|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar
9.9.2015 15:08:39   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: *nur*

Ajj je li ko imao osip sto sam pisala,bas me svrbi a voda i kvasenje kao i cesanje samo pogorsava stanje
Ja i muz imamo madrac i jastukr Moj san i prezadovoljni smo,pa smo kontali uzeti i u krevetac njihov madrac

Imas li blizu apoteku? Danjih pitas. Mozda ce znati od cega je kad vide kako izgleda

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 826
9.9.2015 15:37:20   
ziel

Ajj je li ko imao osip sto sam pisala,bas me svrbi a voda i kvasenje kao i cesanje samo pogorsava stanje
Ja i muz imamo madrac i jastukr Moj san i prezadovoljni smo,pa smo kontali uzeti i u krevetac njihov madrac

Nur ja nazalost ne znam nista o osipima u trudnoci, znam ti reci samo da se javis svom doktoru, moze i opste prakse pa ce ti vjerovatno vise reci o tome i sta trebas raditi, cime mazati i sl. user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 827
9.9.2015 16:17:36   
rose

IZVORNA PORUKA: Farah 00

Ninuska bas mi je zao zbog torte, bila je bas prekrasna..... ali ti pehovi se desavaju, kupi tortu u slasticarni, a nek ti seka ukrase odozgo napravi. Na kraju ce slavlje opet biti za 10 :-)

Mom2B ja sam porucila drveni krevetic, nekako mi ljepsi, a planiram nabaviti i putni da ga mogu koristit kad putujemo. Tako mi je i lakse, nego da rasklapam iz spavace pa taj isti nosam. Negdje sam procitala da ti putni krevetici kojima se podnica moze podesiti na viau razinu, ne mogu pidnijeti malo tezu bebicu kad malo poraste.

Ja planiram uzeti madrac Dormeo obzirom da smo se MM i ja razrahatili kad smo sebi kupili madrac Dormeo.

Leena divan krevetic, nema veze sto je roze ;-)

Ziel kod nas u Sar su podloge u radnjama oko 49 KM, a nisam vidjela jos u Fisu.

Aidana zao mi je sto su te nasekirali, kao da gledam da ce i kod mene tako biti. Ova moja bas mirnica, svaki dan se javi, al sve neki blagi pokreti, moram pitati dr sad na kontroli jel to ok.

mogu ,,,moja cura od 4.5 godine io cca 19 kg prespava u tome kad smo kod sveki

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 828
9.9.2015 16:21:52   
rose

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Obavezno uzmite te podloge,ja nisam imala prvih par dana,ledja mi pucala,poslal mm da mi kupi i sad ide super,nema saginjanja

Ziel ma beba bas uziva,doduse ona uziva cim se uzme u ruke,ne trebas je ljuljati ona odmah usuti,al samo nek je u rukama

imam ne koristim ...krevet ima 3 nivoa pa je tu presvlacim

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 829
9.9.2015 16:51:45   
Farah 00
IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: Farah 00

Ninuska bas mi je zao zbog torte, bila je bas prekrasna..... ali ti pehovi se desavaju, kupi tortu u slasticarni, a nek ti seka ukrase odozgo napravi. Na kraju ce slavlje opet biti za 10 :-)

Mom2B ja sam porucila drveni krevetic, nekako mi ljepsi, a planiram nabaviti i putni da ga mogu koristit kad putujemo. Tako mi je i lakse, nego da rasklapam iz spavace pa taj isti nosam. Negdje sam procitala da ti putni krevetici kojima se podnica moze podesiti na viau razinu, ne mogu pidnijeti malo tezu bebicu kad malo poraste.

Ja planiram uzeti madrac Dormeo obzirom da smo se MM i ja razrahatili kad smo sebi kupili madrac Dormeo.

Leena divan krevetic, nema veze sto je roze ;-)

Ziel kod nas u Sar su podloge u radnjama oko 49 KM, a nisam vidjela jos u Fisu.

Aidana zao mi je sto su te nasekirali, kao da gledam da ce i kod mene tako biti. Ova moja bas mirnica, svaki dan se javi, al sve neki blagi pokreti, moram pitati dr sad na kontroli jel to ok.

mogu ,,,moja cura od 4.5 godine io cca 19 kg prespava u tome kad smo kod sveki

Ma znam da mogu i veliki spavati u putnom kreveticu, sto ne bi mogli, nego procitala da ne mogu vece bebe na onom gornjem nivou, za putne krevetice koji imaju i taj gornji polozaj. A nekom je cak prakticniji taj putni od drvenog.

< Poruku je uredio Farah 00 -- 9.9.2015 16:52:59 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 830
9.9.2015 17:11:27   
rose
cim krenu ustajat spustaj

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 831
9.9.2015 17:53:09   
*nur*

IZVORNA PORUKA: ziel

Nur ja nazalost ne znam nista o osipima u trudnoci, znam ti reci samo da se javis svom doktoru, moze i opste prakse pa ce ti vjerovatno vise reci o tome i sta trebas raditi, cime mazati i sl. user posted image

Ma bila sam kod dr.opce prakse jutros,isla po uputnicu za krvnu sliku,i pokaza sam mu,kaze ne smije mi nista dati jer sam user posted image samo da popijem sumeci kalcij.Ali me svrbi uzas i jako se iziritira kada pokvasim

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 832
9.9.2015 19:07:31   
lala88
zdravo user posted image na spisak stvari koje vam trebaju poslije poroda dodajte i grudnjak za dojenje, danas sam se uvjerila u njegovu efikasnost, vrijedi svakog feninga iako sam ja moj jeftino kupila. Mahanje za sve

8.7.2015g B

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 833
9.9.2015 19:48:00   
ziel
IZVORNA PORUKA: lala88

zdravo user posted image na spisak stvari koje vam trebaju poslije poroda dodajte i grudnjak za dojenje, danas sam se uvjerila u njegovu efikasnost, vrijedi svakog feninga iako sam ja moj jeftino kupila. Mahanje za sve

Gdje se ima nabaviti?

Nur onda zovi svoju dr.koja ti vodi trudnocu ili joj idi direktno neka vidi o cemu se radi...

< Poruku je uredio ziel -- 9.9.2015 19:56:36 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 834
9.9.2015 20:17:17   
Travelove
Nism bas upratila ko je sta pisao, uglavnom bas mi je zao za onako divnu tortu, ali se isto tako nadam da je rodjendan spasen. I da bude sretan user posted image
Podloga za presvlacenje bas vidjoh juce u knjizari sa velikim medom ispred, zgrada preko puta hemijske skole. Cini mi se da je 47 KM.
Sto se ticevena uzela sam Lipton gel, pa cu ih probati malo spasiti. Kod mene je nasljedno. Nisu ljubicaste, ali se primjete i izrazene su, al sta cu....moram malo i smrsati, nara no nakon poroda.
Danas se bas nesto umorih, po kuci tamo vamo, ali nista ekstremno, obzirom da sam na mirovanju.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 835
9.9.2015 20:20:05   
Travelove
Grudnjhaci maju na maloj pijaci po 6 KM. Cine mi se sasvim ok, obzirom da ne planiram nesto mnogo izdvajati za takav grudnjak, ali je bas prijatan na dodir. Ja bih voljela dobar steznjak za posle.

(odgovor članu Travelove)
Neposredna veza do poruke: 836
9.9.2015 20:21:11   
mojbebac
Gdje ici kupovati stvari za bebe,sve mi treba,odjeca,posteljina,flasice.... apsolutno sve ;)

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

Neposredna veza do poruke: 837
9.9.2015 20:58:55   
Farah 00

IZVORNA PORUKA: mojbebac

Gdje ici kupovati stvari za bebe,sve mi treba,odjeca,posteljina,flasice.... apsolutno sve ;)

Imas u Fisu dosta stvari i u Amku na Mojmilu ima neka radnja sto drzi Pcelica maja stvari. A naravno imas u BBI radnje. Imas dobar izbor krevetica i posteljinice na Socijalnom, u Sentadi ima radnja, te Bojprom na Ilidzi u Grand centru.

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 838
9.9.2015 21:12:03   
ziel
Joj jest mi ovo dijete lopov, mice se mice ja zovnem mm , on stavi ruku na pupu a lopov se smiri, ne da da mu babo osjeti pokrete...i tako stalno, mm je samo jednom osjetio i to kad smo bili u 5.mjesecu...user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 9.9.2015 21:13:34 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 839
9.9.2015 21:16:54   
ziel

IZVORNA PORUKA: Travelove

Grudnjhaci maju na maloj pijaci po 6 KM. Cine mi se sasvim ok, obzirom da ne planiram nesto mnogo izdvajati za takav grudnjak, ali je bas prijatan na dodir. Ja bih voljela dobar steznjak za posle.

E bas ti hvala, u petak cu u setnju s mm pa cemo obici i malu pijacu ako mislis na onu na Brcanskoj?
A i za podlogu cu takodje vidjeti, nisam znala da imaju u knjizari user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 840
9.9.2015 22:27:06   
rose
ba vise mjesta procitah da steznjaci slabe misice...ja ih nisam nosila ni 2010 ni sad...sve se vratilo...nijesam zategnuta l nisam to bila ni prije trudnoca ... user posted image to samo vjezba zategne user posted image

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 841
9.9.2015 23:54:38   
Leena
Ja sam nosila steznik, i sve se vratilo u normalu, ali mozda bi i bez steznika user posted image a grudnjaci za dojenje... Ne znam, imam ih nekoliko, ali nista spec, isto mi taj otkopcati ili spustiti obicni...
S druge strane
H&m majice za dojenje su mi fenomenalne, mozes dijete podojiti bez marama, dekica i znojenja, a nista se ne vidi. To bih preporucila svima

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 842
10.9.2015 0:24:33   
Isha
Leena, gdje te majice kupis?

Steznik sam nosila oba puta, a drugi put mi je bas pomagao zbog bolova u ledjima koje sam imala, nakon sto je stomak ispuhao.

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 843
10.9.2015 0:27:04   
Isha
Ovaj sam kupila
http://www.leonisa.com/en/products/high-waisted-girdle-with-butt-lifter-benefit/?F_All=y

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 844
10.9.2015 4:39:38   
ziel
Ma i ja cu uzeti steznjak nek se nadje...vjerovatno cu nositi samo nezz koliko dugo treba da prodje od poroda, sigurno ima neka razlika izmedju prirodnog poroda i cr? I koliko vremena se nosi? Mjesec?

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 845
10.9.2015 7:19:03   
Travelove

IZVORNA PORUKA: Travelove

E bas ti hvala, u petak cu u setnju s mm pa cemo obici i malu pijacu ako mislis na onu na Brcanskoj?
A i za podlogu cu takodje vidjeti, nisam znala da imaju u knjizari user posted image

Mislim na malu pijacu na Bulevaru, gdje imaju cvjecare ispred.
A u knjizari dole imaju sve za bebe, kolica, krevetici, as, odjeca, stikeri i ostale sitnice.Pogledaj, pa mozda pronadjes nesto sto ti bude odgovaralo.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 846
10.9.2015 7:23:44   
ninuska

IZVORNA PORUKA: Leena

Ja sam nosila steznik, i sve se vratilo u normalu, ali mozda bi i bez steznika user posted image a grudnjaci za dojenje... Ne znam, imam ih nekoliko, ali nista spec, isto mi taj otkopcati ili spustiti obicni...
S druge strane
H&m majice za dojenje su mi fenomenalne, mozes dijete podojiti bez marama, dekica i znojenja, a nista se ne vidi. To bih preporucila svima

Ma ja...ja sam ga najvise koristila u pocetku i u kuci...a nisam s istim.izlazila napolje. Zato mi se nije usplatilo uzimati skuplje. Kupih sad na pijaci 5KM, a prosli put imala sa pijace i uz h&m-a. Kakve su te majice?

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 847
10.9.2015 7:24:47   
Travelove
A sada dobro jutro,

Ja ustadoh jutros prije 6, ne mogu da spavam...Juce sam uzela i mrezaste gacice u apoteci uedno pakovanje, 5 komada, da li mi je to dovoljno?
Jos samo vir ulosci i da higijenu i da mi bude sve spremno, pa neka lezi i ceka....
Sinoc smo bebiju pustili muzikicu, tata mazao stomacic i pricao pricu, a ona lupkala, nadam se uzivala, ili smo joj bili dosadni :-)

Jesen prava, zahladnilo, i kisa pada, a i neka je dosta mi je vise sunca i onih nesnosnih vrucina. Mada od vikenda opet lijepo vrijeme i neka temperatura od 25.

Neposredna veza do poruke: 848
10.9.2015 7:26:17   
ninuska

Ma i ja cu uzeti steznjak nek se nadje...vjerovatno cu nositi samo nezz koliko dugo treba da prodje od poroda, sigurno ima neka razlika izmedju prirodnog poroda i cr? I koliko vremena se nosi? Mjesec?

Mozes odmah nositi steznik ali koji nema gacice. Jer mislim da bi te taj zuljao i smetao. Ja sam svoj kupila u Lindexu bez gacica..znaci samo gornji dio..i dobar je..mada sam urijetko nisila..smetao mi i taj jer se puno znojis zbog dojenja pa mi je srklet stvarao :).
Za cr je drugacije jer je rana na stomaku :)

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 849
10.9.2015 7:28:18   
Travelove
Ja sam mislila na neki iz apoteke, onako pamucni da nije bas prejak, vise laganiji, pa neka se nadje i kasnije. Eh sada jedino broj ne znam koji user posted image

Majice su cini mi se kao na v, pa ispod imaju kao bijelo postavljeno, i onda se to lijepo skine, ukucaj na google, cini mi se da dolaze 2 u paklu.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *