mala_sa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar (10.2.2016 10:22:55)
|
Jutro [sm=smiley1.gif], princeza i mama doruckuju, kasnije nas ceka tonavesa za peglanje, i braco nam dolazi aBd danas, Alina ga jedva ceka, ona sva ko pogubljena bez njega. Joj zene mene uhvatio nekakav kasalj, al bas jak i produktivni, stomak me svaki put zaboli kad kasljem [sm=zmeden.gif] Mini i Vrtni patuljak, hvala vam sto ste mi konacno razjasnile koji je to test, ovdje se ne zove tako i bas sam se pitala sta ja to vadim svaki put [sm=smiley1.gif]. Patuljak sta si odlucila?? Skorpijo tebi je bas ova T bila psihicki teska, hairli aBd da se porodis i rodis zivubi zdravu malu princezu, borca maminog [sm=smiley1.gif] Angelica covjeka spopadne hiljade losih misli al moras im se oduprijeti, mrvice sve osjete u pupi [sm=smiley1.gif] Isha mozda ti je sukrvica ako si imala tvrdu stolicu, pa ti se zato pojavila. Meni je to bilo u T sa Alinom, bila sam uvjerena da nije odatle ali pregled potvrdio drugacije. Ayla mashAllah mila ti rodi svog princa, pravu debelu mrvicu [sm=bravo.gif]. Da vam bude ziv, zdrav i uvijek na ponos aBd. Javi nam se [sm=smiley1.gif] Andjela da nam se nisi porodila i ti, nako jucerasnjeg dana [sm=smiley1.gif] Neko je pitao (zaboravila sam nik) za kvrzicu (ili plocicu) na dojci, meni se desilo 2 puta dosad, na pocetku T kad su mi bas grudi bujno rasle. Znalo me tako boljeti po 2-3 dana, napipam i neku plocicu i kad bol popusti nestane i plocica. Pa proprati malo samo.
|
|
|
|