*andjela* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (9.2.2016 10:49:53)
|
POzdrav i od nas,juce ne stigoh ni da se javim ...popodne citavo provela kod doktorice,cekala pregled,one me prvo posalju na ctg...hvala Bogu sve uredu,nisam morala ponavljati...smazala sam citavu cokoladu cekajuci [sm=smiley36.gif]...Kad sam zavrsila ,onda se kod doktorice stvorila guzva,pa sam se nacekala za pregled,podigla nalaze krvi i urina,zeljezo mi grozno,moracu piti groznu Totemu,dijagnozu mi napisala Anemija u trudnoci .... Sto se tice prgleda kaze za razliku od proslog,kad sam bila zatvorena,da se sad krenulo nesto desavati,sve se fino spustilo,grlic se smeksao ,i otvorena 1,5 cm..dala mi je i uputnicu za bolnicu ako krene ...i za 7 dana kontrola,ctg i uzv.. Danas popodne sam toliko stvari isplanirala,valjda cu stici ako se ne porodim [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]... Trebali bi pokupovati pelene i jos neke stvarcice,pa onda odjelce i jos neke stvarcice za bebu,a predvece mislili do kumova na babine Isha pa jesi samo radila ctg...jesi bila na pregledu cauchy joj draga bas se mucis,neznam vise sta bi ti rekla da ti bude lakse,u svakom slucaju ja sam optimisticna,samo nek je bebica dobro ...i kad bi te porodili samo da bude ziva i zdrava...izdrzi tu situaciju jos malo...sve si blize i blize...bebica sve jaca i veca
|
|
|
|