Leena
|
Jutro, moje dame Jutros mi, za promjenu, nije muka, vidjet cemo do kad ce me drzati IZVORNA PORUKA: rose mi nikad nismo primili mmr..a moze bilo kada da se primi do 14e godine...nasa zadnja vakcina je bila s 9 mjeseci i to neki diteper dto ide sa 6 mjeseci Nas je spasila prosle godine. Dobila snaha (nije vakcinu primila nikada) i beba njena. On je jos dobro podnio, ona je grozna bila.. Esma mi bila vakcinisana, ja vakcinisana, Lejla dojila, samim tim i ona zasticena, jer sam ja vakcinisana... Cak smo ga cuvali kad je ona bila lose i nista hB. Lejla je vec primila onu prvu dozu. Moram je sada na onu rekavcinaciju voditi sto je trebala sa 18 mj, hepatitis cini mi se, nisam htjela prije, bas je vruce bilo. Vidim prica o vjezbicama, mm je isto htio da ide kad sam ja isla sa E , tada su bili neki termini za parove, ali nam nisu odgovarali. A htio je i porodu prisustvovati, pa mu nisu dali, jer se zakomplikovalo. Zato je sa L prisustvovao porodu, da vidite te srece Kazu neki muskarci padaju u nesvijest, ovom mom samo sto posao ne ponudise Ziel, super su ti krevetic i komodica. Moje obje spavaju u velikom krevetu, imaju zajednicki, tj. Esmin, a Lejlin se izvuce ispod kao ladica. Tako da mi je krevetic slobodan, jedino sto je 100% zenski Ovaj je: Morat cu pokusati skinuti ove naljepnice. Mozda neke druge nalijepiti.. Carobno, bas se iznervirah... A sto kazes, desilo mi se to hiljadu puta. A i ja kao ti, istrpim, i onda u plac I sve se u sebi poslije svadam, sta sam sve trebala reci, a nisam.. Ninushka, bas mi je zao za tortu... Jeste li sta skontali? Aidana, zao mi je sto si se nasekirala bas...
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|