Farah 00 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (28.8.2015 14:52:49)
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe e ovako araj.: meni je sa L trebalo 7-10 dana da uspostavimo dojenje, nije bilo mlijeka 4 dana, ona se malo patila da navuce, davali joj dohranu tih par dana. u principu ti ide ovako: patronazna prva i ova sad mi govorile budi dijete svakih sat i po do dva i stavljaj na siku da doji po 20 min naizmjenice. meni nije padalo na pamet [sm=smiley36.gif] ja i sa N imam isti metok ko sa L. dam joj i jedne i druge, bolje se dojenje uspostavi tj brze, ona pojede fino i onda mi spava u komadu 3-4 sata. mislim da je to zdravije i bolje i po bebu i po mene ja nisam imala problema sa sikama, one lijepo pajke. ali ja sam na svoju ruku pa ja nisam mjera ni za sta. ja sam vodu davala i L i sad dajem N isto. prokuhano malo vode i na kaskicu par kapi cisto da dijete vodu okusi zbog razvoja mozga. e sad N pojede puno puno vise nego je L na samom pocetku ali ona je i 400 gr teza. jutros je recimo u 5 jela jednu siku, desnu pojela sve i spavala do pola 8 onda sam joj dala drugu siku iz koje sam izdojila cisto da znam sa koliko baratam i to je popila iz flasice sve i jos smo joj dali malo dohrane jer je i dalje bila gladna. dohranu ne forsiram ali jos mi nije nadoslo mlijeko kako zna, ja sam ko simentalka znala sam iz obje sa L izdojiti po 160 ml cistog viska kojeg L nije mogla da pojede sto se tice izdajalice meni je stvarno bila potrebna, jer je sa L mlijeko nadoslo u noci, ona nije znala dobro da povuce, da nije bilo izdajalice pukle bi mi sike, ko dvije dinje bile imam aventovu rucnu najobicniju ako treba jos nesto tu sam, slobodno pitajte Ge da patronazna prekuce govori citiram: divno ste ime dali, "vi" imate Noru, kod "nas" je to Nura ja sam samo cekala kad ce je mm s noge na nogu iz stana e da jos je imala komentar ne pravi se da si amerikanka ti si bosanka. tu sam ja uletila reko prezime je austrijsko a djeca imaju dvojna drzavljanstva bih i hrvatska drzavljanstva. mislim stvarno u rodjenoj kuci u koju mi udjes dajes takve komentare... ma imala je jos bisera za tih pola sata...ova dva su mi vrh Ja sam ovaj dio oko dojenja sacuvala, kad dodje aBd red na mene da ne postavljam ponovo ista pitanja, a pojma nemam kako i sta :-) A sto se tice patronazne, stvarno je vrh, cuj to kod nas i kod vas, jos komentarise.
|
|
|
|