|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar
9.9.2015 6:59:21   
ziel
IZVORNA PORUKA: Travelove

Hahaha nisam se nesto izdvajala, pozorno sam slusala :-)
Pokazivala sam muzu i mami vjezbe za disanje br.2 tzv. Sa obrazima,muz kaze mogu zamisliti vas 30 kako hukcete u isto vrijeme. Bilo bi fino kada bi i muzevi bili ukljuceni makar jedan cas, onaj posljednji kada je prica o njezi bebe user posted image
E jel opet u utorak u isto vrijeme?

Hahaha moj ti tu ne bi dosao , sad kad mu pricam nesto vezano za njegu bebe, pupka , presvlacenje, kaze JOJ TRNI MI GLAVA HAJDE DA PRICAMO O NECEMU DRUGOM. slabic ili se folira user posted image A da, u utorak u isto vrijeme pretpostavljam...

Pokusala sam slikati drugacije, pa mozda daje drugaciju boju zbog zaluzina na prozorima koje su ljubicas_te boje user posted image Nezz jel sad bolje, boja je nebo-plava, bas odmara oci...a ova zadnja ladica od komode je malcice tamnija plava
user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 9.9.2015 7:01:54 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Travelove)
Neposredna veza do poruke: 776
9.9.2015 7:10:17   
Travelove
Hahah moj bi dosao. Ulazili su na vrata dvoje neko, muz i zena, i govori sestrica udjite udjite slobodno oboje, ja govorim djevojci do mene, ih da je moj znao da moze on bi usao. Moj hoce sve, i sve ga zanima oko bebe, osim pupka, toga ga je strah, a iskreno i mene je, zato ima patronazna, mama i svekrva, dok pupo se ne sredi, mada i mama kaze i mene je toga strah.
Prenatal od NW jel dodje 100 komada u pakovanju?
Pije li koja vitamin C zbog zuba?
I da li neka ima problema sa venama, kod mene su bas iskocile na jednoj nozi, sta je dobro za mazanje u trudnoci? Imala sam i ranije, ali su sad bas izrazene, a svaki put zaboravim pitati doktoricu.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 777
9.9.2015 7:11:25   
Travelove
I da da krevetic je sada plavi, i bas odmarajuca nijansa, a komodica je nesto tamnija boja. Lijepi je bas bas. Kakve duseke uzimate za krevetice?

Neposredna veza do poruke: 778
9.9.2015 7:14:03   
ninuska
.

< Poruku je uredio ninuska -- 9.9.2015 7:15:49 >

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 779
9.9.2015 7:15:16   
ninuska
carobno jutro bas mi je zao sto su te izvozali. Stvarno su ljudi bezobrazni.a ta dr. ..nemam rijeci user posted image ..fuj
rose user posted image ..pritefterili ste se...bas predugo traje
ziel lijep je krevetic, a i komodica..i meni je prva slika djelovala kao ljubicas_ta :). Ova zadnja ok.
pcelice sretan polazak u skolu user posted image . Mama velikih cura :D.
ltm nisam ni sumnjala u tebe user posted image . Polako...svaki danom.ce biti sve lakse i lakse.

< Poruku je uredio ninuska -- 9.9.2015 7:18:49 >

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 780
9.9.2015 7:24:59   
lala88
jutro user posted image i majke
LTM user posted image nismo ni sumnjale u tebe, rekla sam ti da ces biti general, a ne pukovnik.
Moj B cjelu noc kod mene, ko zombi sam, jos danas taj uz, bas sam nervozna. Odo pripremati dorucak pa da se pakujemo, Sad sa bebom kretanja su citav protokola, 100 provjeravanje je li se sve ponijelo.

8.7.2015g B

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 781
9.9.2015 7:25:06   
ninuska
user posted image

Ovo je bila nasa rodjendanska torta. Sestra napravila sinoc. I otislo sve u helac sinoc u pola 12 user posted image . Mama je izvadila iz frizidera i stavila je na stalak stakleni (ne znam.zasto na njega, jer nije bio.takav dogovoruser posted image )..isklizne joj i zavrsi na podu user posted image . Bas sam.se nasekirala...najgore sto je mala birala ove ukrase i htjela ovakvu tortu..nemam pojma sta cu sad user posted image . Kontala sam da odem kupiti obicnu tortu negdje, a sestra ima jos jednu napravljenu bez ukrasa. Radi danas do 3..pa da svrati i opet kupi ukrase i tu dr da uredi samo za puhanje svjecica (jer je tanja i manja). A rodjendan u 6. Ne znam ni moze li se to stisnuti za manje od sata user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 782
9.9.2015 7:26:51   
ziel
IZVORNA PORUKA: Travelove

Hahah moj bi dosao. Ulazili su na vrata dvoje neko, muz i zena, i govori sestrica udjite udjite slobodno oboje, ja govorim djevojci do mene, ih da je moj znao da moze on bi usao. Moj hoce sve, i sve ga zanima oko bebe, osim pupka, toga ga je strah, a iskreno i mene je, zato ima patronazna, mama i svekrva, dok pupo se ne sredi, mada i mama kaze i mene je toga strah.
Prenatal od NW jel dodje 100 komada u pakovanju?
Pije li koja vitamin C zbog zuba?
I da li neka ima problema sa venama, kod mene su bas iskocile na jednoj nozi, sta je dobro za mazanje u trudnoci? Imala sam i ranije, ali su sad bas izrazene, a svaki put zaboravim pitati doktoricu.

Kod nas razika totalna, mene nije strah jer sam zaposlena u med.vodama a mm-a strah svega, kaze nece smjeti uzeti bebu na pocetku user posted image Kod mene je CENTRAVIT PRENATAL dodje (30 vit.tbl. + 30 omega3 kapsule) za 30 dana jer se pije jedna ova jedna ona i tako svaki dan, placam 19,90 KM. Ja ne pijem nista dodatno za zube, odrzavam higijenu zuba pranjem 2x dnevno i to jej to, nisam primjetila da mi se kvare ili nesto slicno. A inace imam jake zube, zadnji put kada me bolio zub je kad sam imala 8 god. tako nesto -kad su mlijecni kutnjaci ispadali user posted image A to za vene obavezno pitaj doktoricu, da ti se nece pogorsati sad s tezinom i svime sto dolazi u trudnoci... Dusek vjeruj da nemam pojma koja je vrsta, kostao je 47 KM, samo to znam user posted image

Hvala Ninuska user posted image Ovo je onaj krevetic sto se moze ljuljati, a moze i bez ljuljanja, ima neki saraf koji se zavrne. A gledala sam jucer u knjizari one naljepnice za zid, nestalo im naljepnica u djecackim fazonima, bilo samo za djevojcice pa je rekao ciko da ce nabaviti i to cu kupiti pa ukrasiti iznad krevetica i komodice, bas sam uzbudjena user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 9.9.2015 7:31:46 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 783
9.9.2015 7:35:28   
ziel

IZVORNA PORUKA: ninuska

user posted image

Ovo je bila nasa rodjendanska torta. Sestra napravila sinoc. I otislo sve u helac sinoc u pola 12 user posted image . Mama je izvadila iz frizidera i stavila je na stalak stakleni (ne znam.zasto na njega, jer nije bio.takav dogovoruser posted image )..isklizne joj i zavrsi na podu user posted image . Bas sam.se nasekirala...najgore sto je mala birala ove ukrase i htjela ovakvu tortu..nemam pojma sta cu sad user posted image . Kontala sam da odem kupiti obicnu tortu negdje, a sestra ima jos jednu napravljenu bez ukrasa. Radi danas do 3..pa da svrati i opet kupi ukrase i tu dr da uredi samo za puhanje svjecica (jer je tanja i manja). A rodjendan u 6. Ne znam ni moze li se to stisnuti za manje od sata user posted image

Joj bas mi je zao zbog te nezgode , ne mogu ni zamisliti kako se osjecas user posted image
Obidji sve slasticarne ili na netu imas one zene sto prave torte pa mozda ti neko moze pomoci, ne znam ni koliko imas vremena danas da to obidjes...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 784
9.9.2015 8:00:10   
lala88
ninuska, kupi bilo kakvu tortu da je ukrasena slagom i nek ti sestra je ukrasi ovom dekoracijom, jer koliko vidim u pitanju je zeleni kokos i ruzice. Nemoj se sikirati kupi gotovu tortu i ukrasi je na isti nacin.

8.7.2015g B

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 785
9.9.2015 8:02:13   
*pcelica*
Dobro jutro drage moje. Jeste li se naspavale?
Ninuska curici sretan rodjendan. Da ih jos puno doceka user posted image user posted image A zao mi je za tortu. Bas je bila divna.
Ziel super je krevetac user posted image
Moj bebac hoce s li i ti na cr. Sad me zeno trznu. I kod mene je prosle sedmice posteljica bila II stepen. Jos me pita koliko sam ja visoka i koliko je mm. Ja je pitam je li beba krupna ona se samo nasmijala jer sam ja prokomentarisala kako radjam krupne bebe. Sad samuser posted image user posted image Valjda mi nece krenuti ranijeuser posted image
LTM sta smo ti mi rekle. Ti si zena zmaj. Nema nista sto ti ne mozes user posted image
Rose user posted image za upis u zvanicne knjige
Jos sam nesto htjela da napisem ali sam zaboravila. Valjda cu se sjetiti

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 786
9.9.2015 8:30:25   
Leptirica87
Jutro drage moje i od mene sretni vam s vasim obavezama a i kod doktora ako ko ima kakve kontrole...
Blago onim koji mogu u setnju gledam sunce napolju mami jos sad nije puno vruce a ja moram se druzit s krevetom po cijele daneuser posted image
Ziel i ja sam podavno s muzem gledala u Fis Brcko iste ove krevetice bilo ih je u raznim bojama meni se lila svidio,ali smo odlucili da ne idemo do Brckog pi krevetic nego ovdje u Siimsonu isto ima lijepi.Neznam sta si kontala za posteljinice ali ovdje ima lijep izbor a mozes i birati da izmjenis boju sa likovima na posteljini ili da nesto izbacis dodas,jer se moze naruciti rade to u bijeljeni,dobijes i posteljinicu i ujedno onu ogradicu oko krevetica a nije skupo...pa eto da znas
Pozdrav za sve trudnicebi mameuser posted image

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 787
9.9.2015 8:30:32   
aidana
Dobro jutro zene user posted image Ja sam poranila, doruckovala, spremila se, raskrcila malo pa idem sa malcem u ambulantu po termin za uputnicu, onda mu idemo kupiti pape, pa po njegov bris na Ilidzu...

Juce sam isla na ctg, bila sam tamo i prije pola 8, predala knjizicu i sjedila sama do 8 user posted image Nigdje nikog, ja ocekivala navalu cim otkljucaju user posted image user posted image Nasekirali su me pravo, prvi ctg mi nije bio dobar pa sam morala ici jesti cokoladice, piti sok i hodati da razbudim bebu. Na uz sam dr Aidi spomenula da zadnjih dana odjednom puno slabije osjecam bebu pa mi je rekla da ponovim ctg, mozda ce me morati staviti na promatranje 2 dana. I tako ja odem po trecu cokoladu, popijem jos tecnosti, sestra me natjera da pravim cucnjeve i drugi ctg je bio ok. Uglavnom sam se rasplakala drugi put na ctg-u, mogucnost hospitalizacije me sokirala samo sam mislila sta cu s malcem. Elem, dr rekla da pratim stanje, ako ne bude aktivnosti da se odmah javim. Sljedeci ctg mi je opet u prekosutra. Djeluje mi fina dr Aida, nisam s njom nikad prije imala kontakta.

Kad sam se vratila juce, sam odspavala malo pa sam krenula u pripreme. Pripremila sam krevetic i prekrila ga zbog prasine, spakovala torbu za porodiliste, cistila opet po kuci, cak sam na tus kabini skidala sastavne djelove, ribala pa opet vracala, malo na sebi poradila cupala brkove, obrve, lakirala nokte na nogama....tako da sam ja sinoc bila spremna da se porodim user posted image user posted image sve spremno. Jedino mi je doduse kuhinja slaba tacka, nju cu morati danas sutra jos oribati.

Idem sad procitati sta ste pisale, pa da dobacim koju.

Neposredna veza do poruke: 788
9.9.2015 8:46:19   
mom2B
Dobro jutro drage user posted image i mamice user posted image

Imam pitanje za iskusnije mame. U posljednje vrijeme buduci roditelji sve vise kupuju one mrezaste krevetice koji se mogu sklapati i prenositi. Ja sam nekako vise za one klasicne drvene... Nekako mi je zao da je beba samo 15 cm od poda (u onim mrezastim). Kakvi su vasi stavovi o ovome?

Rose user posted image za Sorajino ozakonjavanje

ziel koliko si platila krevetic? Super ti je namjestaj... ti si se smirila user posted image

ninuska zao mi je zbog torte user posted image Ali vjerujem da seka sve završiti na vrijeme... Takve stvari se jednostavno dogode

aidana ti si si na zalost jos jedna u nizu zena koje se nasekiraju odlaskom kod doktora... Abd uskoro ces ti zaborviti na sve to user posted image

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 789
9.9.2015 8:49:13   
Carobno jutro

Jutro zene,

Evo konacno danas nigdje ne idem. ALi cu zadati pranje posteljina, odnosno ja cu staviti u masinu a masina ce pratiuser posted image

Ziel, vidi fakat plavo, i ja sam mislila da je ljubicasto...u svakom sllucaju je krasnouser posted image

LTM, user posted image sve ce to doci na svoje. Organizovat cete se vi. Samo malo dok ti ne dodjes sebi i dok se ne oporavis. Imat cete vi svoj ritamuser posted image

aidanauser posted image

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 790
9.9.2015 8:49:59   
ziel
Aidana nadam se da ce sve biti ok, mozda samo nosis ljencugicu malu koja samo spava hihi.user posted image

Leptirice kontala sam ici u Simson po posteljinu i onu podlogu za presvlacenje, jesil gledalla mozda cijene podloga? One sto se mogu fiksirati i na krevetic...

Mom2b krevetic je 219 KM zajedno sa dusekom, dusek sam 47 KM. U Fisu.
A za one mrezaste krevetice oni su prakticni za porodicu koja puno putuje i spava van svoje kuce... jer se moze sklopiti pa nositi gdje hoces...

< Poruku je uredio ziel -- 9.9.2015 8:56:54 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 791
9.9.2015 8:51:55   
Carobno jutro

uuu ninushka, vidjeh sadaa situacijuuser posted image bas mi je zao, mogu misliti kako ste se svi nasekirali. ALi hajde opet dobro je, skontat cete nesto u zamjenu. Desava se.user posted image

Maloj od srca zelim sretan rodjendanuser posted image Neka vam je ziva i zdrava i nasmijana sto godinauser posted image

< Poruku je uredio Carobno jutro -- 9.9.2015 8:52:31 >

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 792
9.9.2015 8:54:47   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: aidana

Dobro jutro zene user posted image Ja sam poranila, doruckovala, spremila se, raskrcila malo pa idem sa malcem u ambulantu po termin za uputnicu, onda mu idemo kupiti pape, pa po njegov bris na Ilidzu...

Juce sam isla na ctg, bila sam tamo i prije pola 8, predala knjizicu i sjedila sama do 8 user posted image Nigdje nikog, ja ocekivala navalu cim otkljucaju user posted image user posted image Nasekirali su me pravo, prvi ctg mi nije bio dobar pa sam morala ici jesti cokoladice, piti sok i hodati da razbudim bebu. Na uz sam dr Aidi spomenula da zadnjih dana odjednom puno slabije osjecam bebu pa mi je rekla da ponovim ctg, mozda ce me morati staviti na promatranje 2 dana. I tako ja odem po trecu cokoladu, popijem jos tecnosti, sestra me natjera da pravim cucnjeve i drugi ctg je bio ok. Uglavnom sam se rasplakala drugi put na ctg-u, mogucnost hospitalizacije me sokirala samo sam mislila sta cu s malcem. Elem, dr rekla da pratim stanje, ako ne bude aktivnosti da se odmah javim. Sljedeci ctg mi je opet u prekosutra. Djeluje mi fina dr Aida, nisam s njom nikad prije imala kontakta.

Kad sam se vratila juce, sam odspavala malo pa sam krenula u pripreme. Pripremila sam krevetic i prekrila ga zbog prasine, spakovala torbu za porodiliste, cistila opet po kuci, cak sam na tus kabini skidala sastavne djelove, ribala pa opet vracala, malo na sebi poradila cupala brkove, obrve, lakirala nokte na nogama....tako da sam ja sinoc bila spremna da se porodim user posted image user posted image sve spremno. Jedino mi je doduse kuhinja slaba tacka, nju cu morati danas sutra jos oribati.

I tebe uhvatio ovaj ltm sindrom ciscenja user posted image Opasno je prelazan. Meni se nista ne da raditi. Kontam svakako ce ubrzo i Bajram pa cu onda user posted image Zao mi je sto si se nasikirala. Vjerovatno ti beba sad vise spava, pa je zato rijedje osjetis. Ti si dobro prosla poslali te da pojedes cokoladicu. Ja sam znala u pola noci uz one njihove stepenice setati da probudim bebu user posted image Zato mi je straznjica kad sam se porodila bila ko u J Lo user posted image

mom2B ja kontam sad uzeti onaj mrezasti krevetic. Stavit cu madrac unutra panece bitibas nisko.Nekako mi on djeluje prakticniji. Imala sam prije onaj drveni ali ga je mladja polomila a dana nije u njemu spavala user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 793
9.9.2015 8:55:13   
aidana
ltm tako nekako kao kod tebe ja zamisljam svoje dane. Nadam se da ce stariji postati jos samostalniji pa ce mi vremenom biti sve lakse. On je prije ljeta sam jeo, sam isao na wc...postavi sebi stolicu, dodatak za solju, skine se, opere ruke sve sam... obuvao se sam, jedino mu je oblacenje slaba tacka...ali kako sam ga odvela kod svojih, koji sav posao rade za njega, on vise nista nece sam. user posted image Bas sam bila ljuta, kad sam vidjela da nece vise sam ni gacice da svuce i navuce i da jede. Nisu ucinili uslugu ni meni ni njemu.
Jos jedno pitanje za tebe i rose je li treba moj cips za prijavu djeteta? Da izvadim ovih dana.

Ziel lijepi su ti krevetic i komoda a i meni je na prvoj slici roza/ljubicas_to user posted image

Pcelice user posted image user posted image za veliku curu, mogu misliti ponosa sto je krenula u predskolsko

Mojbebac i ti se guras preko reda.... Ubaci u turbo brzinu i stici ces sveuser posted image

Ninuska bas mi je zao za tortu user posted image user posted image Je li vidjela curica sta se desilo? I ja bih se nasekirala samo tako, ali u pravu su druge. Kupi tortu i nek ti je sestra na brzinu ukrasi.

Travellove mi imamo antialergijski dusek iz nobila, ako me sjecanje dobro sluzi bio je oko 70-80 km, koristen je skoro 3 i po godine, sad sam ga dubinski usisala i pripremila za drugu bebicu. Kao nov je. Sto se vena tice, ja imam problema s njima. Vise ne nosim nista kratko jer su mi noge uzas, sve nijanse ljubicas_te. Meni je dr rekao da ne mogu sad nista uciniti. Nositi jedino one posebne strample i poslije poroda da se sto prije pocnem kretati.

< Poruku je uredio aidana -- 9.9.2015 9:04:44 >

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 794
9.9.2015 8:57:42   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

Jutro zene,

Evo konacno danas nigdje ne idem. ALi cu zadati pranje posteljina, odnosno ja cu staviti u masinu a masina ce pratiuser posted image

Ziel, vidi fakat plavo, i ja sam mislila da je ljubicasto...u svakom sllucaju je krasnouser posted image

LTM, user posted image sve ce to doci na svoje. Organizovat cete se vi. Samo malo dok ti ne dodjes sebi i dok se ne oporavis. Imat cete vi svoj ritamuser posted image

aidanauser posted image

A ja sad hocu da te pitam hocemo li se i danas mimoici na dipu. Ja idem po nalaze, pa onda da odnesem dr. Da i to skinem s dnevnog reda user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 795
9.9.2015 8:59:28   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Jutro zene,

aidanauser posted image

A ja sad hocu da te pitam hocemo li se i danas mimoici na dipu. Ja idem po nalaze, pa onda da odnesem dr. Da i to skinem s dnevnog reda user posted image

DIP-a mi je dosta za cijeli zivot viseuser posted image I juce sam bila, nadam se da ga necu gledati makar jos mjesec, do sljedece kontrole kod one azbahe na hematologijiuser posted image tebi sretno i da ti nalazi budu superuser posted image

Neposredna veza do poruke: 796
9.9.2015 9:03:26   
aidana

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

IZVORNA PORUKA: aidana

I tebe uhvatio ovaj ltm sindrom ciscenja user posted image Opasno je prelazan. Meni se nista ne da raditi. Kontam svakako ce ubrzo i Bajram pa cu onda user posted image Zao mi je sto si se nasikirala. Vjerovatno ti beba sad vise spava, pa je zato rijedje osjetis. Ti si dobro prosla poslali te da pojedes cokoladicu. Ja sam znala u pola noci uz one njihove stepenice setati da probudim bebu user posted image Zato mi je straznjica kad sam se porodila bila ko u J Lo user posted image

mom2B ja kontam sad uzeti onaj mrezasti krevetic. Stavit cu madrac unutra panece bitibas nisko.Nekako mi on djeluje prakticniji. Imala sam prije onaj drveni ali ga je mladja polomila a dana nije u njemu spavala user posted image

user posted image user posted image user posted image Isplatila se setnja onda, ti si mogla poslije poroda odmah u kupaci i prosetati pistomuser posted image

mom2B ja imam drveni u stanu, ali imam i putni jer cesto putujemo pa nam treba. Putni je uvijek spakovan a drveni se koristi isto kao i madrac, vec 3 i po godine i nista mu ne fali. Ja bih da kupujem novo opet kupila drveni za stalnu upotrebu. Cini mi se i da su putni, kod kojih mozes podesavati visinu madraca kao kod drvenih i malo skuplji...user posted image

Neposredna veza do poruke: 797
9.9.2015 9:10:52   
Leena
Jutro, moje dame
Jutros mi, za promjenu, nije muka, vidjet cemo do kad ce me drzatiuser posted image

IZVORNA PORUKA: rose

mi nikad nismo primili mmr..a moze bilo kada da se primi do 14e godine...nasa zadnja vakcina je bila s 9 mjeseci i to neki diteper dto ide sa 6 mjeseci

Nas je spasila prosle godine. Dobila snaha (nije vakcinu primila nikada) i beba njena. On je jos dobro podnio, ona je grozna bila.. Esma mi bila vakcinisana, ja vakcinisana, Lejla dojila, samim tim i ona zasticena, jer sam ja vakcinisana... Cak smo ga cuvali kad je ona bila lose i nista hB.
Lejla je vec primila onu prvu dozu. Moram je sada na onu rekavcinaciju voditi sto je trebala sa 18 mj, hepatitis cini mi se, nisam htjela prije, bas je vruce bilo.

Vidim prica o vjezbicama, mm je isto htio da ide kad sam ja isla sa E user posted image , tada su bili neki termini za parove, ali nam nisu odgovarali. A htio je i porodu prisustvovati, pa mu nisu dali, jer se zakomplikovalo. Zato je sa L prisustvovao porodu, da vidite te srece user posted image user posted image Kazu neki muskarci padaju u nesvijest, ovom mom samo sto posao ne ponudise user posted image

Ziel, super su ti krevetic i komodica. Moje obje spavaju u velikom krevetu, imaju zajednicki, tj. Esmin, a Lejlin se izvuce ispod kao ladica. Tako da mi je krevetic slobodan, jedino sto je 100% zenski user posted image
Ovaj je:
Morat cu pokusati skinuti ove naljepnice. Mozda neke druge nalijepiti..

Carobno, bas se iznervirah... A sto kazes, desilo mi se to hiljadu puta. A i ja kao ti, istrpim, i onda u plac user posted image I sve se u sebi poslije svadam, sta sam sve trebala reci, a nisam..

Ninushka, bas mi je zao za tortu... Jeste li sta skontali?

Aidana, zao mi je sto si se nasekirala bas...

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 798
9.9.2015 9:33:26   
Carobno jutro
IZVORNA PORUKA: Leena

Jutro, moje dame
Jutros mi, za promjenu, nije muka, vidjet cemo do kad ce me drzatiuser posted image

IZVORNA PORUKA: rose

mi nikad nismo primili mmr..a moze bilo kada da se primi do 14e godine...nasa zadnja vakcina je bila s 9 mjeseci i to neki diteper dto ide sa 6 mjeseci

Nas je spasila prosle godine. Dobila snaha (nije vakcinu primila nikada) i beba njena. On je jos dobro podnio, ona je grozna bila.. Esma mi bila vakcinisana, ja vakcinisana, Lejla dojila, samim tim i ona zasticena, jer sam ja vakcinisana... Cak smo ga cuvali kad je ona bila lose i nista hB.
Lejla je vec primila onu prvu dozu. Moram je sada na onu rekavcinaciju voditi sto je trebala sa 18 mj, hepatitis cini mi se, nisam htjela prije, bas je vruce bilo.

Vidim prica o vjezbicama, mm je isto htio da ide kad sam ja isla sa E user posted image , tada su bili neki termini za parove, ali nam nisu odgovarali. A htio je i porodu prisustvovati, pa mu nisu dali, jer se zakomplikovalo. Zato je sa L prisustvovao porodu, da vidite te srece user posted image user posted image Kazu neki muskarci padaju u nesvijest, ovom mom samo sto posao ne ponudise user posted image

Ziel, super su ti krevetic i komodica. Moje obje spavaju u velikom krevetu, imaju zajednicki, tj. Esmin, a Lejlin se izvuce ispod kao ladica. Tako da mi je krevetic slobodan, jedino sto je 100% zenski user posted image
Ovaj je:
Morat cu pokusati skinuti ove naljepnice. Mozda neke druge nalijepiti..

Carobno, bas se iznervirah... A sto kazes, desilo mi se to hiljadu puta. A i ja kao ti, istrpim, i onda u plac user posted image I sve se u sebi poslije svadam, sta sam sve trebala reci, a nisam..

Ninushka, bas mi je zao za tortu... Jeste li sta skontali?

Aidana, zao mi je sto si se nasekirala bas...

Prvo ne vidim kreveticuser posted image

drugo, evo i sad konstruisem u svojoj glavi sta sam sve trebala a nisam i sama sebe ruzim sto se rapslakahuser posted image AL djaba je, tako valjda od soka...ma hajd ko doktori nasi. NIsta novouser posted image

< Poruku je uredio Carobno jutro -- 9.9.2015 9:34:06 >

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 799
9.9.2015 9:49:09   
Leena

Prvo ne vidim kreveticuser posted image

drugo, evo i sad konstruisem u svojoj glavi sta sam sve trebala a nisam i sama sebe ruzim sto se rapslakahuser posted image AL djaba je, tako valjda od soka...ma hajd ko doktori nasi. NIsta novouser posted image

user posted image user posted image do mene je, zaboravih link staviti: http://baby-cots.ru/baby/russian/src/images/cots/137988497759875_cots.GIF

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *