slucaju [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

mama3333 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (22.2.2016 9:31:49)

jutro zenice [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
skorpija [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]zelim ti sto brzi oporavak,vidim zalite se na carski,a mene abg ceka isto,sta je najlosije u tom slucaju,mada mi je rano pitati al eto dok je aktuelno.

Arijana2 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (22.2.2016 10:03:35)

Skorpija cestitke,da bude ziva i zdrava[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Kakvo je stanje Vojnoj?Meni je ostala u finom sjecanju,ne znam kako je sad?[sm=smiley1.gif]

Isha -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (22.2.2016 10:31:35)

Tu sam zene, ja cu na gak. Danas trebam uputnicu veliku uzeti, ako krene [sm=jezicek.gif].

*andjela* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (22.2.2016 10:34:56)

Danas fin dan...
Evo ja krenula pripremati rucak ....[sm=smiley36.gif]oko 1-2 idem na kontrolu,a i MM mi slobodan ,pa kontam da se najedem kako treba prije .mozda tamo provedem citavo popodne dok sve obavim [sm=zmeden.gif]

Meni V sinoc do 2 sata samo se prevrtao ,kasljao ,plakao ,i onda nekako i zaspimo...Sve sam se nadala nece valjda nesto krnuti sinoc i jutros ,zao mi njega ostaviti ,sav je nikakav

Mala sa jos koji dan uglavnom tu sam ...u iscekivanju [sm=smiley36.gif]

Skorpija da nije isha ta sto se poradja ,samo ona ceka treca dete,od nasih terminusa ,koliko ja znam

Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>