rose
|
IZVORNA PORUKA: *pcelica* IZVORNA PORUKA: aidana Dobro jutro zene Ja sam poranila, doruckovala, spremila se, raskrcila malo pa idem sa malcem u ambulantu po termin za uputnicu, onda mu idemo kupiti pape, pa po njegov bris na Ilidzu... Juce sam isla na ctg, bila sam tamo i prije pola 8, predala knjizicu i sjedila sama do 8 Nigdje nikog, ja ocekivala navalu cim otkljucaju Nasekirali su me pravo, prvi ctg mi nije bio dobar pa sam morala ici jesti cokoladice, piti sok i hodati da razbudim bebu. Na uz sam dr Aidi spomenula da zadnjih dana odjednom puno slabije osjecam bebu pa mi je rekla da ponovim ctg, mozda ce me morati staviti na promatranje 2 dana. I tako ja odem po trecu cokoladu, popijem jos tecnosti, sestra me natjera da pravim cucnjeve i drugi ctg je bio ok. Uglavnom sam se rasplakala drugi put na ctg-u, mogucnost hospitalizacije me sokirala samo sam mislila sta cu s malcem. Elem, dr rekla da pratim stanje, ako ne bude aktivnosti da se odmah javim. Sljedeci ctg mi je opet u prekosutra. Djeluje mi fina dr Aida, nisam s njom nikad prije imala kontakta. Kad sam se vratila juce, sam odspavala malo pa sam krenula u pripreme. Pripremila sam krevetic i prekrila ga zbog prasine, spakovala torbu za porodiliste, cistila opet po kuci, cak sam na tus kabini skidala sastavne djelove, ribala pa opet vracala, malo na sebi poradila cupala brkove, obrve, lakirala nokte na nogama....tako da sam ja sinoc bila spremna da se porodim sve spremno. Jedino mi je doduse kuhinja slaba tacka, nju cu morati danas sutra jos oribati. Idem sad procitati sta ste pisale, pa da dobacim koju. I tebe uhvatio ovaj ltm sindrom ciscenja Opasno je prelazan. Meni se nista ne da raditi. Kontam svakako ce ubrzo i Bajram pa cu onda Zao mi je sto si se nasikirala. Vjerovatno ti beba sad vise spava, pa je zato rijedje osjetis. Ti si dobro prosla poslali te da pojedes cokoladicu. Ja sam znala u pola noci uz one njihove stepenice setati da probudim bebu Zato mi je straznjica kad sam se porodila bila ko u J Lo mom2B ja kontam sad uzeti onaj mrezasti krevetic. Stavit cu madrac unutra panece bitibas nisko.Nekako mi on djeluje prakticniji. Imala sam prije onaj drveni ali ga je mladja polomila a dana nije u njemu spavala ima ovaj srednji dio..zakaci se na stranice....i beba je gore...mi imamo i drveni i putni http://mondo-cdn.r.worldssl.net/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/0/1/0172048_1.jpg
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :))) 18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))
|