|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar
9.9.2015 9:49:10   
*nur*
Jutro drage moje
ziel krevetic i komodica super
ninuska bas mi je zaouser posted image i sretan rodjkas i sve najbolje
carobno suosjecam se sa tobom
ltm ti si nasa ispiracija

Sretno nasim skolarcima user posted image i onima koji su dobili rodni list

Drage moje meni se nesto izasulo po rukama sa unutrasnje strane i izmedju prstiju i sinoc sam cesala i prosirilo se,sve male sitne tackice.

I mene interesuje madrac ima li ko da je kupio Moj san

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 801
9.9.2015 10:02:04   
rose

IZVORNA PORUKA: Travelove

Hahaha nisam se nesto izdvajala, pozorno sam slusala :-)
Pokazivala sam muzu i mami vjezbe za disanje br.2 tzv. Sa obrazima,muz kaze mogu zamisliti vas 30 kako hukcete u isto vrijeme. Bilo bi fino kada bi i muzevi bili ukljuceni makar jedan cas, onaj posljednji kada je prica o njezi bebe user posted image
E jel opet u utorak u isto vrijeme?

u Sa se na vjezbama sjedi ili na strunjacama ili na fitnes loptama ...znaci moze se fino ispruziti....a imaju i sesije kada muzevi mogu doci user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Travelove)
Neposredna veza do poruke: 802
9.9.2015 10:02:13   
mom2B
Hvala pcelice i aidana... I mi cesto putujemo pa bi nam taj mrezasti trebao. Zato je mm predlozio da razmislimo da mobilni krevetic stavimo i u stan...

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 803
9.9.2015 10:05:30   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: Leena

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

Prvo ne vidim kreveticuser posted image

drugo, evo i sad konstruisem u svojoj glavi sta sam sve trebala a nisam i sama sebe ruzim sto se rapslakahuser posted image AL djaba je, tako valjda od soka...ma hajd ko doktori nasi. NIsta novouser posted image

user posted image user posted image do mene je, zaboravih link staviti: http://baby-cots.ru/baby/russian/src/images/cots/137988497759875_cots.GIF

user posted image user posted image prekrasan je ali zamisljam djecaka unutrauser posted image ma hajd sta fali..bas ce biti simpaticnouser posted image jedan mali crni djecacic unutroauser posted image user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 804
9.9.2015 10:11:21   
rose

IZVORNA PORUKA: mom2B

Dobro jutro drage user posted image i mamice user posted image

Imam pitanje za iskusnije mame. U posljednje vrijeme buduci roditelji sve vise kupuju one mrezaste krevetice koji se mogu sklapati i prenositi. Ja sam nekako vise za one klasicne drvene... Nekako mi je zao da je beba samo 15 cm od poda (u onim mrezastim). Kakvi su vasi stavovi o ovome?

Rose user posted image za Sorajino ozakonjavanje

ziel koliko si platila krevetic? Super ti je namjestaj... ti si se smirila user posted image

ninuska zao mi je zbog torte user posted image Ali vjerujem da seka sve završiti na vrijeme... Takve stvari se jednostavno dogode

aidana ti si si na zalost jos jedna u nizu zena koje se nasekiraju odlaskom kod doktora... Abd uskoro ces ti zaborviti na sve to user posted image

Sabrinino user posted image a putni kreveti imaju jedan dio kojinse podigne pa beba ne bude nisko vec gore user posted image

(odgovor članu mom2B)
Neposredna veza do poruke: 805
9.9.2015 10:14:03   
rose

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

IZVORNA PORUKA: aidana

Dobro jutro zene user posted image Ja sam poranila, doruckovala, spremila se, raskrcila malo pa idem sa malcem u ambulantu po termin za uputnicu, onda mu idemo kupiti pape, pa po njegov bris na Ilidzu...

Juce sam isla na ctg, bila sam tamo i prije pola 8, predala knjizicu i sjedila sama do 8 user posted image Nigdje nikog, ja ocekivala navalu cim otkljucaju user posted image user posted image Nasekirali su me pravo, prvi ctg mi nije bio dobar pa sam morala ici jesti cokoladice, piti sok i hodati da razbudim bebu. Na uz sam dr Aidi spomenula da zadnjih dana odjednom puno slabije osjecam bebu pa mi je rekla da ponovim ctg, mozda ce me morati staviti na promatranje 2 dana. I tako ja odem po trecu cokoladu, popijem jos tecnosti, sestra me natjera da pravim cucnjeve i drugi ctg je bio ok. Uglavnom sam se rasplakala drugi put na ctg-u, mogucnost hospitalizacije me sokirala samo sam mislila sta cu s malcem. Elem, dr rekla da pratim stanje, ako ne bude aktivnosti da se odmah javim. Sljedeci ctg mi je opet u prekosutra. Djeluje mi fina dr Aida, nisam s njom nikad prije imala kontakta.

Kad sam se vratila juce, sam odspavala malo pa sam krenula u pripreme. Pripremila sam krevetic i prekrila ga zbog prasine, spakovala torbu za porodiliste, cistila opet po kuci, cak sam na tus kabini skidala sastavne djelove, ribala pa opet vracala, malo na sebi poradila cupala brkove, obrve, lakirala nokte na nogama....tako da sam ja sinoc bila spremna da se porodim user posted image user posted image sve spremno. Jedino mi je doduse kuhinja slaba tacka, nju cu morati danas sutra jos oribati.

Idem sad procitati sta ste pisale, pa da dobacim koju.

I tebe uhvatio ovaj ltm sindrom ciscenja user posted image Opasno je prelazan. Meni se nista ne da raditi. Kontam svakako ce ubrzo i Bajram pa cu onda user posted image Zao mi je sto si se nasikirala. Vjerovatno ti beba sad vise spava, pa je zato rijedje osjetis. Ti si dobro prosla poslali te da pojedes cokoladicu. Ja sam znala u pola noci uz one njihove stepenice setati da probudim bebu user posted image Zato mi je straznjica kad sam se porodila bila ko u J Lo user posted image

mom2B ja kontam sad uzeti onaj mrezasti krevetic. Stavit cu madrac unutra panece bitibas nisko.Nekako mi on djeluje prakticniji. Imala sam prije onaj drveni ali ga je mladja polomila a dana nije u njemu spavala user posted image

ima ovaj srednji dio..zakaci se na stranice....i beba je gore...mi imamo i drveni i putni user posted image

http://mondo-cdn.r.worldssl.net/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/0/1/0172048_1.jpg

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 806
9.9.2015 10:15:59   
M.A.M.
Jutro zenice,citam vas stalno,i sve podjem da pisem ova moja ko da zna odmah se budi
Upratih za hexe i carobno da idu na cr,sretno drage moje,da sto prije uzivate u svojim smotuljcimauser posted image
Mi jutros bili na kontroli,bebara rambo praviuser posted image ,i rece mi da je sutra dovedem na vakcinu,al ja nesto kontam da sacekam jos malo
Pitanje za mamice,bebi se pojavilo par sitnih bubuljica po licu,cim bi joj mogla tretirati to?

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 807
9.9.2015 10:19:44   
mom2B

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: mom2B

Dobro jutro drage user posted image i mamice user posted image

Imam pitanje za iskusnije mame. U posljednje vrijeme buduci roditelji sve vise kupuju one mrezaste krevetice koji se mogu sklapati i prenositi. Ja sam nekako vise za one klasicne drvene... Nekako mi je zao da je beba samo 15 cm od poda (u onim mrezastim). Kakvi su vasi stavovi o ovome?

Rose user posted image za Sorajino ozakonjavanje

ziel koliko si platila krevetic? Super ti je namjestaj... ti si se smirila user posted image

ninuska zao mi je zbog torte user posted image Ali vjerujem da seka sve završiti na vrijeme... Takve stvari se jednostavno dogode

aidana ti si si na zalost jos jedna u nizu zena koje se nasekiraju odlaskom kod doktora... Abd uskoro ces ti zaborviti na sve to user posted image

Sabrinino user posted image a putni kreveti imaju jedan dio kojinse podigne pa beba ne bude nisko vec gore user posted image

Ajme meni, lapsus user posted image user posted image user posted image Ne zamjeri mi, molim te user posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 808
9.9.2015 10:38:36   
rose
ma jok user posted image

(odgovor članu mom2B)
Neposredna veza do poruke: 809
9.9.2015 12:33:34   
ziel
Nema nigdje nikog na forumu user posted image
Ja kuham neko povrce, meksicki mix, da unesem koji vitamin za sincinu, mada imam osjecaj da je ubacio u turbo brzinu sa svojim rastom user posted image
ljubi ga majka user posted image
danas me toliko sutirao, sta je to tako kad nas bebe sutiraju u pupi poprave nam dan user posted image
i svakim pokretom sve ih vise volimo user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 9.9.2015 12:35:50 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 810
9.9.2015 12:43:37   
Leptirica87

IZVORNA PORUKA: ziel

Aidana nadam se da ce sve biti ok, mozda samo nosis ljencugicu malu koja samo spava hihi.user posted image

Leptirice kontala sam ici u Simson po posteljinu i onu podlogu za presvlacenje, jesil gledalla mozda cijene podloga? One sto se mogu fiksirati i na krevetic...

Mom2b krevetic je 219 KM zajedno sa dusekom, dusek sam 47 KM. U Fisu.
A za one mrezaste krevetice oni su prakticni za porodicu koja puno putuje i spava van svoje kuce... jer se moze sklopiti pa nositi gdje hoces...

Nisam gledala podloge jer sam to dobila al ne bi mozda trebalo biti skupo jer koliko sam primjetila pristupacne su cijene u odnosu npr na baby centar u merkatoru...mada kod nas u TZ i nema neki izbor radnja za bebu al eto..

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 811
9.9.2015 13:00:05   
Leena

IZVORNA PORUKA: Leena

Prvo ne vidim kreveticuser posted image

drugo, evo i sad konstruisem u svojoj glavi sta sam sve trebala a nisam i sama sebe ruzim sto se rapslakahuser posted image AL djaba je, tako valjda od soka...ma hajd ko doktori nasi. NIsta novouser posted image

user posted image user posted image do mene je, zaboravih link staviti: http://baby-cots.ru/baby/russian/src/images/cots/137988497759875_cots.GIF

user posted image user posted image prekrasan je ali zamisljam djecaka unutrauser posted image ma hajd sta fali..bas ce biti simpaticnouser posted image jedan mali crni djecacic unutroauser posted image user posted image

Ma i ja user posted image user posted image user posted image Ali sve ovo na njemu su naljepnice, kontam odlijepim, operem parocistacem da ne ostane nista od ljepila, i kupim neke muskastije naljepnice user posted image
A zao mi ga mijenjati, super je, kad ga beba preraste, izvadi se ova komoda i skine ogradica i imas krevet za vece dijete. Bas je dobar. A i user posted image zamisljamo isto user posted image valjda kako su njih dvije bile crne i cupave, tako sada i njega zamisljam user posted image I sega je da su obje bile pljunute mm kad su se rodile, a E sad nista njegovo nema. L ima oci i samo oci, ali eto to ljudima prvo sto primijete, pa vecina tvrdi da na njega lici, a ne lici user posted image
Jaka je kod njih genetika, svi su im muskarci isti u familiji, nije bitno koje koljeno user posted image tacno znas da su rod. Ali zato i kod nas isto... Moj brat isti moj otac, njegov sin isti on, a mama, sestra i ja, da nije velika razlika u godinama, mijesali bi nas ljudi sigurno, mene i sestru i sad znaju, a ja starija 13 godina. user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 812
9.9.2015 13:00:08   
ziel

IZVORNA PORUKA: Leptirica87

IZVORNA PORUKA: ziel

Aidana nadam se da ce sve biti ok, mozda samo nosis ljencugicu malu koja samo spava hihi.user posted image

Leptirice kontala sam ici u Simson po posteljinu i onu podlogu za presvlacenje, jesil gledalla mozda cijene podloga? One sto se mogu fiksirati i na krevetic...

Mom2b krevetic je 219 KM zajedno sa dusekom, dusek sam 47 KM. U Fisu.
A za one mrezaste krevetice oni su prakticni za porodicu koja puno putuje i spava van svoje kuce... jer se moze sklopiti pa nositi gdje hoces...

Nisam gledala podloge jer sam to dobila al ne bi mozda trebalo biti skupo jer koliko sam primjetila pristupacne su cijene u odnosu npr na baby centar u merkatoru...mada kod nas u TZ i nema neki izbor radnja za bebu al eto..

Joj tacno vala nema nekog izbora, a i Simson trebaju prosiriti, onako mala radnja stisnuto sve, ne mozes sve pregledati user posted image a mislim da svi opet kupuju u Simsonu, bila sam jednom u Mercatoru i zamantalo mi se od cijena user posted image tu kupuju samo djeca roditelja koji su oboje doktori specijalisti user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Leptirica87)
Neposredna veza do poruke: 813
9.9.2015 13:11:02   
Farah 00
Ninuska bas mi je zao zbog torte, bila je bas prekrasna..... ali ti pehovi se desavaju, kupi tortu u slasticarni, a nek ti seka ukrase odozgo napravi. Na kraju ce slavlje opet biti za 10 :-)

Mom2B ja sam porucila drveni krevetic, nekako mi ljepsi, a planiram nabaviti i putni da ga mogu koristit kad putujemo. Tako mi je i lakse, nego da rasklapam iz spavace pa taj isti nosam. Negdje sam procitala da ti putni krevetici kojima se podnica moze podesiti na viau razinu, ne mogu pidnijeti malo tezu bebicu kad malo poraste.

Ja planiram uzeti madrac Dormeo obzirom da smo se MM i ja razrahatili kad smo sebi kupili madrac Dormeo.

Leena divan krevetic, nema veze sto je roze ;-)

Ziel kod nas u Sar su podloge u radnjama oko 49 KM, a nisam vidjela jos u Fisu.

Aidana zao mi je sto su te nasekirali, kao da gledam da ce i kod mene tako biti. Ova moja bas mirnica, svaki dan se javi, al sve neki blagi pokreti, moram pitati dr sad na kontroli jel to ok.

(odgovor članu Leptirica87)
Neposredna veza do poruke: 814
9.9.2015 13:34:14   
blue moon
pozdrav ženice kako ste danas...moja bebica standardno vrckasta u stomaku, nekad se bas raspleše, super je kad stalno osjetim pokrete al mi baš nekad bude neugodno kad skroz nisko u stomaku osjetim pulsiranje, jel moguće da je to ona trbušna vena, jer pulsiranje baš bude ujednačeno.

Ziel krevetic i komodica su super, i kod mene ce biti drveni, pogotovo zgodna stvar kad se osim madraca i ogradica moze pomjerati po visini, oni mrezasti mi nekako djeluju nepouzdani. Za madrac se jos nismo odlucili, na nasem krevetu je nobilov koji je predobar, pa mozda i za bebu uzmemo tamo.

Gledala sam i ja te podloge za presvlačenje po radnjama u SA, cijena je oko 50 KM, pitanje je koliko su stvarno upotrebljive te podloge, do koje bebine dobi. Praktično je to što se mogu postaviti na komodicu ili na krevetac pa čuva leđa, al nisu loše ni one platnene podloge što su nepromočive s jedne strane pa se beba može presvlačiti bilo gdje, čak i kad poraste, ovako nesto:

user posted image

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 815
9.9.2015 13:48:24   
LieToMe RR
jutro zene user posted image posto tek pijem jutarnju kafu user posted image
ali dobro je, kupili smo juce kapi koje nam je maksi preporucila pa eto izgleda da cemo na zelenu granu. uspjela sam da operem zube, piskim, obucem se...
nekad oko 11 sam uspjela doruckovati...curice dobro, jutros je bio stereo do 10, mislila sam da cu u jagomiru zavrsiti...onda su zaspale sinhronizovano, pa sam prvo sjela da se saberem i kontam sta prvo, kuda...gdje...
i samo sam tako sjedila u tisini user posted image i sjedila...dok telefon nije zazvonio user posted image
sad pijem kafu sa L, njoj cu uskoro rucak, pustila i masinu, u to ce i malena da siki... kontam kad mm dodje da ih obje spakujemo i bar do konzuma i cma da izadjemo. cim ja ne hodam po prodavnicama ne znam ni sta mi treba u kuci

ninuska draga, tako mi je zao zbog torte user posted image drzim fige da prevazidjes situaciju, ne sumnjam u tebe! drzi se zeno!
ziel komodica i krevetic su pravo slatki user posted image

ostale ne zamjerite, citala sam ali ne upamtih nista

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 816
9.9.2015 14:00:48   
ziel
.

< Poruku je uredio ziel -- 9.9.2015 14:05:07 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 817
9.9.2015 14:04:03   
ziel

Hvala LTM i Blue Moon user posted image

Blue Moon u vezi tog pulsiranja, i ja to cesto osjecam, pa sam kontala da nije to bebino stucanje, ja osjecam bas ispod pupka gdje se trenutno nalazi bebina glava a i glavom je okrenut prema mom prednjem trbusnom zidu gdje mu je i posteljica pa mozda je to? Citala sam da se uce gutati pa gutaju povremeno plodovu vodu... nemam pojma...

A i za podogu ne znam ni ja do koje dobi se mogu koristiti. Ima li neka koja je koristila da nam kaze pozitivne i negativne strane?

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 818
9.9.2015 14:21:28   
M.A.M.
LTM ne pitah kako je bebica sada,kako grcevi?Mi smo kupili espumisan nama nije pomogao 0 bodova,kupila waya beba se preporodila

Ziel jel ovo onaj krevetac sto se moze ljuljati?Kod mene je ovakav samo zeleni,i beba bas uziva kad se ljulja user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 819
9.9.2015 14:25:20   
Farah 00
Meni je drugarica rekla da je ta podloga spasila, odnosno sacuvala ledja, jer joj je bas prakticno bilo presvlacit tu bebicu. Istina je da i bebe prerastu tu podlogu,sad ne znam kad...... Ja kontam ako ce mi olaksati tri mjeseca, ja prezadovoljna, i nije mi zao tih para.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 820
9.9.2015 14:29:41   
ziel
IZVORNA PORUKA: M.A.M.

LTM ne pitah kako je bebica sada,kako grcevi?Mi smo kupili espumisan nama nije pomogao 0 bodova,kupila waya beba se preporodila

Ziel jel ovo onaj krevetac sto se moze ljuljati?Kod mene je ovakav samo zeleni,i beba bas uziva kad se ljulja user posted image

Jeste draga, mm-u se svidjelo to ljuljanje, meni je bilo svejedno pa smo ipak uzeli, moze se i zaustaviti to ljuljanje kad dosadi user posted image znaci beba uziva? super, bas si me obradovala user posted image

Farah mozda si ipak upravu user posted image 3 mjeseca ona prva najvaznija da nam olaksa

< Poruku je uredio ziel -- 9.9.2015 14:31:01 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 821
9.9.2015 14:39:05   
M.A.M.
Obavezno uzmite te podloge,ja nisam imala prvih par dana,ledja mi pucala,poslal mm da mi kupi i sad ide super,nema saginjanja

Ziel ma beba bas uziva,doduse ona uziva cim se uzme u ruke,ne trebas je ljuljati ona odmah usuti,al samo nek je u rukama

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 822
9.9.2015 14:54:11   
blue moon

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Obavezno uzmite te podloge,ja nisam imala prvih par dana,ledja mi pucala,poslal mm da mi kupi i sad ide super,nema saginjanja

Ziel ma beba bas uziva,doduse ona uziva cim se uzme u ruke,ne trebas je ljuljati ona odmah usuti,al samo nek je u rukama

Ma sigurno cu i ja kupiti ovu podlogu, ionako sam povisoka pa ce mi svakako dobro doci...

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 823
9.9.2015 14:56:31   
*pcelica*
Evo i mene. Podigla nalaze. Uzela svekrvi penziju, usput platila racune. Moja dr danas i stra prva smjena. Sad ne znam kad da odem a da stignem i na vjezbe. Bas sam user posted image Rekla sam vise ni jedan nalaz necu izvaditi. Osim onih briseva pred porod. Kako je krenulo poroditcu se gore na dipu, a nije mi nista. Nalazi mi dobri. Ne znam ni stome je slala da radim ove nalaze kad mi je ogtt bio dobar user posted image ali eto.Uradila sam i sad samo idem na kontrole i nista vise

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 824
9.9.2015 15:04:17   
*nur*
Ajj je li ko imao osip sto sam pisala,bas me svrbi a voda i kvasenje kao i cesanje samo pogorsava stanje
Ja i muz imamo madrac i jastukr Moj san i prezadovoljni smo,pa smo kontali uzeti i u krevetac njihov madrac

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *