*andjela* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (10.2.2016 11:34:09)
|
Hej drage moje,ja sam jos tu za sad... Juce citav dan bila u kupovini ,sad je sve spremno,slikacu odjelce...bas sam se nahodala... Ja sam mislila juce i sinoc da cu se poroditi ,meni se stomak skroz spustio....sad bas lakse disem,al mi je pritisak i teret dole uzasan,jos se juce nahodala,sinoc sam jedva se kretala po kuci ...stidne kosti ,prepone,toliki mi je pritisak dole, ledja sve me bilo sastavilo ...samo sam cekala da me jos uhvat neki ozbiljniji bolovi [sm=smiley36.gif] Jutros sam opet malo odmornija,mada mi je sad to sve nisko...ako se ne porodim ubrzo ,neznam kako cu izdrzati ,jedva hodam od pritiska Ayla cestitamo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] znaci sad smo ja i Isha na redu,TRudnicaa se mozda samo javila u prolazu [sm=zmeden.gif] cauchy drago mi je da je sve dobro,nemoj odma misliti na najgore,sve je lakse sad iz dana u dan,izdrzace tvoja bebica Mala sa ajd sad sam mirna,sve pokupovala...sad cu prepeglati odjelce za bebu,sinoc spakovala sebi torbu ,bas sam mislia da cu u radjaonu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|